Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Fabios, Dunaj
Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

Podvinska tržnica pri chefu UrošuŠ
Ko bomo izbirali najboljše slovenske tržnice, bo zelo visoko uvrščena tista, ki se vsako prvo soboto na vrtu podvinskega gradu začne s šunko in ocvirkovko za zajtrk, konča pa s tremi hodi chefa UrošaŠ za kosilo.

Vinski lokal Maitz
Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti

Debelo meso je moderno
El Gaucho, Gradec, Avstrija

Svet refoška v Izoli
Najbolj temeljito o refošku in teranu pri nas doslej - Svet refoška 10. februarja v Izoli

Enoteca De Feo, Čedad
V Čedadu se najboljše je kar na pločniku

Bio vina na Ljubljanskem gradu
30. novembra v Ljubljani, 1. decembra pa še v Zagrebu, največji zbor vodilnih svetovnih bio vinarjev v srednji in vzhodni Evropi

Sosedoma Decanterjevi regijski trofeji
Pavo Rdeče, 2009, Dušana Kristančiča in Leonardo, sladko, 2006, Marjana Simčiča regijska zmagovalca DWWA

Negova, sveto mesto tramincev
4. Salon Traminec na gradu Negova s 111 svetovnimi traminci in množico obiskovalcev

Zeliščno-zelenjavna Majerija
Poznam zelenjavojedce, ki se pregrešijo le pri pršutu … A poznam še veliko več mesojedcev, ki je jejo meso zgolj zato, ker jim zelenjava še ni ponudila prave alternative. Oboji morajo v Majerijo v Vipavski dolini!

Kamene priče, Bale
Kamnite zgodbe starega istrskega mesta med morjem in ipsilonom, med kaštelom in jam sessionom

Istra
Zadnji čas je, da gre Hrvaška v Evropo. Ker sicer nas bodo hrvaški Istrani preveč prehiteli. Istra na oni strani Piranskega zaliva načrtno, pospešeno in uspešno gradi svojo prepoznavnost in imidž vrhunske kulinarično-turistične destinacije.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   
 
Enostavna sladica
Marelični crumble
Izberite recept            
 
 
Dopustniški spomin
Hobotnica iz pečice

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND