Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Dobre gostilne
Iskanje po oceni: Postrežba

437 zadetkov


Pri Lojzetu 2007, Zemono (leto obiska: 2007)
Tomijevo iskanje novih okusov


Hubertus, Filzmoos (leto obiska: 2005)
Nežno okušanje za prave užitke


Steirereck, Dunaj (leto obiska: 2005)
Muzikal štajerskega kota


Troisgros, Roanne (leto obiska: 2005)
Kolodvorska za 170 evrov


Ikarus, Salzburg (leto obiska: 2006)
Rdeči bik in 40 kuharjev


Dal Pescatore, Runate, Italija, 6 (leto obiska: oktober 2012)
Alta cucina* družine Santini


Palais Coburg, Dunaj (leto obiska: 2004)
Na vampe k Petzu


Kohnhauser, Lieboch (leto obiska: 2004)
Tudi brez morja gre


Hanner, Mayerling, Avstrija (leto obiska: 2004)
Kuharji pred televizorji


Kamrca, Mengeš, 2005 (leto obiska: 2005)
Pri res je dobro!


Fabios, Dunaj (leto obiska: 2005)
Eat. Drink. Man. Woman.


As, Ljubljana, 2006 (leto obiska: 2006)
Za ase, po okusu in denarnici


Zur Blauen Gans, Weiden am See (leto obiska: 2005, 2006)
V šoli pri Modri goski


Da Nando, Mortegliano (leto obiska: 2007)
Pri Ivanu s furlanske poti okusov


Scabar, Trst, Italija (leto obiska: 2007)
Pristni okusi tržaškega Krasa


Sattlerhof, Gomilica, Avstrija (leto obiska: 2008)
Pomladna zgodba s Satlerjevine


Le Calandre, Padova, Italija, 6 (leto obiska: februar 2009)
Pri žafranovi rižoti


Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5 (leto obiska: maj 2009)
Ena od osemnajstih zvezdic


Onyx, Budimpešta, 5,5 (leto obiska: november 2010)
Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu


Döllerer’s, Golling, Avstrija, 6 (leto obiska: april 2014)
Alpska kuhinja izpod ledenika


Pri Markotu, Kranj (leto obiska: 2004)
Prijazna kuhinja, kot moelleux


San Rocco, Brtonigla (leto obiska: 2004)
Tartufi svetega Roka


Skaručna, Vodice, 2004 (leto obiska: 2004)
Za dobre jedce in dobrojedce


Cubo, 2004 (leto obiska: 2004)
Skockane jedi v Zelenem trikotniku


Kendov dvorec, Sp. Idrija, 2003 (leto obiska: 2003)
Stare jedi na star način


Šiker, Močna, 2004 (leto obiska: 2004)
Štajersko ni le težko in obilno


Ruj, Dutovlje 2004 (leto obiska: 2004)
Naravni kraški pojav


Manna, Ljubljana, 2004 (leto obiska: 2004)
Prava mana za želodec


Habakuk, Maribor (leto obiska: 2005)
Manjka avtorska restavracija 2


Žeja, Ozeljan, 2004 (leto obiska: 2004)
Od ostrig do jastoga


Mahorčič, Rodik, 2004 (leto obiska: 2004)
Zavijte z avtoceste!


Chez Eric, Ljubljana (leto obiska: 2004)
Visoka kuhinja sredi Ljubljane


Marcellino, Zagreb, Hrvaška (leto obiska: 2004)
Purgerji postajajo fudiji


Kačar, Maribor (leto obiska: 2003)
Na način hotela na Dobravi


Klinec, Medana 2004 (leto obiska: 2004)
Mladost s stoletno vinsko tradicijo


Devetak, Sovodnje (leto obiska: 2004)
Uštili, slovenski oštir z Vrha


Pen klub, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Gostilna znanih ljudi


Fifteen, London (leto obiska: 2004)
Odštekani Jamie in frendi z ulice


Grad Tabor, Laško (leto obiska: 2003)
Divjačina, toda lahka


Hana, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Hana, kjer se kuha dobra hrana


Maxim, Ljubljana, 2003 (leto obiska: 2003)
Slovenski nadevi, francoske omake


Pec, 2003 (leto obiska: 2003)
Prepustite se Pecovim!


Ribič, Ptuj, 2007 (leto obiska: 2007)
Ribe s perutnino


Milan, Pula (leto obiska: 2003)
Pouk o trljah in tortah


Potočnica, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2003)
Ob ribniku z zajčkom pod kiviji


Jaglhof, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Nouvelle na Senavcah


Pri Lovcu, Cormons, Italija (leto obiska: 2003)
Stari okusi in nove vinske zgodbe


Dolce Vita, Klagenfurt (Celovec) (leto obiska: 2005)
Sladko življenje v Celovcu


Arnold Pucher, Mokrine (Nassfeld) (leto obiska: 2006)
Oljke na snegu


Penzion Raduha, 2008 (leto obiska: 2008)
Domače, a z idejo in podpisom


Pri Andrejevih, Narin, 2002 (leto obiska: 2002)
Polžja kmetija pojoče družine


Porton biondi, Rovinj (leto obiska: 2005)
Morski okusi plavih dveri


Villa Rustica 2005 (leto obiska: 2005)
Majhna hiška med velikimi bloki


Lovin, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Lokal in vino ter feng shui


Blu, Rovinj (leto obiska: 2005)
Modra gostilna na modri obali


Kim kocht, Dunaj (leto obiska: 2005)
Kaj naj vam Kim danes skuha?


Špajza, Ljubljana, 2007 (leto obiska: 2007)
Staro ni za novosti


San Pietro, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Pri svetem Petru čez mejo


Tavernetta al Castello, Capriva (Koprivno) (leto obiska: 2007)
Golfisti dobro jejo


Valsabbion, Pješčana uvala (leto obiska: 2007)
V Valsabbion morate...


Fabula, Kranjska Gora, 2008 (leto obiska: 2008)
Nekoč krušna peč, danes Fabula


Miran, Dramlje, 2008 (leto obiska: april 2008)
Asparagusova gostija na novi lokaciji


Carpe Diem, Salzburg (leto obiska: 2006)
Jedilnik iz škrniclja


Villa Falkenhof, Irdning, Avstrija (leto obiska: 2006)
Nedolgočasna oranžna štajerska intuicija


Apolonija, 2006 (leto obiska: 2006)
Mladost eksperimentira in odkriva


Za Gradom, Koper, 4 (leto obiska: november 2008)
Rodica, kjer se je tudi z ušesi


Gostilna pri Lojzetu, Zemono, 2008 (leto obiska: december 2008)
Tomijevo življenje


Gostilna Krištof, Predoslje, 5 (leto obiska: marec 2009)
Prva slovenska bio gostilna


Sophia, Portorož, 4 (leto obiska: julij 2009)
Najboljši slovenski hotel


Restavracija JB, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: februar 2012)
Drzne kombinacije Janeza Bratovža


Al Sorriso, Soriso, Italija, 5,5 (leto obiska: november 2009)
Tri zvezdice za nasmeh


Hiša Franko, Kobarid, 5.5 (leto obiska: maj 2010)
Nova slovenska kuhinja


Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6 (leto obiska: april 2011)
Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa


Noma, Köbenhavn, Danska, 6 (leto obiska: julij 2011)
Nova nordijska kuhinja


Altran, Ruda, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Ambiciozno sodobna kuhinja Furlanije Julijske krajine


Gostilna pri Lojzetu, Zemono,2012 (leto obiska: marec 2012)
”Po moje” Tomaža Kavčiča


Aiola City, Gradec, Avstrija, 5,5 - ZAPRTO (leto obiska: oktober 2012)
Brezkompromisni perfekcionist iz Gradca


Agli Amici, Godia pri Vidmu, Italija, 6 (leto obiska: maj 2013)
Pri prijateljih z dvema zvezdicama


Wine Vault, Rovinj, Hrvaška, 5 (leto obiska: junij 2013)
Vroča zabava za chefovo mizo


French Laundry, Yountville, ZDA, 6 (leto obiska: september 2013)
Vrtnarska prireditev v francoski pralnici


Orsone, Čedad, Italija, 5,5 (leto obiska: marec 2014)
Bastianichev fine-dining v čedadskem Medvedu


Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5 (leto obiska: junij 2014)
Prstni odtisi Tomaža Kavčiča


Opium, Zagreb (leto obiska: 2004)
Šoping ni več edini opij


Pri Lipi, Maribor (leto obiska: 2004)
Ni ga čez Lipino pohano kuro


JB Podvin, Mošnje (leto obiska: 2004)
Lokacija, ambient pa še kuhar


Franko, Kobarid (leto obiska: 2006)
Ustvarjalnost izpod planin


Pri Ahacu, Grobelno (leto obiska: 2004)
Sladkosnedi dobrojedi, pozor!


Topolino, Bled (leto obiska: 2004)
Bohotenje barv in okusov


Zum Forsthaus, Fischbach (leto obiska: 2003)
Gozdarska hiša sredi vasi


Emei, Maribor, 2004 (leto obiska: 2004)
Tudi Kitajska se spreminja


Tscheppe, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Vino in hrana z lepim razgledom


Puccini, Maribor (leto obiska: 2003)
Vzdušje živega mesta


Sushimama, 2006 (leto obiska: 2004, 2006)
Med sushijem in barikom


Meierei, Špilje, Avstrija (leto obiska: 2004)
Sredozemska pristava na Krasnici


Pri Poku, Brezovica, 2004 (leto obiska: 2004)
Če je bilo Napoleonu dobro...


Brič, Bivij, 2004 (leto obiska: 2004)
Morski pozdrav na koncu avtoceste


Les Viperes, Gradec (leto obiska: 2004)
Slastne kreacije graških gadov


Hofkeller, Gradec, 2003 (leto obiska: 2003)
Dvorna klet sredi Gradca


Veronika, Pohorje (leto obiska: 2003)
Pohorska, a pomlajena


Mod, Gradec (leto obiska: 2003)
Mod-erno pri Stolnici


Tramšek, Ivanjkovci, 4 (leto obiska: november 2008)
Na pot zgolj zaradi nje


Francl, Zagrad pri Celju 2003 (leto obiska: 2003)
Zelenjava je na vasi doma


Krištof, Predoslje 2003 (leto obiska: 2003)
Posluh za nove čase


Dvorec Impoljca, Sevnica (leto obiska: 2002)
Impoljca za lačne in upokojence


Almin dom, Štore (leto obiska: 2002)
Mavrični lok med tradicijo in sodobnostjo


Joannes, Maribor (leto obiska: 2002)
Pristno štajerski Janez Nepomuk


Marina, Limbuš (leto obiska: 2005)
Kot nekoč na Dravi


Miraz, Maribor (leto obiska: 2005)
Starine in sofra Meljskega dola


Luka Gourmet, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Evropa, tu in tam, je nova


Hotel Evropa, Celje, 2008 (leto obiska: november 2008)
Celje (spet) živi v Evropi


Rožmarin, Maribor (leto obiska: 2007)
Sam ne morem. Zato ocenite, prosim, vi!


Temmer, Tillmitsch, Avstrija (leto obiska: 2008)
Posladkovalnica s poti


Batelina, Banjole, Hrvaška, 5 (leto obiska: julij 2009)
Kar stari nalovi


Valvasor, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: oktober 2008)
Seks v mestu


Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Se nam prepustite


Apolonia, Šmarje, 5 - ZAPRTO (leto obiska: januar 2009)
Jeunes, a s tradicijo


Damir & Ornella, Novigrad, Hrvaška, 5 (leto obiska: marec 2009)
Sašimi iz Novigrada


Gostilna Rajh, Bakovci, 5 (leto obiska: april 2009)
Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!


Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5 (leto obiska: april 2009)
Črno-beli poper sredi Trsta


Asado, Levec, 2,5 (leto obiska: november 2009)
Formula za uspeh


Livada Prestige, Moravske toplice, 2009 (leto obiska: november 2009)
Le Cordon Bleu


Miran, Dramlje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: december 2009)
Špehovka in sladoled z dušikom


Monte, Rovinj, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2012)
Kreativni sosed svete Evfemije


Mahorčič, Rodik, 5 (leto obiska: maj 2012)
Najboljše je, kjer bi še


Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5 (leto obiska: maj 2010)
Št. 81 na svetu


Dam, Nova Gorica, 4,5 (leto obiska: september 2010)
Ker včasih hočemo več in drugače


Gostilna na gradu, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Klasična slovenska kuhinja; ocvirkovka, jezik, rep in štruklji


Pri Poku, Brezovica, 4,5 (leto obiska: )
Elegantnost slovenske kuhinje; priželjc, frtalja, kipnik, strjenka


Manna, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: )
Slovensko-mediteranska kuhinja; baron Mušl in torte


Sushimama, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: junij 2011)
Japonska kuhinja; wagyu in slaščice


Vila Bled, Bled, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Visoka slovenska kuhinja; slovenska tradicija in mednarodna sodobnost


Rakar, Trebnje, 5 (leto obiska: september 2011)
Novo-slovenska podeželska kuhinja


Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5 (leto obiska: november 2011)
Sodobni štajersko-mednarodni fusion


Zinfandel, Zagreb, Hrvaška, 5 (leto obiska: november 2011)
Glavna restavracija glavnega mesta


Konoba Bonaca, Medvode, 3,5 (leto obiska: januar 2012)
To niso ribe na gorenjski način


Topolino, Bled, 4 (leto obiska: januar 2012)
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Gourmet restavracija Promenada Bled, 5 (leto obiska: marec 2012)
Cordon Bleu, svobodno in z navdihom


Posestvo Pule, Drečji vrh, 4,5 (leto obiska: avgust 2012)
Dobrodošli doma pri Anderličevih


Gostilna pri šefu, Medvode, 2012 (leto obiska: november 2012)
Gostje iščejo prosto mizo


Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4 (leto obiska: december 2012)
Višja zagorska kuhinja


Strelec, Ljubljana, 5 (leto obiska: januar 2013)
Na Ljubljanskem gradu v sredico


Restaurant San Rocco, Brtonigla, 4,5 (leto obiska: marec 2013)
Sveti Rok, avtorski in istrski


Dobra vila, Bovec, 4,5 (leto obiska: avgust 2013)
Belo cvetje na najlepši zeleni terasi


Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5 (leto obiska: september 2013)
Najstniški chef vrhunskega vinotoča


Konstantin Filippou, Dunaj, 4,5 (leto obiska: november 2013)
Kreativnost s pinceto


Vodnjanka, Vodnjan (leto obiska: 2003)
Istra na trneku


Nona, Lenart (leto obiska: 2004)
Kaj bi nona rekla?


Pri lipi, Muta, 2004 (leto obiska: 2004)
V spodnji Muti spet


Pri Lovrotu, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Pr sveži zelenjavi


Apart hotel Pohorje, Hoče (leto obiska: 2004)
Pohorska omleta z borovnicami


Pri Lešniku, Maribor, 2005 (leto obiska: 2005)
Pod clochi se skrivajo lepe obline


La storia, Maribor (leto obiska: 2003)
Zgodba pod Modno hišo


Pr Kopač, Brezovica, 2005 (leto obiska: 2005)
Dobro je tudi veliko


Vračko, Jurij (leto obiska: 2004)
Korektno obmejno sodelovanje


Ancora, Maribor (leto obiska: 2003)
Vse pod tisočaka


Vila Bella, Preddvor (leto obiska: 2005)
Ambiciozno pod vršaci


Milenium, Hoče (leto obiska: 2004)
Na način šefa kuhinje


Vnukec, Limbuš (leto obiska: 2003)
Hugovi potomci ob Blažovnici


Kalan, Zg. Polskava (leto obiska: 2003)
Na divjačino h Kalanu


Novi svet pri Stolnici, Maribor, 2003 (leto obiska: 2003)
Dalmatinska konoba sredi Maribora


Zlata srna, Maribor (leto obiska: 2003)
Leteči zmaj s feniksom


Takos, Maribor (leto obiska: 2003)
Takos 24 ur non stop


Astoria, Maribor (leto obiska: 2003)
Peresniki in metuljčki na ezl eku


Barbacan, Motovun (leto obiska: 2003)
Rilletes je istrski pest


Na burji, Nova vas 2003 (leto obiska: 2003)
Okrepčevalnica z razgledom


Na griču, Sv. Trojica (leto obiska: 2003)
Domače po gosposko


Rico Torres, Maribor (leto obiska: 2002)
Petelinji pretepač pod sombrerom


Maestro, Ljubljana (leto obiska: 2002)
Menza za bele ovratnike


Thaller, St. Veit (leto obiska: 2008, 2002)
Ustvarjalna tradicionalnost Norberta Thallerja


Frajgraba, Maribor (leto obiska: 2005)
Zanimiva družba v grabi


Lovenjak, Polana (leto obiska: 2005)
170-letna tradicija se nadaljuje


Klub Vale Novak (leto obiska: 2006)
Bistro, pardon, klub, v knjigarni


Argentino, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Argentina sredi nakupovalne Ljubljane


Ma cuisine, Beaune (leto obiska: 2005)
Kako najceneje do burgundskih vin?


Gostilna pri Danilu, Reteče, 5 (leto obiska: november 2009)
Pri loški mešti


Čubr, Križ, 3,5 (leto obiska: januar 2010)
Za tri žlice in štiri vzdihe


Kreuzwirt, Poessnitzberg (Sp. Pesnica), 5 (leto obiska: oktober 2008)
Najboljši kuhar Štajerske


Pungašek v vili Mangart, Bled, 4,5 ZAPRTO (leto obiska: julij 2009)
Vračali se boste!


Hotel Marina, Izola, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Goveja juha iz morja


Pri Mari, Piran , 3 (leto obiska: oktober 2008)
Gostoljubna pristaniška krčma


Taju, Ljubljana, 3,5 ZAPRTO (leto obiska: december 2008)
Igra okusov od marsikje


Villa Rustica, Maribor, 2,5 (leto obiska: december 2008)
Italijanščina po mariborsko


Pri Vodniku, Ljubljana, 3 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije


Lectar, Radovljica, 2 (leto obiska: december 2008)
Noben muzej ni tako živ


Muha, Lokev, 3 (leto obiska: december 2008)
Že četrt tisočletja


Smučišče Rogla, Zreče, 2 (leto obiska: 2009)
Kot v dolini, tako na planini


Ošterija Debeluh, Brežice, 5 (leto obiska: april 2009)
Čevapčiči in haute cuisine


Primus, Ptuj, 2 (leto obiska: april 2009)
Grand hotel tudi à la carte


Harfa, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2009)
Kulinarični instrument za poslovneže


Ruj, Dutovlje, 4 (leto obiska: maj 2009)
Pot je prava


Ančka, Šenčur, 4 (leto obiska: junij 2009)
Iz letala na štruklje


Anderlič, Maribor, 3 (leto obiska: junij 2009)
Nedeljska porcija znancev


Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2009)
Kulinarične dobrote slovenske Istre


Gostilna Vovko, Ratež, 4 (leto obiska: julij 2009)
Slovenski roštilj


Francl, Zagrad, 4,5 (leto obiska: avgust 2009)
Jedi v narodnih nošah


Mala hiža, Mačkovec, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2014)
Iz dveh hiš ena hiža


Borbona, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2009)
Beli in modri ovratniki skupaj


Pri Kuklju, Velike Lašče, 3,5 (leto obiska: september 2009)
Jedi iz Trubarjevega časopisa


Cubo, Ljubljana. 4 (leto obiska: september 2009)
In naslov glavnega mesta


Vanilija a la carte, Sesljan, Italija, 4,5 (leto obiska: september 2009)
Vanilija sredi Raja


Emei, Maribor, 3,5 (leto obiska: oktober 2009)
Kompochity


Hiša posebne sorte, Kodreti, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Če zakolješ, pojej vse


Domačija Klinec, Medana, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Brata v kuhinji, kleti in hlevu


Gostilna pri lipi, Muta, 3 (leto obiska: november 2009)
Pri rpičevi župi


Zgornji Kirn, Preserje, 3,5 (leto obiska: december 2009)
Ješč moraš res biti


Rožmarin, Maribor, 4 (leto obiska: december 2009)
Danes, kar bo drugje jutri


Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2 (leto obiska: januar 2010)
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu


Repovž, Šentjanž, 4 (leto obiska: januar 2010)
Kmetij,a gostilna, trgovina, eko


Šiker, Močna, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Pri šarloti in polnjenih prsih


Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: februar 2010)
Če nimaš za letalsko karto


Dobra vila, Bovec 2010 (leto obiska: marec 2010)
Sestavine stare, ideje nove


Thaller, St. Veit, Avstrija, 5 (leto obiska: marec 2010)
Ustvarjalna tradicionalnost


Pikol, Nova Gorica, 4 (leto obiska: april 2010)
Umetnost morskega okusa


Pri Levu, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2010)
Včasih krača, danes kračka


Shambala, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2010)
Rakovica in papirnati slinček


Pri Florjanu, Maribor, 3,5 (leto obiska: maj 2010)
Ravno prav mariborsko


Majerija, Slap pri Vipavi, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Jedilni list z zeliščnega vrta


Na Burji, Nova vas, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Kaj je mož danes skuhal?


Kabaj Morel, Dobrovo, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Domačija z degustacijskim menijem


Pepenero, Novigrad, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Ocvrte oljke na bontaiju


Kraljestvo pršuta, Kobjeglava, 3,5 (leto obiska: )
Kraljestvo, v katerem kralj ni glavni


Penzion Raduha, Luče, 5 (leto obiska: julij 2010)
Staro in novo, mamino in hčerino


Janežič, Pšata, 3 (leto obiska: julij 2010)
Pri nogometnem chefu


Novi svet pri Stolnici, Maribor, 3,5 (leto obiska: september 2010)
Sveže in ne le iz globin


Kamrca, Mengeš, 4,5 (leto obiska: september 2010)
To je res kamrca!


Domačija Novak, Sadinja vas, 5 (leto obiska: september 2010)
Gostoljubne jedi, razmišljujoča vina


1906, Bled, 5 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z najlepšim pogledom


As, Ljubljana, 4 (leto obiska: oktober 2010)
Najbolj znana gostilna prestolnice


Promenada, Bled 5,5 (leto obiska: november 2010)
Pri kuharju z veliko začetnico


Žeja, Ozeljan, 4,5 (leto obiska: november 2010)
Izvorni morski okusi


Devetak, Sovodnje, Italija, 4 (leto obiska: november 2010)
Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta


Evergreen, Smlednik, 3,5 (leto obiska: november 2010)
Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher


Meierei, Dunaj, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Starodunajska kuhinja na nov in sodoben način; siri in ostrige


Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4 (leto obiska: februar 2011)
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko


Hotel Arena, Maribor, 3,5 (leto obiska: februar 2011)
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta


Kellerwand, Kötschach-Mauthen, Avstrija, 4 (leto obiska: )
Domača karnijska kuhinja z vplivi Alp in Jadrana


Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalna slovenska kuhinja; kranjski štruklji z jabolčno čežano


Rizibizi, Portorož, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Morska istrska kuhinja; ribja župca


Smrekarjev hram, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja s slovenskim naglasom


Pavus, Laško, 5 (leto obiska: maj 2011)
Nova slovenska kuhinja


Grad Socerb, Črni kal, 4 (leto obiska: junij 2011)
Napredna morska kuhinja


Hotel Korošica, Dravograd, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Morska kuhinja


Restavracija Terasa, Maribor, 2011 (leto obiska: avgust 2011)
Sodobna sredozemsko navdahnjena kuhinja


La Subida, Krmin, Italija, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Posodobljena furlansko-slovenska kuhinja


Kendov dvorec, Sp. Idrija, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Idrijska kuhinja s sodobnim pridihom


Skaručna, Skaručna, 4,5 (leto obiska: september 2011)
Slovenska kuhinja iz krušne peči


Maxim, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: september 2011)
Vrhunski haute cuisine s slovensko dušo


Ravbar, Dol pri Vogljah, 4 (leto obiska: september 2011)
Tradicionalna kraška kuhinja


Ošterija Žogica, Solkan, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Nonine primorske jedi in pice


Sale e pepe, Srednje, Beneška Slovenija, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Tradicionalna kuhinja Nediške doline


Prasac, Zagreb, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: november 2011)
Kreativni zagrebški pujs


Gordia, Ankaran, 4 (leto obiska: december 2011)
Pristni morski okusi na hribu


Brič, Bivij, 3,5 (leto obiska: december 2011)
Tartufi na kruhu v vinoteki


Pri treh ribnikih, Maribor, 3 (leto obiska: januar 2012)
H Kličku na konec promenade


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4 (leto obiska: januar 2012)
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Vila Herberstein, Velenje, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Pesto rukole za pozdrav


Pri Žabarju, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Stalno omizje, ki je, ne le pije


Hotel Cubo, Ljubljana, 4 (leto obiska: februar 2012)
V hotel na bržolo s šalotko


Gostišče Vračko, Zgornja Kungota, 4 (leto obiska: marec 2012)
Nimajo le Avstrijci debelega fižola


Mama, Ajševica, 4 (leto obiska: marec 2012)
Babičin štokviš pri novi Mami


Turistična kmetija Saksida, Zalošče, 4 (leto obiska: april 2012)
Stari okusi, nova predstava


DiVino, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Gourmet kotiček Kristalne palače


K’ntina Čotar, Gorjansko, 4 (leto obiska: april 2012)
Tako kraška in tako Čotarjeva!


Restavracija Prestige, Moravske Toplice, 4,5 (leto obiska: maj 2012)
Proste roke kuharja prihodnosti


Gostilna Rupa, Srednja vas v Bohinju, 3 (leto obiska: junij 2012)
Kozliček v narodni noši


Pri Lešniku, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2012)
Zelenjavni vrt ob otroškem igrišču


Oštarija, Dolenjske Toplice, 4 (leto obiska: junij 2012)
Od graščaka do oštirja


Grof, Vransko, 3 (leto obiska: julij 2012)
Tretji grof, ob tretji cesti


Bistro Apetit, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Dva polčasa nad strehami zagrebških vil


Gušt, Izola, 3 (leto obiska: julij 2012)
Z guštom, na kopnem in morju


Cejkotova domačija, Goče, 4 (leto obiska: julij 2012)
Domače narečje v pesmi in okusu


Restavracija Topli val, Kobarid, 4 (leto obiska: avgust 2012)
Morski val ob turistični Soči


Pristava Lepena, Soča, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Nad Lepenjico: jemlje dih in odpira apetit


Gostilna Kirn, Jezero pri Podpeči, 4 (leto obiska: september 2012)
K spodnjemu Kirnu na gospodarjevo priporočilo


Bistro Zvezda, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Celo ozvezdje na Kongresnem trgu


Restavracija Križman, Repentabor, Italija, 4 (leto obiska: oktober 2012)
Vaška gostilna za mestne goste


Villa Andor, Ankaran, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Morske jedi z morskim pogledom


Gredič Avenanti, Ceglo, 4,5 (leto obiska: november 2012)
Crkljanje v oživljenem gradiču


Pri Gorjancu, Brezovica, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Za stalne goste, že dvesto let


Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO (leto obiska: december 2012)
Štajersko, ne več sredozemsko


Restavracija Vander, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2012)
Francosko-slovensko iz Avstralije


Domačija Belica, Medana, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Vino in turizem, od 1898


Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4 (leto obiska: januar 2013)
Italijan v rezidenčni kuhinji


Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Po rusko v kozjanskih brégih


Kmetija Urška, Križevec, 4 (leto obiska: februar 2013)
Dve desetletji eko originala


Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec


Restavracija Nebotičnik, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Deseto nadstropje nostalgije


Restavracija L, hotel Lone, Rovinj, 4 (leto obiska: marec 2013)
Priskin design na Zlatem rtu


Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki, 4,5 (leto obiska: april 2013)
Grajska degustacija ob Krki


Hiša Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2013)
Tolminska Cika zdaj v Istri


Gut Purbach, Avstrija, 5 (leto obiska: junij 2013)
Slovenec z gradiščansko drobovino


Hotel Draga di Lovrana, Lovran, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Morski vampi izpod Učke


Marina, Novigrad, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Pri Marini v Marini ob marini


Vila Podvin, Mošnje, 5 (leto obiska: avgust 2013)
Če ni gradu, je pa vsaj spet vila!


Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5 (leto obiska: september 2013)
Najboljša slovenska brunarica


Boheja, Novo mesto, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Priželjc, šmorn in štiri imena


Hotel Evropa, Celje, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Novi žar v starem hotelu


Kod špilje, Samobor, Hrvaška, 4 (leto obiska: november 2013)
Podzemna jama pri Štefu


Hofkeller, Gradec, 4 (leto obiska: januar 2014)
Z Grajskega nad Glavni trg


Element, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2014)
Črnuški element


Gostilna Pr' Bizjak, Zgornja Bela, 3,5 (leto obiska: januar 2014)
Pokončno pr’ janeževem upognjencu


Turistična kmetija Arkade, Črniče, 4 (leto obiska: februar 2014)
Mali, črni, kosmati, dobri


Kaiser, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: februar 2014)
Cesarsko sredi zdravilišča


Caffetteria Torinese, Palmanova, Italija, 4 (leto obiska: februar 2014)
Najboljši italijanski bar


Galerija okusov, Petrovče, 5 (leto obiska: april 2014)
Slovensko inovativno, mednarodno tekmovalno


Bevanda, Opatija, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2014)
Velika restavracija, majhen hotel


Gostilna Pr’ kovač, Kropa, 4 (leto obiska: maj 2014)
Najboljša slovenska solata


Mak, Maribor, 5 (leto obiska: junij 2014)
Davidovi in toti kontrasti


Vodnjanka, Vodnjan, 4 (leto obiska: maj 2014)
Izvrstne pašte


Restavracija Aleksander, Rogaška Slatina, 4 (leto obiska: junij 2014)
Eleganca med ogledai


Restavracija Mark, Šempeter pri Gorici, 4 (leto obiska: junij 2014)
Resničnostni kulinarični šov


Rivica, Njivice, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014)
Sveže, že 80 let


MaDaLu, Vabriga, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014)
Buzara v morski mesečini


Galea 2, Maribor (leto obiska: 2004)
Žar in pica sta Galein par


Vernik - Šauperl, Bezena (leto obiska: 2004)
Grmada in luštrek z domače njive


Prosnik, Ormož (leto obiska: 2004)
Loparnica, četudi diši po cvrtju


Chez Eric pri Istenič, Bizeljsko (leto obiska: 2004)
Grand-mere na Bizeljskem


Restavracija M, Gornja Radgona (leto obiska: 2004)
Okus izza meje?


Vila Široko, Šoštanj (leto obiska: 2005)
Zelena oaza nad dimniki


Via Bona, Ljubljana (leto obiska: 2004)
Gostilna je tudi podjetje


Kokla, Maribor (leto obiska: 2004)
Najboljše perutničke v mestu


Šmarjeta, Pernica (leto obiska: 2003)
Beluši z račjimi prsmi


Vinotoč Zlati grič, Slovenske Konjice (leto obiska: 2003)
Vinotoč Zlatega griča


Vrh, Buzet (leto obiska: 2002)
Iskali tartufe, našli butilje


Primo, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Nočem takšne prihodnosti!


Vodnjanka, Pula, 4 (leto obiska: maj 2014)
Domača puljska gostilna


Primula, Solkan, 3 (leto obiska: marec 2010)
Morsko na veliki ladji


Pri Škofu, Ljubljana, 3 (leto obiska: avgust 2010)
Polnjena paprika z dušo


Rakar, Trebnje, 2008 (leto obiska: avgust 2008)
Kar drugi, a boljše


Smučišče Mariborsko Pohorje, Maribor, 2,5 (leto obiska: 2009)
Med krušno pečjo in menzo


Bangkok Street, Ljubljana, 2 (leto obiska: 2009)
Bangkoška ulica City parka


Kaiser, Rogaška Slatina, 2009 (leto obiska: maj 2009)
Cesarjevi tapasi


Separé, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Separé se ne separira


Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Novo po starih običajih


Fabula, Kranjska Gora, 3,5 (leto obiska: julij 2009)
Zgodba o kranjski klobasi


Istranova, Padna, 3 (leto obiska: avgust 2009)
Pri dva tisoč oljkah


Denk, Zg. Kungota, 5 (leto obiska: november 2009)
Pa kako to naredi?


Dabuda, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: december 2009)
Azijski fusion v centru Ljubljane


Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010 (leto obiska: januar 2010)
Romantično na otoku


Brioni, Kranj, 4 (leto obiska: januar 2010)
Za fini tek


Ribič, Ptuj, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Originalno prilagajanje


Dvorec Jeruzalem, Jeruzalem, 3 (leto obiska: marec 2010)
Kjer Prlekija vinsko diši


Penzion Kračun, Loče, 3 (leto obiska: marec 2010)
V Loče, ne le zaradi lepote


Pr Kopač, Brezovica, 3 (leto obiska: maj 2010)
Dobra domača gostilna


K Rotundi, Selo - Prosenjakovci, 2010 (leto obiska: julij 2010)
Ni te strah povedati naprej


Bon appetit, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: julij 2010)
Bistro, toda po francosko


Gostilna Čad, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: julij 2012)
Najbolj znan slovenski roštilj


Majda, Gorica, Italija, 4 (leto obiska: julij 2010)
Majda, Katjuša in Robespierre


Pr Matičku, Kranj, 3 (leto obiska: september 2010)
Ko je prava sezona, znajo biti izvirni


Mašun, Knežak, 3 (leto obiska: oktober 2010)
Iz gozda v juho in omako


Lovenjak, Polana, 2 (leto obiska: november 2010)
Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha


Bak, Pesek, Italija, 3,5 (leto obiska: december 2010)
Pomlajene tradicionalne kraške jedi; mlinci, torteloni, šurlice


Tonček, Beltinci, 4 (leto obiska: januar 2011)
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4 (leto obiska: januar 2011)
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta


Etna, Divača, 4 (leto obiska: januar 2011)
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


Mencigar - Nobile, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalne prekmurske jedi; bograč in gibanica


Pri Emilu, Vanganel, 3 (leto obiska: marec 2011)
Slovenska istrska kuhinja; jadranski lignji in skutin zavitek


Pirc, Rova, 3 (leto obiska: april 2011)
Ocvrti piščanci, s kožo in brez


Grad Kromberk, Nova Gorica, 3 (leto obiska: maj 2011)
Primorska kuhinja; pršut in gosta juha


Krpan, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; gojeno, divje, sveže


Trost, Rodik, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; hladne predjedi in škampi


Alla beccaccia, Valbandon, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2011)
Celinska istrska kuhinja; divjačina in prekmurska gibanica


Rahela, Preserje, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Primorska kuhinja; mineštra in goveje ličnice


Gostišče Martin, Trbovlje, 3, ZAPRTO (leto obiska: november 2011)
Zasavski gostje so nekaj posebnega


Kunstelj, Radovljica, 3 (leto obiska: december 2011)
Trdna in družinska, že od 1873


Casa del Sal, Sečovlje, 3 (leto obiska: december 2011)
Počitnice na večerji v Solni hiši


Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Iskrene jedi za devetimi gorami


Izložba, Ljubljana, 3 (leto obiska: marec 2012)
Domača kuhinja brez zaves


Gostilna Mencinger, Črešnjevci, 3,5 (leto obiska: april 2012)
Od starega zrezka do nove rulade


Gostilna Korte, Korte nad Izolo, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Srnjak z njoki, zajec s fuži


Marley & Me, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: maj 2012)
Kje/kaj najraje jejo turisti


Bodulka, Šišan, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Sivi čop in zlate ostrige


Restavracija Most, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Most med tržnico in glavnim mestom


Elizabet club, Vojnik, 3 (leto obiska: september 2012)
Pod kozolcem in ob treh cerkvah


Restavracija Valentin, Ljubljana, 3.5 (leto obiska: september 2012)
Iz ribarnice na mizo ob tržnici


Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4 (leto obiska: december 2012)
Kopun, med četrtim in šestim rebrom


Kapušin, Krasinec, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
V domovini belokranjske pogače


Restavracija 2864, Bohinjska Bistrica, 2,5 (leto obiska: marec 2013)
Restavracija triglavske višine


Ribič, Seča, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Stari Ribič z novim lončenim žarom


Maru, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Magura toro iz zgornje Šiške


Špajza, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Zaradi takšnih gostiln blogajo


Neptun, Piran, 3,5 (leto obiska: april 2013)
Morski tartufi v piranski stranski ulici


Gostilna Pri lipi, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2013)
Pohana kura izpod Pohorja


Gostilna Tomi, Portorož, 3,5 (leto obiska: julij 2013)
Kot dopust na jadranski obali


Domačija Gora pod lipo, Zgornja Ložnica, 4 (leto obiska: avgust 2013)
Tinjska mandala Lene in Primoža


Sandra, Gradež, Italija, 3,5 (leto obiska: avgust 2013)
Široki nasmeh z gostilniškega trga


Gostilna k Rotundi, Selo, 4 (leto obiska: september 2013)
Od tünke do gosjih jeter


Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5 (leto obiska: september 2013)
Skutni žepki pod sušilnico pršutov


Gostilna Belšak,Golo Brdo nad Medvodami, 3,5 (leto obiska: oktober 2013)
Iz gozda v kotliček


Gostilna pri šefu, Medvode, 3,5 (leto obiska: november 2013)
Druga sezona, enak naval


Gostilna Murko, Slovenj Gradec, 3 (leto obiska: november 2013)
Stoletna tradicija mežerlov


Špengl, Celje, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Za nove stare cajte


Taj Mahal, Ljubljana, 3 (leto obiska: december 2013)
Od tandoorja do curryjev


Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Pri sto let stari salamoreznici


Gostilna Gastuž, Špitalič, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Mladost v najstarejši slovenski gostilni


TaBar, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2014)
Veliki spisek majhnih jedi


Casa Nostromo, Piran, 4 (leto obiska: marec 2014)
Zamrznjeno morje namesto rib


Hong Kong 2, Komenda. 3,5 (leto obiska: april 2014)
Kitajska omaka čez jadransko ribo


Tokyo piknik, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2014)
Japonski uvod, francoski zaključek


Skipass, Kranjska Gora, 4 (leto obiska: maj 2014)
Sodobna kulinarika na tromeji


Puli Pineta, Žminj, 4 (leto obiska: maj 2014)
Mineštra in bigoli


Restavracija Terasa, Maribor, 4 (leto obiska: julij 2014)
Več kot le v hotelu


Gostilna Čot, Pijava Gorica, 3 (leto obiska: julij 2014)
Od žlinkrofov do krofov


Gala žar, Maribor (leto obiska: 2004)
Gala roštilj na Lentu


Balkan express, Pernica (leto obiska: 2005)
Med vzhodom in zahodom


Kramberger, Pernica (leto obiska: 2005)
Tam, kjer je vedno polno


Pri treh ribnikih, Maribor (leto obiska: 2005)
Novoštajersko sredi parka


Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5 (leto obiska: februar 2009)
Hitra hrana na snežni plaži


Emavs, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2004)
Pri vinskem sodu levo


Zlati lev, Maribor (leto obiska: 2003)
Jedi z žara, ribe, malice


Denk, Zg. Kungota 2004 (leto obiska: 2004)
Odklop Gregorja Vračka


Vereš, Gederovci (leto obiska: 2004)
Rjava omaka in Rossini


Brančurnik, Prevalje, 2 (leto obiska: april 2009)
Gostilna s tradicijo in brado


Belvedur, Gračišče, 2,5 (leto obiska: avgust 2009)
Kjer se tartufi ne važijo


Istrska klet, Pomjan, 3 (leto obiska: april 2010)
Velika skleda bobičev


Na griču, Sv. Trojica, 2,5 (leto obiska: junij 2010)
Svežina pri treh zvonikih


Milenium, Hoče, 3 (leto obiska: januar 2011)
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Maxim, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


Vrabec, Slivna, 3 (leto obiska: januar 2011)
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa


Bistro Karlo, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2011)
Sodobno, kreativno, novo-hrvaško; škampova redukcija in paški sir


Arboretum, Volčji potok, 2,5 (leto obiska: april 2011)
Sredozemski okusi; mariniran pogrinjek in nugatov sufle


Mak, Maribor, 2011 (leto obiska: april 2011)
Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom


Špacapanova hiša, Komen, 3,5 (leto obiska: maj 2011)
Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg


Oaza, Moravske Toplice, 3 (leto obiska: junij 2011)
Žar; bifteki in meso v ponvi


Bruno, Bašanija, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: junij 2011)
Istrska morska kuhinja; svežina in pašte


Lovski dom, Lendava, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Prekmurska kuhinja


Gostilna Gastuž, Špitalič, 2012 (leto obiska: junij 2012)
V najstarejši slovenski gostilni


Gostišče Smogavc, Gorenje nad Zrečami, 2,5 (leto obiska: avgust 2012)
Jedi, po katerih s(m)o poznani


Restavracija Sklejca, Murska Sobota, 2,5 (leto obiska: oktober 2012)
Posolanka iz prekmurske sklede


Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3 (leto obiska: januar 2013)
Na obronkih prleških goric


Gostilna Bujol, Izola, 3,5 (leto obiska: maj 2013)
Sveže in iz našega morja


Konoba Buščina, Umag, Hrvaška, 4 (leto obiska: junij 2013)
Od tartufov do boškarina


Pivnica Kratochwill BTC, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: junij 2013)
Kjer iz piva delajo šampanjec


Pavel & Pavel 2, Piran, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Piranska znamenitost, dvakrat


Jelenov greben, Olimje, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Od damjakov in muflonov do klobas


Pr’ Brlogarju, Male Lašče, 3,5 (leto obiska: maj 2014)
Medvedi med pizzami


Domačija Marof, Mačkovci, 2,5 (leto obiska: maj 2013)
Künja ob vinski kleti


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND