Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Laško Special tudi k hrani
Nova piva s podpisom iz Laškega za kulinarično spremljavo kreativnim jedem in zahtevnim okusom

Fabios, Dunaj
Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

Podvinska tržnica pri chefu UrošuŠ
Ko bomo izbirali najboljše slovenske tržnice, bo zelo visoko uvrščena tista, ki se vsako prvo soboto na vrtu podvinskega gradu začne s šunko in ocvirkovko za zajtrk, konča pa s tremi hodi chefa UrošaŠ za kosilo.

Vinski lokal Maitz
Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti

Debelo meso je moderno
El Gaucho, Gradec, Avstrija

Svet refoška v Izoli
Najbolj temeljito o refošku in teranu pri nas doslej - Svet refoška 10. februarja v Izoli

Enoteca De Feo, Čedad
V Čedadu se najboljše je kar na pločniku

Bio vina na Ljubljanskem gradu
30. novembra v Ljubljani, 1. decembra pa še v Zagrebu, največji zbor vodilnih svetovnih bio vinarjev v srednji in vzhodni Evropi

Sosedoma Decanterjevi regijski trofeji
Pavo Rdeče, 2009, Dušana Kristančiča in Leonardo, sladko, 2006, Marjana Simčiča regijska zmagovalca DWWA

Negova, sveto mesto tramincev
4. Salon Traminec na gradu Negova s 111 svetovnimi traminci in množico obiskovalcev

Zeliščno-zelenjavna Majerija
Poznam zelenjavojedce, ki se pregrešijo le pri pršutu … A poznam še veliko več mesojedcev, ki je jejo meso zgolj zato, ker jim zelenjava še ni ponudila prave alternative. Oboji morajo v Majerijo v Vipavski dolini!

Kamene priče, Bale
Kamnite zgodbe starega istrskega mesta med morjem in ipsilonom, med kaštelom in jam sessionom

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Laško Special tudi k hrani


Nova piva s podpisom iz Laškega za kulinarično spremljavo kreativnim jedem in zahtevnim okusom
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND