Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Dobre gostilne
Iskanje po oceni: Ambient

492 zadetkov


Kendov dvorec, Sp. Idrija, 2003 (leto obiska: 2003)
Stare jedi na star način


Hanner, Mayerling, Avstrija (leto obiska: 2004)
Kuharji pred televizorji


Jaglhof, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Nouvelle na Senavcah


Steirereck, Dunaj (leto obiska: 2005)
Muzikal štajerskega kota


Blu, Rovinj (leto obiska: 2005)
Modra gostilna na modri obali


Troisgros, Roanne (leto obiska: 2005)
Kolodvorska za 170 evrov


Valsabbion, Pješčana uvala (leto obiska: 2007)
V Valsabbion morate...


Ikarus, Salzburg (leto obiska: 2006)
Rdeči bik in 40 kuharjev


Dal Pescatore, Runate, Italija, 6 (leto obiska: oktober 2012)
Alta cucina* družine Santini


San Rocco, Brtonigla (leto obiska: 2004)
Tartufi svetega Roka


JB Podvin, Mošnje (leto obiska: 2004)
Lokacija, ambient pa še kuhar


Šiker, Močna, 2004 (leto obiska: 2004)
Štajersko ni le težko in obilno


Palais Coburg, Dunaj (leto obiska: 2004)
Na vampe k Petzu


Kohnhauser, Lieboch (leto obiska: 2004)
Tudi brez morja gre


Chez Eric, Ljubljana, ZAPRTO (leto obiska: 2004)
Visoka kuhinja sredi Ljubljane


Marcellino, Zagreb, Hrvaška (leto obiska: 2004)
Purgerji postajajo fudiji


Maxim, Ljubljana, 2003 (leto obiska: 2003)
Slovenski nadevi, francoske omake


Milan, Pula (leto obiska: 2003)
Pouk o trljah in tortah


Pri Lojzetu 2007, Zemono (leto obiska: 2007)
Tomijevo iskanje novih okusov


Hubertus, Filzmoos (leto obiska: 2005)
Nežno okušanje za prave užitke


As, Ljubljana, 2006 (leto obiska: 2006)
Za ase, po okusu in denarnici


Zur Blauen Gans, Weiden am See, ZAPRTO (leto obiska: 2005, 2006)
V šoli pri Modri goski


Da Nando, Mortegliano (leto obiska: 2007)
Pri Ivanu s furlanske poti okusov


Scabar, Trst, Italija (leto obiska: 2007)
Pristni okusi tržaškega Krasa


Sattlerhof, Gomilica, Avstrija (leto obiska: 2008)
Pomladna zgodba s Satlerjevine


Lectar, Radovljica, 2 (leto obiska: december 2008)
Noben muzej ni tako živ


Le Calandre, Padova, Italija, 6 (leto obiska: februar 2009)
Pri žafranovi rižoti


Restavracija JB, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: februar 2012)
Drzne kombinacije Janeza Bratovža


Al Sorriso, Soriso, Italija, 5,5 (leto obiska: november 2009)
Tri zvezdice za nasmeh


Döllerer’s, Golling, Avstrija, 6 (leto obiska: april 2014)
Alpska kuhinja izpod ledenika


St. Hubertus, San Cassiano, Italija, 6 (leto obiska: december 2014)
Dolomitom kuha identiteto


Opium, Zagreb (leto obiska: 2004)
Šoping ni več edini opij


Cubo, 2004 (leto obiska: 2004)
Skockane jedi v Zelenem trikotniku


Pri lipi, Muta, 2004 (leto obiska: 2004)
V spodnji Muti spet


Manna, Ljubljana, 2004 (leto obiska: 2004)
Prava mana za želodec


Emei, Maribor, 2004 (leto obiska: 2004)
Tudi Kitajska se spreminja


Tscheppe, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Vino in hrana z lepim razgledom


Pri treh ribnikih, Maribor (leto obiska: 2005)
Novoštajersko sredi parka


Vila Široko, Šoštanj (leto obiska: 2005)
Zelena oaza nad dimniki


Pr Kopač, Brezovica, 2005 (leto obiska: 2005)
Dobro je tudi veliko


Mahorčič, Rodik, 2004 (leto obiska: 2004)
Zavijte z avtoceste!


Meierei, Špilje, Avstrija (leto obiska: 2004)
Sredozemska pristava na Krasnici


Pri Poku, Brezovica, 2004 (leto obiska: 2004)
Če je bilo Napoleonu dobro...


Vila Bella, Preddvor (leto obiska: 2005)
Ambiciozno pod vršaci


Kačar, Maribor (leto obiska: 2003)
Na način hotela na Dobravi


Klinec, Medana 2004 (leto obiska: 2004)
Mladost s stoletno vinsko tradicijo


Devetak, Sovodnje (leto obiska: 2004)
Uštili, slovenski oštir z Vrha


Pen klub, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Gostilna znanih ljudi


Grad Tabor, Laško (leto obiska: 2003)
Divjačina, toda lahka


Pec, 2003 (leto obiska: 2003)
Prepustite se Pecovim!


Ribič, Ptuj, 2007 (leto obiska: 2007)
Ribe s perutnino


Potočnica, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2003)
Ob ribniku z zajčkom pod kiviji


Pri Lovcu, Cormons, Italija (leto obiska: 2003)
Stari okusi in nove vinske zgodbe


Krištof, Predoslje 2003 (leto obiska: 2003)
Posluh za nove čase


Vinotoč Zlati grič, Slovenske Konjice (leto obiska: 2003)
Vinotoč Zlatega griča


Dvorec Impoljca, Sevnica (leto obiska: 2002)
Impoljca za lačne in upokojence


Almin dom, Štore (leto obiska: 2002)
Mavrični lok med tradicijo in sodobnostjo


Arnold Pucher, Mokrine (Nassfeld) (leto obiska: 2006)
Oljke na snegu


Joannes, Maribor (leto obiska: 2002)
Pristno štajerski Janez Nepomuk


Marina, Limbuš (leto obiska: 2005)
Kot nekoč na Dravi


Miraz, Maribor (leto obiska: 2005)
Starine in sofra Meljskega dola


Villa Rustica 2005 (leto obiska: 2005)
Majhna hiška med velikimi bloki


Restavracija Julijana, Bled, 5 (leto obiska: september 2015)
Med slavnimi, osebnostmi in sestavinami


Kim kocht, Dunaj (leto obiska: 2005)
Kaj naj vam Kim danes skuha?


Argentino, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Argentina sredi nakupovalne Ljubljane


Kamrca, Mengeš, 2005 (leto obiska: 2005)
Pri res je dobro!


Fabios, Dunaj (leto obiska: 2005)
Eat. Drink. Man. Woman.


Gostilna pri Danilu, Reteče, 5 (leto obiska: november 2009)
Pri loški mešti


Hotel Evropa, Celje, 2008 (leto obiska: november 2008)
Celje (spet) živi v Evropi


Kreuzwirt, Poessnitzberg (Sp. Pesnica), 5 (leto obiska: oktober 2008)
Najboljši kuhar Štajerske


San Pietro, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Pri svetem Petru čez mejo


Tavernetta al Castello, Capriva (Koprivno) (leto obiska: 2007)
Golfisti dobro jejo


Rožmarin, Maribor (leto obiska: 2007)
Sam ne morem. Zato ocenite, prosim, vi!


Fabula, Kranjska Gora, 2008 (leto obiska: 2008)
Nekoč krušna peč, danes Fabula


Carpe Diem, Salzburg (leto obiska: 2006)
Jedilnik iz škrniclja


Villa Falkenhof, Irdning, Avstrija (leto obiska: 2006)
Nedolgočasna oranžna štajerska intuicija


Apolonija, 2006, ZAPRTO (leto obiska: 2006)
Mladost eksperimentira in odkriva


Gostilna pri Lojzetu, Zemono, 2008 (leto obiska: december 2008)
Tomijevo življenje


Gostilna Krištof, Predoslje, 2009 (leto obiska: marec 2009)
Prva slovenska bio gostilna


Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2009)
Kulinarične dobrote slovenske Istre


Sophia, Portorož, 4 (leto obiska: julij 2009)
Najboljši slovenski hotel


Hiša posebne sorte, Kodreti, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Če zakolješ, pojej vse


Gostilna pri lipi, Muta, 3 (leto obiska: november 2009)
Pri rpičevi župi


Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010 (leto obiska: januar 2010)
Romantično na otoku


Dobra vila, Bovec 2010 (leto obiska: marec 2010)
Sestavine stare, ideje nove


Hiša Franko, Kobarid, 5.5 (leto obiska: maj 2010)
Nova slovenska kuhinja


Domačija Novak, Sadinja vas, 5 (leto obiska: september 2010)
Gostoljubne jedi, razmišljujoča vina


Devetak, Sovodnje, Italija, 4 (leto obiska: november 2010)
Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta


Onyx, Budimpešta, 5,5 (leto obiska: november 2010)
Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu


Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6 (leto obiska: april 2011)
Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa


Vila Bled, Bled, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Visoka slovenska kuhinja; slovenska tradicija in mednarodna sodobnost


La Subida, Krmin, Italija, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Posodobljena furlansko-slovenska kuhinja


Kendov dvorec, Sp. Idrija, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Idrijska kuhinja s sodobnim pridihom


Altran, Ruda, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Ambiciozno sodobna kuhinja Furlanije Julijske krajine


Zinfandel, Zagreb, Hrvaška, 5 (leto obiska: november 2011)
Glavna restavracija glavnega mesta


Gostilna pri Lojzetu, Zemono,2012 (leto obiska: marec 2012)
”Po moje” Tomaža Kavčiča


Posestvo Pule, Drečji vrh, 4,5 (leto obiska: avgust 2012)
Dobrodošli doma pri Anderličevih


Aiola City, Gradec, Avstrija, 5,5 - ZAPRTO (leto obiska: oktober 2012)
Brezkompromisni perfekcionist iz Gradca


Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4 (leto obiska: december 2012)
Višja zagorska kuhinja


Agli Amici, Godia pri Vidmu, Italija, 6 (leto obiska: maj 2013)
Pri prijateljih z dvema zvezdicama


Hiša Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2013)
Tolminska Cika zdaj v Istri


Hotel Draga di Lovrana, Lovran, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Morski vampi izpod Učke


Wine Vault, Rovinj, Hrvaška, 5 (leto obiska: junij 2013)
Vroča zabava za chefovo mizo


French Laundry, Yountville, ZDA, 6 (leto obiska: september 2013)
Vrtnarska prireditev v francoski pralnici


Orsone, Čedad, Italija, 5,5 (leto obiska: marec 2014)
Bastianichev fine-dining v čedadskem Medvedu


Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5 (leto obiska: junij 2014)
Prstni odtisi Tomaža Kavčiča


El Celler de Can Roca, Girona, Španija (leto obiska: september 2014)
Najboljši kuharski bratje na svet


Hiša Denk, Zgornja Kungota (leto obiska: januar 2015)
Ne po svetu, pač pa v Kungoto


La Pergola, Rim, Italija (leto obiska: december 2014)
Nemec je najboljši rimski chef


L’Argine a Venco, Dolenje, Italija (leto obiska: marec 2015)
Brezmejno ob nasipu


Ilija Golf Club Tarviso, Trbiž, Italija, 5 (leto obiska: maj 2015)
Jedi s ščepcem, golfa in veselja


Restavracija Sophia, Portorož, 4,5 (leto obiska: junij 2015)
V najbolj elegantni slovenski jedilnici


Nona, Lenart (leto obiska: 2004)
Kaj bi nona rekla?


Franko, Kobarid (leto obiska: 2006)
Ustvarjalnost izpod planin


Zum Forsthaus, Fischbach (leto obiska: 2003)
Gozdarska hiša sredi vasi


La storia, Maribor (leto obiska: 2003)
Zgodba pod Modno hišo


Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5 (leto obiska: februar 2009)
Hitra hrana na snežni plaži


Žeja, Ozeljan, 2004 (leto obiska: 2004)
Od ostrig do jastoga


Puccini, Maribor (leto obiska: 2003)
Vzdušje živega mesta


Sushimama, 2006 (leto obiska: 2004, 2006)
Med sushijem in barikom


Brič, Bivij, 2004 (leto obiska: 2004)
Morski pozdrav na koncu avtoceste


Vračko, Jurij (leto obiska: 2004)
Korektno obmejno sodelovanje


Les Viperes, Gradec (leto obiska: 2004)
Slastne kreacije graških gadov


Novi svet pri Stolnici, Maribor, 2003 (leto obiska: 2003)
Dalmatinska konoba sredi Maribora


Hana, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Hana, kjer se kuha dobra hrana


Veronika, Pohorje (leto obiska: 2003)
Pohorska, a pomlajena


Takos, Maribor (leto obiska: 2003)
Takos 24 ur non stop


Mod, Gradec (leto obiska: 2003)
Mod-erno pri Stolnici


Astoria, Maribor (leto obiska: 2003)
Peresniki in metuljčki na ezl eku


Na griču, Sv. Trojica (leto obiska: 2003)
Domače po gosposko


Francl, Zagrad pri Celju 2003 (leto obiska: 2003)
Zelenjava je na vasi doma


Lovenjak, Polana (leto obiska: 2005)
170-letna tradicija se nadaljuje


Porton biondi, Rovinj (leto obiska: 2005)
Morski okusi plavih dveri


Klub Vale Novak (leto obiska: 2006)
Bistro, pardon, klub, v knjigarni


Lovin, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Lokal in vino ter feng shui


Primula, Solkan, 3 (leto obiska: marec 2010)
Morsko na veliki ladji


Ma cuisine, Beaune (leto obiska: 2005)
Kako najceneje do burgundskih vin?


Čubr, Križ, 2010 (leto obiska: januar 2010)
Za tri žlice in štiri vzdihe


Špajza, Ljubljana, 2007 (leto obiska: 2007)
Staro ni za novosti


Osteria del La Subida (leto obiska: 2007)
Dobra hrana kot zdravilo


Temmer, Tillmitsch, Avstrija (leto obiska: 2008)
Posladkovalnica s poti


Miran, Dramlje, 2008 (leto obiska: april 2008)
Asparagusova gostija na novi lokaciji


Batelina, Banjole, Hrvaška, 5 (leto obiska: julij 2009)
Kar stari nalovi


Rakar, Trebnje, 2008 (leto obiska: avgust 2008)
Kar drugi, a boljše


Valvasor, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: oktober 2008)
Seks v mestu


Taju, Ljubljana, 3,5 ZAPRTO (leto obiska: december 2008)
Igra okusov od marsikje


Harfa, Ljubljana, 2009 (leto obiska: april 2009)
Kulinarični instrument za poslovneže


Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5 (leto obiska: april 2009)
Črno-beli poper sredi Trsta


Ančka, Šenčur, 4 (leto obiska: junij 2009)
Iz letala na štruklje


Anderlič, Maribor, 3 (leto obiska: junij 2009)
Nedeljska porcija znancev


Gostilna Vovko, Ratež, 4 (leto obiska: julij 2009)
Slovenski roštilj


Istranova, Padna, 3 (leto obiska: avgust 2009)
Pri dva tisoč oljkah


Borbona, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2009)
Beli in modri ovratniki skupaj


Pri Kuklju, Velike Lašče, 3,5 (leto obiska: september 2009)
Jedi iz Trubarjevega časopisa


Cubo, Ljubljana. 4 (leto obiska: september 2009)
In naslov glavnega mesta


Vanilija a la carte, Sesljan, Italija, 4,5 (leto obiska: september 2009)
Vanilija sredi Raja


Domačija Klinec, Medana, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Brata v kuhinji, kleti in hlevu


Asado, Levec, 2,5 (leto obiska: november 2009)
Formula za uspeh


Livada Prestige, Moravske toplice, 2009 (leto obiska: november 2009)
Le Cordon Bleu


Monte, Rovinj, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2012)
Kreativni sosed svete Evfemije


Zgornji Kirn, Preserje, 3,5 (leto obiska: december 2009)
Ješč moraš res biti


Rožmarin, Maribor, 2010 (leto obiska: december 2009)
Danes, kar bo drugje jutri


Šiker, Močna, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Pri šarloti in polnjenih prsih


Mahorčič, Rodik, 5 (leto obiska: maj 2012)
Najboljše je, kjer bi še


Dvorec Jeruzalem, Jeruzalem, 3 (leto obiska: marec 2010)
Kjer Prlekija vinsko diši


Thaller, St. Veit, Avstrija, 5 (leto obiska: marec 2010)
Ustvarjalna tradicionalnost


Majerija, Slap pri Vipavi, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Jedilni list z zeliščnega vrta


Kabaj Morel, Dobrovo, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Domačija z degustacijskim menijem


Pepenero, Novigrad, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Ocvrte oljke na bontaiju


Kraljestvo pršuta, Kobjeglava, 2010 (leto obiska: )
Kraljestvo, v katerem kralj ni glavni


Dam, Nova Gorica, 4,5 (leto obiska: september 2010)
Ker včasih hočemo več in drugače


Meierei, Dunaj, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Starodunajska kuhinja na nov in sodoben način; siri in ostrige


Hotel Arena, Maribor, 3,5 (leto obiska: februar 2011)
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta


Pri Poku, Brezovica, 4,5 (leto obiska: )
Elegantnost slovenske kuhinje; priželjc, frtalja, kipnik, strjenka


Noma, Köbenhavn, Danska, 6 (leto obiska: julij 2011)
Nova nordijska kuhinja


Alla beccaccia, Valbandon, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2011)
Celinska istrska kuhinja; divjačina in prekmurska gibanica


Rakar, Trebnje, 5 (leto obiska: september 2011)
Novo-slovenska podeželska kuhinja


Vila Herberstein, Velenje, 2012 (leto obiska: februar 2012)
Pesto rukole za pozdrav


DiVino, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Gourmet kotiček Kristalne palače


Bistro Apetit, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Dva polčasa nad strehami zagrebških vil


Gostilna pri šefu, Medvode, 2012 (leto obiska: november 2012)
Gostje iščejo prosto mizo


Restavracija Vander, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2012)
Francosko-slovensko iz Avstralije


Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4 (leto obiska: januar 2013)
Italijan v rezidenčni kuhinji


Restaurant San Rocco, Brtonigla, 4,5 (leto obiska: marec 2013)
Sveti Rok, avtorski in istrski


Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki, 4,5 (leto obiska: april 2013)
Grajska degustacija ob Krki


Gut Purbach, Avstrija, 5 (leto obiska: junij 2013)
Slovenec z gradiščansko drobovino


Domačija Gora pod lipo, Zgornja Ložnica, 4 (leto obiska: avgust 2013)
Tinjska mandala Lene in Primoža


Dobra vila, Bovec, 4,5 (leto obiska: avgust 2013)
Belo cvetje na najlepši zeleni terasi


Vila Podvin, Mošnje, 5 (leto obiska: avgust 2013)
Če ni gradu, je pa vsaj spet vila!


Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5 (leto obiska: september 2013)
Najstniški chef vrhunskega vinotoča


Element, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2014)
Črnuški element


Caffetteria Torinese, Palmanova, Italija, 4 (leto obiska: februar 2014)
Najboljši italijanski bar


Galerija okusov, Petrovče, 5 (leto obiska: april 2014)
Slovensko inovativno, mednarodno tekmovalno


Bevanda, Opatija, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2014)
Velika restavracija, majhen hotel


Restavracija Aleksander, Rogaška Slatina, 4 (leto obiska: junij 2014)
Eleganca med ogledali


Gostilna Kobjeglava, Kobjeglava, 4,5 (leto obiska: september 2014)
Vaški pršut z mestnimi rokami


Restavracija 1906, Bled, 4,5 (leto obiska: )
Najboljše na Bledu!


Dnevni bar pr’ Mrtinet, Luče pri Grosupljem, 4 (leto obiska: november 2014)
Cmarjenje v novem-starem skednju


Die Weinbank, Ernovž, Avstrija, 5,5 (leto obiska: maj 2015)
Vinska banka treh konceptov in treh avtorjev


Restavracija Harfa, Ljubljana 4,5 (leto obiska: junij 2015)
Za moderne poslovneže


Restavracija Lambergh, Begunje, 4,5 (leto obiska: junij 2015)
Tekmovanje na krožnikih


Restavracija Rožmarin, Maribor, 4 (leto obiska: julij 2015)
Velemesto v totem mestu


Restavracija Vrtnarija, Bled, 4,5 (leto obiska: avgust 2015)
Zelenjavne jedi Vrtne vasi


Pri Markotu, Kranj (leto obiska: 2004)
Prijazna kuhinja, kot moelleux


Vodnjanka, Vodnjan (leto obiska: 2003)
Istra na trneku


Pri Lipi, Maribor (leto obiska: 2004)
Ni ga čez Lipino pohano kuro


Skaručna, Vodice, 2004 (leto obiska: 2004)
Za dobre jedce in dobrojedce


Pri Ahacu, Grobelno (leto obiska: 2004)
Sladkosnedi dobrojedi, pozor!


Chez Eric pri Istenič, Bizeljsko (leto obiska: 2004)
Grand-mere na Bizeljskem


Apart hotel Pohorje, Hoče (leto obiska: 2004)
Pohorska omleta z borovnicami


Topolino, Bled (leto obiska: 2004)
Bohotenje barv in okusov


Pri Lešniku, Maribor, 2005 (leto obiska: 2005)
Pod clochi se skrivajo lepe obline


Habakuk, Maribor (leto obiska: 2005)
Manjka avtorska restavracija 2


Fifteen, London (leto obiska: 2004)
Odštekani Jamie in frendi z ulice


Vnukec, Limbuš (leto obiska: 2003)
Hugovi potomci ob Blažovnici


Hofkeller, Gradec, 2003 (leto obiska: 2003)
Dvorna klet sredi Gradca


Kalan, Zg. Polskava (leto obiska: 2003)
Na divjačino h Kalanu


Zlata srna, Maribor (leto obiska: 2003)
Leteči zmaj s feniksom


Barbacan, Motovun (leto obiska: 2003)
Rilletes je istrski pest


Tramšek, Ivanjkovci, 4 (leto obiska: november 2008)
Na pot zgolj zaradi nje


Šmarjeta, Pernica (leto obiska: 2003)
Beluši z račjimi prsmi


Dolce Vita, Klagenfurt (Celovec) (leto obiska: 2005)
Sladko življenje v Celovcu


Rico Torres, Maribor (leto obiska: 2002)
Petelinji pretepač pod sombrerom


Maestro, Ljubljana (leto obiska: 2002)
Menza za bele ovratnike


Penzion Raduha, 2008 (leto obiska: 2008)
Domače, a z idejo in podpisom


Pri Andrejevih, Narin, 2002 (leto obiska: 2002)
Polžja kmetija pojoče družine


Frajgraba, Maribor (leto obiska: 2005)
Zanimiva družba v grabi


Primo, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Nočem takšne prihodnosti!


Luka Gourmet, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Evropa, tu in tam, je nova


Pungašek v vili Mangart, Bled, 4,5 ZAPRTO (leto obiska: julij 2009)
Vračali se boste!


Hotel Marina, Izola, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Goveja juha iz morja


Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Se nam prepustite


Pri Mari, Piran , 3 (leto obiska: oktober 2008)
Gostoljubna pristaniška krčma


Villa Rustica, Maribor, 2,5 (leto obiska: december 2008)
Italijanščina po mariborsko


Muha, Lokev, 3 (leto obiska: december 2008)
Že četrt tisočletja


Apolonia, Šmarje, 5 - ZAPRTO (leto obiska: januar 2009)
Jeunes, a s tradicijo


Bangkok Street, Ljubljana, 2 (leto obiska: 2009)
Bangkoška ulica City parka


Damir & Ornella, Novigrad, Hrvaška, 5 (leto obiska: marec 2009)
Sašimi iz Novigrada


Ošterija Debeluh, Brežice, 5 (leto obiska: april 2009)
Čevapčiči in haute cuisine


Primus, Ptuj, 2 (leto obiska: april 2009)
Grand hotel tudi à la carte


Brančurnik, Prevalje, 2 (leto obiska: april 2009)
Gostilna s tradicijo in brado


Gostilna Rajh, Bakovci, 5 (leto obiska: april 2009)
Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!


Kaiser, Rogaška Slatina, 2009 (leto obiska: maj 2009)
Cesarjevi tapasi


Separé, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Separé se ne separira


Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5 (leto obiska: maj 2009)
Ena od osemnajstih zvezdic


Ruj, Dutovlje, 4 (leto obiska: maj 2009)
Pot je prava


Mala hiža, Mačkovec, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2014)
Iz dveh hiš ena hiža


Emei, Maribor, 3,5 (leto obiska: oktober 2009)
Kompochity


Miran, Dramlje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: december 2009)
Špehovka in sladoled z dušikom


Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2 (leto obiska: januar 2010)
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu


Gostilna Repovž, Šentjanž, 2010 (leto obiska: januar 2010)
Kmetij,a gostilna, trgovina, eko


Brioni, Kranj, 4 (leto obiska: januar 2010)
Za fini tek


Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: februar 2010)
Če nimaš za letalsko karto


Pikol, Nova Gorica, 4 (leto obiska: april 2010)
Umetnost morskega okusa


Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5 (leto obiska: maj 2010)
Št. 81 na svetu


Pri Levu, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2010)
Včasih krača, danes kračka


Shambala, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2010)
Rakovica in papirnati slinček


Pr Kopač, Brezovica, 3 (leto obiska: maj 2010)
Dobra domača gostilna


Na griču, Sv. Trojica, 2,5 (leto obiska: junij 2010)
Svežina pri treh zvonikih


Na Burji, Nova vas, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Kaj je mož danes skuhal?


Gostilna Čad, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: julij 2012)
Najbolj znan slovenski roštilj


Kamrca, Mengeš, 4,5 (leto obiska: september 2010)
To je res kamrca!


1906, Bled, 2013 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z najlepšim pogledom


Promenada, Bled 5,5 (leto obiska: november 2010)
Pri kuharju z veliko začetnico


Žeja, Ozeljan, 4,5 (leto obiska: november 2010)
Izvorni morski okusi


Lovenjak, Polana, 2 (leto obiska: november 2010)
Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha


Evergreen, Smlednik, 3,5 (leto obiska: november 2010)
Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher


Gostilna na gradu, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Klasična slovenska kuhinja; ocvirkovka, jezik, rep in štruklji


Maxim, Ljubljana (leto obiska: januar 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


Tonček, Beltinci, 4 (leto obiska: januar 2011)
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4 (leto obiska: februar 2011)
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko


Kellerwand, Kötschach-Mauthen, Avstrija, 4 (leto obiska: )
Domača karnijska kuhinja z vplivi Alp in Jadrana


Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalna slovenska kuhinja; kranjski štruklji z jabolčno čežano


Arboretum, Volčji potok, 2,5 (leto obiska: april 2011)
Sredozemski okusi; mariniran pogrinjek in nugatov sufle


Smrekarjev hram, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja s slovenskim naglasom


Špacapanova hiša, Komen, 3,5 (leto obiska: maj 2011)
Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg


Pavus, Laško, 5 (leto obiska: maj 2011)
Nova slovenska kuhinja


Manna, Ljubljana, 2011 (leto obiska: )
Slovensko-mediteranska kuhinja; baron Mušl in torte


Sushimama, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: junij 2011)
Japonska kuhinja; wagyu in slaščice


Oaza, Moravske Toplice, 3 (leto obiska: junij 2011)
Žar; bifteki in meso v ponvi


Grad Socerb, Črni kal, 4 (leto obiska: junij 2011)
Napredna morska kuhinja


Krpan, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; gojeno, divje, sveže


Rahela, Preserje, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Primorska kuhinja; mineštra in goveje ličnice


Restavracija Terasa, Maribor, 2011 (leto obiska: avgust 2011)
Sodobna sredozemsko navdahnjena kuhinja


Skaručna, Skaručna, 4,5 (leto obiska: september 2011)
Slovenska kuhinja iz krušne peči


Maxim, Ljubljana, 2011 (leto obiska: september 2011)
Vrhunski haute cuisine s slovensko dušo


Ravbar, Dol pri Vogljah, 4 (leto obiska: september 2011)
Tradicionalna kraška kuhinja


Ošterija Žogica, Solkan, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Nonine primorske jedi in pice


Sale e pepe, Srednje, Beneška Slovenija, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Tradicionalna kuhinja Nediške doline


Kunstelj, Radovljica, 3 (leto obiska: december 2011)
Trdna in družinska, že od 1873


Gordia, Ankaran, 4 (leto obiska: december 2011)
Pristni morski okusi na hribu


Casa del Sal, Sečovlje, 3 (leto obiska: december 2011)
Počitnice na večerji v Solni hiši


Brič, Bivij, 3,5 (leto obiska: december 2011)
Tartufi na kruhu v vinoteki


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4 (leto obiska: januar 2012)
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Topolino, Bled, 4 (leto obiska: januar 2012)
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Pri Žabarju, Ljubljana, 2012 (leto obiska: februar 2012)
Stalno omizje, ki je, ne le pije


Hotel Cubo, Ljubljana, 4 (leto obiska: februar 2012)
V hotel na bržolo s šalotko


Gostišče Vračko, Zgornja Kungota, 4 (leto obiska: marec 2012)
Nimajo le Avstrijci debelega fižola


Mama, Ajševica, 4 (leto obiska: marec 2012)
Babičin štokviš pri novi Mami


Gourmet restavracija Promenada Bled, 5,ZAPRTO (leto obiska: marec 2012)
Cordon Bleu, svobodno in z navdihom


Gostilna Mencinger, Črešnjevci, 3,5 (leto obiska: april 2012)
Od starega zrezka do nove rulade


Turistična kmetija Saksida, Zalošče, 4 (leto obiska: april 2012)
Stari okusi, nova predstava


Restavracija Prestige, Moravske Toplice, 4,5 (leto obiska: maj 2012)
Proste roke kuharja prihodnosti


Gostilna Korte, Korte nad Izolo, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Srnjak z njoki, zajec s fuži


Gostilna Rupa, Srednja vas v Bohinju, 3 (leto obiska: junij 2012)
Kozliček v narodni noši


Pri Lešniku, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2012)
Zelenjavni vrt ob otroškem igrišču


Oštarija, Dolenjske Toplice, 4 (leto obiska: junij 2012)
Od graščaka do oštirja


Grof, Vransko, 3 (leto obiska: julij 2012)
Tretji grof, ob tretji cesti


Gušt, Izola, 3 (leto obiska: julij 2012)
Z guštom, na kopnem in morju


Cejkotova domačija, Goče, 4 (leto obiska: julij 2012)
Domače narečje v pesmi in okusu


Bodulka, Šišan, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Sivi čop in zlate ostrige


Pristava Lepena, Soča, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Nad Lepenjico: jemlje dih in odpira apetit


Restavracija Most, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Most med tržnico in glavnim mestom


Restavracija Valentin, Ljubljana, 3.5 (leto obiska: september 2012)
Iz ribarnice na mizo ob tržnici


Gostilna Kirn, Jezero pri Podpeči, 4 (leto obiska: september 2012)
K spodnjemu Kirnu na gospodarjevo priporočilo


Bistro Zvezda, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Celo ozvezdje na Kongresnem trgu


Villa Andor, Ankaran, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Morske jedi z morskim pogledom


Gredič Avenanti, Ceglo, 4,5 (leto obiska: november 2012)
Crkljanje v oživljenem gradiču


Pri Gorjancu, Brezovica, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Za stalne goste, že dvesto let


Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO (leto obiska: december 2012)
Štajersko, ne več sredozemsko


Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4 (leto obiska: december 2012)
Kopun, med četrtim in šestim rebrom


Domačija Belica, Medana, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Vino in turizem, od 1898


Strelec, Ljubljana, 5 (leto obiska: januar 2013)
Na Ljubljanskem gradu v sredico


Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec


Restavracija 2864, Bohinjska Bistrica, 2,5 (leto obiska: marec 2013)
Restavracija triglavske višine


Ribič, Seča, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Stari Ribič z novim lončenim žarom


Restavracija L, hotel Lone, Rovinj, 4 (leto obiska: marec 2013)
Priskin design na Zlatem rtu


Maru, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Magura toro iz zgornje Šiške


Špajza, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Zaradi takšnih gostiln blogajo


Konoba Buščina, Umag, Hrvaška, 4 (leto obiska: junij 2013)
Od tartufov do boškarina


Gostilna Pri lipi, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2013)
Pohana kura izpod Pohorja


Marina, Novigrad, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Pri Marini v Marini ob marini


Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5 (leto obiska: september 2013)
Najboljša slovenska brunarica


Boheja, Novo mesto, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Priželjc, šmorn in štiri imena


Hotel Evropa, Celje, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Novi žar v starem hotelu


Konstantin Filippou, Dunaj, 4,5 (leto obiska: november 2013)
Kreativnost s pinceto


Gostilna pri šefu, Medvode, 3,5 (leto obiska: november 2013)
Druga sezona, enak naval


Kod špilje, Samobor, Hrvaška, 4 (leto obiska: november 2013)
Podzemna jama pri Štefu


Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Pri sto let stari salamoreznici


Hofkeller, Gradec, 4 (leto obiska: januar 2014)
Z Grajskega nad Glavni trg


Gostilna Pr' Bizjak, Zgornja Bela, 3,5 (leto obiska: januar 2014)
Pokončno pr’ janeževem upognjencu


Gostilna Gastuž, Špitalič, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Mladost v najstarejši slovenski gostilni


Kaiser, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: februar 2014)
Cesarsko sredi zdravilišča


Casa Nostromo, Piran, 4 (leto obiska: marec 2014)
Zamrznjeno morje namesto rib


Skipass, Kranjska Gora, 4 (leto obiska: maj 2014)
Sodobna kulinarika na tromeji


Mak, Maribor, 5 (leto obiska: junij 2014)
Davidovi in toti kontrasti


Restavracija Terasa, Maribor, 4 (leto obiska: julij 2014)
Več kot le v hotelu


Rivica, Njivice, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014)
Sveže, že 80 let


Hiša kulinarike Manna, Ljubljana, 4 (leto obiska: avgust 2014)
Sredozemsko bo Gradaščici


Domačija Šajna, Šepulje, 4 (leto obiska: avgust 2014)
Na Kras, na testenine


Dama Bianca, Devin, Italija, 3 (leto obiska: avgust 2014)
Bela dama pri lepi Vidi


Domačija Javornik, Krka, 4 (leto obiska: avgust 2014)
Vse iz postrvi ob izviru


Finefood Penzion Berc, Bled, 4 (leto obiska: september 2014)
Fino na trati pred hišo


Posestvo Trnulja, Črna vas, 3,5 (leto obiska: oktober 2014)
Lepotica iz trnja


Pelegrini, Šibenik, Hrvaška (leto obiska: oktober 2014)
Modernizem pri štirih vodnjakih


Gostilna Čubr, Križ, 4 (leto obiska: november 2014)
Pa četudi bi bil le kruh


Rodizio do Brasil, Ljubljana (leto obiska: november 2014)
Meso, sablja in semafor


Štalca pri Vodniku, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: januar 2015)
Narbolše jedi na vrtu domačije


Gostilna pr' Matičku, Kranj (leto obiska: februar 2015)
Vprašajte za ulov


Okrepčevalnica Luda, Ljubljana, 4 (leto obiska: marec 2015)
Vse leto Teden restavracij


Pri Žabarju, Ljubljana (leto obiska: december 2014)
Stalni gostje in stalno dobre jedi


Pivnica Union, Ljubljana (leto obiska: januar 2015)
Na zdravje ob več hodih


Locanda al Convento, Višarje, Italija (leto obiska: )
Pri Juretu pod višarsko kraljico


Vila Herberstein, Velenje, 5 (leto obiska: marec 2015)
Novi izziv


Gostilna Repnik, Vrhpolje pri Kamniku, 4 (leto obiska: april 2015)
Na rajželjc s kočijo


Restavracija Capra, Koper, 3,5 (leto obiska: april 2015)
Stara arhitektura, novi koncept


Nejka & Uroš Klinec, Plešivo, 4,5 (leto obiska: april 2015)
Gostilna sproščenosti, domaöija umetnosti


Gostilna Krištof, Predoslje, 5 (leto obiska: maj 2015)
Beli in črni brat


Gostilna Repovž, Šentjanž, 5 (leto obiska: avgust 2015)
Odličnost slovenskega podeželja


Sorbara Steak House, Ljubljana, 4 (leto obiska: avgust 2015)
Mesno in mestno na polni Gallusovi promenadi


Hiša Raduha, Luče, 4,5 (leto obiska: september 2015)
Povezano z naravo


Restavracija hotela Piran, Piran, 4 (leto obiska: september 2015)
Veliko rib iz majhne kuhinje


Steira Wirt, Trautmannsdorf, Avstrija, 5,5 (leto obiska: oktober 2015)
Okusni spomini prihodnosti


Galea 2, Maribor (leto obiska: 2004)
Žar in pica sta Galein par


Vernik - Šauperl, Bezena (leto obiska: 2004)
Grmada in luštrek z domače njive


Prosnik, Ormož (leto obiska: 2004)
Loparnica, četudi diši po cvrtju


Ruj, Dutovlje 2004 (leto obiska: 2004)
Naravni kraški pojav


Kramberger, Pernica (leto obiska: 2005)
Tam, kjer je vedno polno


Emavs, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2004)
Pri vinskem sodu levo


Via Bona, Ljubljana (leto obiska: 2004)
Gostilna je tudi podjetje


Denk, Zg. Kungota 2004 (leto obiska: 2004)
Odklop Gregorja Vračka


Ancora, Maribor (leto obiska: 2003)
Vse pod tisočaka


Vereš, Gederovci (leto obiska: 2004)
Rjava omaka in Rossini


Kokla, Maribor (leto obiska: 2004)
Najboljše perutničke v mestu


Milenium, Hoče (leto obiska: 2004)
Na način šefa kuhinje


Na burji, Nova vas 2003 (leto obiska: 2003)
Okrepčevalnica z razgledom


Thaller, St. Veit (leto obiska: 2008, 2002)
Ustvarjalna tradicionalnost Norberta Thallerja


Vrh, Buzet (leto obiska: 2002)
Iskali tartufe, našli butilje


Vodnjanka, Pula, 4 (leto obiska: maj 2014)
Domača puljska gostilna


Pri Škofu, Ljubljana, 3 (leto obiska: avgust 2010)
Polnjena paprika z dušo


Za Gradom, Koper, 4 (leto obiska: november 2008)
Rodica, kjer se je tudi z ušesi


Pri Vodniku, Ljubljana, 3 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije


Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Novo po starih običajih


Francl, Zagrad, 4,5 (leto obiska: avgust 2009)
Jedi v narodnih nošah


Fabula, Kranjska Gora, 3,5 (leto obiska: julij 2009)
Zgodba o kranjski klobasi


Denk, Zg. Kungota, 5 (leto obiska: november 2009)
Pa kako to naredi?


Dabuda, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: december 2009)
Azijski fusion v centru Ljubljane


Ribič, Ptuj, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Originalno prilagajanje


Penzion Kračun, Loče, 3 (leto obiska: marec 2010)
V Loče, ne le zaradi lepote


Pri Florjanu, Maribor, 3,5 (leto obiska: maj 2010)
Ravno prav mariborsko


K Rotundi, Selo - Prosenjakovci, 2010 (leto obiska: julij 2010)
Ni te strah povedati naprej


Penzion Raduha, Luče, 5 (leto obiska: julij 2010)
Staro in novo, mamino in hčerino


Bon appetit, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: julij 2010)
Bistro, toda po francosko


Majda, Gorica, Italija, 4 (leto obiska: julij 2010)
Majda, Katjuša in Robespierre


Novi svet pri Stolnici, Maribor, 3,5 (leto obiska: september 2010)
Sveže in ne le iz globin


Pr Matičku, Kranj, 3 (leto obiska: september 2010)
Ko je prava sezona, znajo biti izvirni


As, Ljubljana, 4 (leto obiska: oktober 2010)
Najbolj znana gostilna prestolnice


Bak, Pesek, Italija, 3,5 (leto obiska: december 2010)
Pomlajene tradicionalne kraške jedi; mlinci, torteloni, šurlice


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: januar 2011)
Novi lastnik!


Bistro Karlo, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2011)
Sodobno, kreativno, novo-hrvaško; škampova redukcija in paški sir


Mencigar - Nobile, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalne prekmurske jedi; bograč in gibanica


Rizibizi, Portorož, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Morska istrska kuhinja; ribja župca


Pirc, Rova, 3 (leto obiska: april 2011)
Ocvrti piščanci, s kožo in brez


Grad Kromberk, Nova Gorica, 3 (leto obiska: maj 2011)
Primorska kuhinja; pršut in gosta juha


Trost, Rodik, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; hladne predjedi in škampi


Hotel Korošica, Dravograd, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Morska kuhinja


Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5 (leto obiska: november 2011)
Sodobni štajersko-mednarodni fusion


Gostišče Martin, Trbovlje, 3, ZAPRTO (leto obiska: november 2011)
Zasavski gostje so nekaj posebnega


Prasac, Zagreb, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: november 2011)
Kreativni zagrebški pujs


Konoba Bonaca, Medvode, 3,5 (leto obiska: januar 2012)
To niso ribe na gorenjski način


Izložba, Ljubljana, 3 (leto obiska: marec 2012)
Domača kuhinja brez zaves


K’ntina Čotar, Gorjansko, 4 (leto obiska: april 2012)
Tako kraška in tako Čotarjeva!


Marley & Me, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: maj 2012)
Kje/kaj najraje jejo turisti


Restavracija Topli val, Kobarid, 4 (leto obiska: avgust 2012)
Morski val ob turistični Soči


Elizabet club, Vojnik, 3, ZAPRTO (leto obiska: september 2012)
Pod kozolcem in ob treh cerkvah


Restavracija Križman, Repentabor, Italija, 4 (leto obiska: oktober 2012)
Vaška gostilna za mestne goste


Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Po rusko v kozjanskih brégih


Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3 (leto obiska: januar 2013)
Na obronkih prleških goric


Kapušin, Krasinec, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
V domovini belokranjske pogače


Kmetija Urška, Križevec, 4 (leto obiska: februar 2013)
Dve desetletji eko originala


Restavracija Nebotičnik, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Deseto nadstropje nostalgije


Gostilna Tomi, Portorož, 3,5 (leto obiska: julij 2013)
Kot dopust na jadranski obali


Sandra, Gradež, Italija, 3,5 (leto obiska: avgust 2013)
Široki nasmeh z gostilniškega trga


Gostilna k Rotundi, Selo, 4 (leto obiska: september 2013)
Od tünke do gosjih jeter


Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5 (leto obiska: september 2013)
Skutni žepki pod sušilnico pršutov


Gostilna Belšak,Golo Brdo nad Medvodami, 3,5 (leto obiska: oktober 2013)
Iz gozda v kotliček


Pavel & Pavel 2, Piran, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Piranska znamenitost, dvakrat


Turistična kmetija Arkade, Črniče, 4 (leto obiska: februar 2014)
Mali, črni, kosmati, dobri


TaBar, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2014)
Veliki spisek majhnih jedi


Hong Kong 2, Komenda. 3,5 (leto obiska: april 2014)
Kitajska omaka čez jadransko ribo


Tokyo piknik, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2014)
Japonski uvod, francoski zaključek


Gostilna Pr’ kovač, Kropa, 4 (leto obiska: maj 2014)
Najboljša slovenska solata


Vodnjanka, Vodnjan, 4 (leto obiska: maj 2014)
Izvrstne pašte


Hotel San Martin, Šmartno (leto obiska: oktober 2014)
Sveti razgled na cela Brda


Turistična kmetija Škerlj, Tomaj (leto obiska: november 2014)
Gostilna na pristni kmetiji


Koroška hiša Pri lipi, Muta (leto obiska: februar 2015)
Koroška preprostost


Gostilna pri šoferski mamici, Ločica pri Vranskem (leto obiska: januar 2015)
Stare jedi na novih krožnikih


Pri planinskem orlu, Stahovica (leto obiska: marec 2015)
Orel vas gleda


Konoba Nono, Petrovija, Hrvaška (leto obiska: april 2015)
Sezonsko na živalski farmi


Gostilnica Mandrija, Ajševica (leto obiska: april 2015)
Meso v velikih kosih


Restavracija Primorka, Strunjan, 4 (leto obiska: julij 2015)
Morski okusi morske terase


Gostilna Ribič, Ptuj, 4 (leto obiska: september 2015)
Jastog na dravski terasi


Gala žar, Maribor (leto obiska: 2004)
Gala roštilj na Lentu


Pri Lovrotu, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Pr sveži zelenjavi


Balkan express, Pernica (leto obiska: 2005)
Med vzhodom in zahodom


Zlati lev, Maribor (leto obiska: 2003)
Jedi z žara, ribe, malice


Smučišče Mariborsko Pohorje, Maribor, 2,5 (leto obiska: 2009)
Med krušno pečjo in menzo


Istrska klet, Pomjan, 3 (leto obiska: april 2010)
Velika skleda bobičev


Janežič, Pšata, 3 (leto obiska: julij 2010)
Pri nogometnem chefu


Mašun, Knežak, 3 (leto obiska: oktober 2010)
Iz gozda v juho in omako


Milenium, Hoče, 3 (leto obiska: januar 2011)
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Vrabec, Slivna, 3 (leto obiska: januar 2011)
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa


Etna, Divača, 4 (leto obiska: januar 2011)
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


Pri Emilu, Vanganel, 3 (leto obiska: marec 2011)
Slovenska istrska kuhinja; jadranski lignji in skutin zavitek


Mak, Maribor, 2011 (leto obiska: april 2011)
Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom


Bruno, Bašanija, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: junij 2011)
Istrska morska kuhinja; svežina in pašte


Lovski dom, Lendava, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Prekmurska kuhinja


Pri treh ribnikih, Maribor, 3 (leto obiska: januar 2012)
H Kličku na konec promenade


Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Iskrene jedi za devetimi gorami


Gostilna Gastuž, Špitalič, 2012 (leto obiska: junij 2012)
V najstarejši slovenski gostilni


Gostišče Smogavc, Gorenje nad Zrečami, 2,5 (leto obiska: avgust 2012)
Jedi, po katerih s(m)o poznani


Restavracija Sklejca, Murska Sobota, 2,5 (leto obiska: oktober 2012)
Posolanka iz prekmurske sklede


Neptun, Piran, 3,5 (leto obiska: april 2013)
Morski tartufi v piranski stranski ulici


Domačija Marof, Mačkovci, 2,5 (leto obiska: maj 2013)
Künja ob vinski kleti


Gostilna Bujol, Izola, 3,5 (leto obiska: maj 2013)
Sveže in iz našega morja


Pivnica Kratochwill BTC, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: junij 2013)
Kjer iz piva delajo šampanjec


Jelenov greben, Olimje, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Od damjakov in muflonov do klobas


Gostilna Murko, Slovenj Gradec, 3 (leto obiska: november 2013)
Stoletna tradicija mežerlov


Špengl, Celje, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Za nove stare cajte


Taj Mahal, Ljubljana, 3 (leto obiska: december 2013)
Od tandoorja do curryjev


Puli Pineta, Žminj, 4 (leto obiska: maj 2014)
Mineštra in bigoli


Pr’ Brlogarju, Male Lašče, 3,5 (leto obiska: maj 2014)
Medvedi med pizzami


Restavracija Mark, Šempeter pri Gorici, 4, ZAPRTO (leto obiska: junijj 2014)
Resničnostni kulinarični šov


Gostilna Čot, Pijava Gorica, 3 (leto obiska: julij 2014)
Od žlinkrofov do krofov


MaDaLu, Vabriga, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014)
Buzara v morski mesečini


Gostilna pod Slavnikom, Podgorje, 2,5 (leto obiska: julij 2014)
Iz gozda, do merjasca in palačink


The 5 Kitchen & Bar, Ljubljana, 3 (leto obiska: oktober 2014)
Ves svet za eno mizo


Krtina D'Ampezzo, Imenje (leto obiska: november 2014)
Italijan duhovitega imena


Ladja Podlanica, Piran (leto obiska: november 2014)
Kaj bo danes v mreži?


Okrepčevalnica Čompa, Ljubljana, 4 (leto obiska: junij 2015)
Izdelovalec mesnih skorjic


Smučišče Rogla, Zreče, 2 (leto obiska: 2009)
Kot v dolini, tako na planini


Belvedur, Gračišče, 2,5 (leto obiska: avgust 2009)
Kjer se tartufi ne važijo


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND