Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Potica, dve v eni
Chef Uroš Štefelin iz Vile Podvin je za praznične dni pripravil posebno potico, ki jo bodo spekli v Žitu - Potica naših korenin iz dveh mok in z dvema nadevoma
JB Restavracija
Preverjamo - 5,5 sončka
Maxim
Preverjamo - 5,5 sončka
Mojca Polak in študenti VSGT Maribor
Šola okusov: po predavanju kulinaričnega kritika Nedela Uroša Mencingerja delavnica o gastro kritiki
Žibrat iz Habakuka v City
Zanimivi premiki na mariborski kulinarični sceni - Robert Žibrat se je v restavraciji Terasa predstavil skupaj s Steyerjevimi vini
Zmagovalec k Ani in Kseniji
ALTA BADIA Dobrojedsko smučanje v Dolomitih
Tako je bilo - Teden restavracij 2013
Za lažje čakanje do tedna restavracij 2014: fotografije jedi, ki so navdušile 12 tisoč gostov
Teden restavracij: kdaj spet?!
Komaj je Teden restavracij 2013 minil, že se vsi sprašujejo: ”Kdaj spet?!”
65 restavracij, 120 menijev, 13 evrov
Vse sodelujoče restavracije na Tednu restavracij 2013 - Vsi meniji na www.tedenrestavracij.si
3. SladoLent: več kot 10 tisoč dobrojedcev!
Največja promenada vrhunskih chefov v Sloveniji na Festivalu Lent odlično uspela, na zadovoljstvo 34 chefov in rekordnega števila obiskovalcev
3. SladoLent: enaki jedi, različne ideje
Na dravski promenadi Festivala Lent so se trinajsti večer množici dobrojedcev predstavili Ana Roš, Damjan Fink in Marko Pavčnik
3. SladoLent: pizza, krompir, pišče
Enajsti večer kuharskega showa ob Dravi je postregel s primorskimi idejami ulične prehrane: Ksenija Mahorčič, Uroš Fakuč in Igor Peresson
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND