Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Teden restavracij: več kot 34.000 gostov!
Rekorden pomladni Teden restavraciji v 82 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah v znamenju nove slovenske kuhinje in lokalnih dobaviteljev

Teden restavracij 2015 - pomlad
Deset najlepših dni kulinarične pomladi - od 20. do 29. marca Pohitite, da še kaj dobite … Nekaj restavracij je že polnih, v drugih so polni nekateri termini, toda še je čas, da si rezervirate svoj meni pomladnega Tedna restavracij 2015. Vsi podatki o rezervaciji, sodelujočih restavracijah in menijih so na spletni strani Tedna restavracij www.tedenrestavracij.si.

Teden restavracij 2015: v znamenju nove slovenske kuhinje
Spomladanski Teden restavracij 2015 od 20. do 29. marca – Začetek že v petek – Prispevek chefov novi slovenski kuhinji – Vključitev lokalnih sestavin in pridelovalcev – Priporočena vinska spremljava

Slovenske gostilne so iz leta v leto boljše. Preverjeno!
Vsako leto ima enako tednov, torej ima vsako leto enako priložnosti za - sončke. Glede tega je bilo leto 2014 celo boljše od leta poprej. Ocenili smo 52 restavracij, gostiln in turističnih kmetij, ki so skupno zbrale 209,5 sončkov, torej povprečno kar 4 (lani 3,88)! Tudi, če upoštevamo zgolj slovenske ocene (ocenili smo 39 slovenskih in 13 tujih), je povprečje zelo spodbudno: 3,87. V Nedelovem letnem kulinaričnem pregledu je zato že dolgo glavni komentar enak - slovenske gostilne so vsako leto boljše! Vsaj nekaj, kajne.

Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!
Jesenski Teden restavracij je presegel vsa pričakovanja, saj je v devetih dneh v 77 najboljše ocenjenih restavracijah (Nedelovi sončki) posebne menije z najmanj tremi hodi za 14 evrov preizkušalo kar 33.110 gostov.

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra
V tokratnem Tednu restavracij sodeluje deset novih restavracij, tako da jih je skupaj kar 77. Vse ponujajo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni 14 evrov. Kriterij našega izbora restavracij in gostiln je bil najvišji, to pa pomeni: kakovost za prijazno ceno, torej meni za samo 14 evrov, toda za kar 4 sončke!

4. SladoLent: že po polovici rekorden!
Tudi dež in nogomet ne moreta zaustaviti dobrojedcev, da ne bi zvečer šli na Festival Lent okušat sladoletne ulične specialitete vrhunskih slovenskih chefov

4. SladoLent: 37 chefov, 79 jedi, 32 vin
Na največji promenadi vrhunskih slovenskih chefov vrhunska ponudba slovenske avtorske ulične prehrane, v spremstvu vrhunskih slovenskih vin

4. SladoLent: 16 dni vrhunskega street fooda
20. junij - 5. julij: festival ulične prehrane na Festivalu Lent je največja predstavitev vrhunskih slovenskih kuharjev - Program 4. SladoLenta

Od burgerjev do mišelink: ameriška hrana na zahodni obali
”Najboljši burger v mestu!” Napis je bil velik, mesto pa majhno … A takšnih napisov je po Ameriki toliko kot je takšnih majhnih mest, ki jih z avtoceste sploh ne vidiš, a vanje zaviješ, ker tako hočeta mehur ali želodec ali oba.

Šola okusov: vse iz ostankov
Umetnost ni (več), da kuhaš haute, temveč preprosto! Primer treh hodov iz včerajšnjih sestavin ali kako dobri so lahko ostanki

Pizza - ta je ta prava
Testo je najbolj pomembno za dobro domačo pizzo - Po številnih eksperimentih je pravi recept najbolj preprost, čeprav bo pizza za večerjo šele jutri - Brez gnetenja in dolgo vzhajanje v hladilniku

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Flummery, flameri, zdrobov puding
Zdrobov puding z rabarbaro
Izberite recept            
 
 
Dimljena postrv in šparglji
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND