Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Teden restavracij jesen 2015
Pravočasno si rezervirajte mizo v restavraciji po vaši izbiri ter se med 16. in 25. oktobrom podajte na nepozabne kulinarične dogodivščine. Izkoristite priložnost in doživite najboljše okuse letošnje kulinarične jesene, ujete v mojstrske menije po enotni ceni 15 evrov.

Teden restavracij 2015, 2. del
87 vrhunskih restavracij vabi na kulinarične dogodivščine med 16. in 25. oktobrom - Rezervacije od 27. septembra dalje - vse informacije na spletni strani Tedna restavracij - www.tedenrestavracij.si

Nekaj o kranjski klobasi
Izhodišče je dobro, saj se glasi: Kranjski se godi boljše kot Piranskemu zalivu! S teranom vred!

5. SladoLent na Festivalu Lent
Vse o največji promenadi ulične prehrane, na kateri bo na dravskem obrežju v Mariboru od 3. do 11. julija 27 vrhunskih slovenskih chefov predstavilo svoje avtorske ulične jedi - Jedilni list po dnevih - Vinska karta z vrhunskimi vini 17 slovenskih vinarjev - Vsak večer od 19. do 24. ure po trije chefi in vino večera

SladoLent 2015: 27 chefov v devetih večerih
V sklopu Festivala Lent na dravskem obrežju že petič tudi SladoLent, največja slovenska promenada ulične prehrane - Med 3. in 11. julijem vsak večer po trije chefi, v družbi vrhunskih slovenskih vin.

Teden restavracij: več kot 34.000 gostov!
Rekorden pomladni Teden restavraciji v 82 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah v znamenju nove slovenske kuhinje in lokalnih dobaviteljev

Teden restavracij 2015 - pomlad
Deset najlepših dni kulinarične pomladi - od 20. do 29. marca Pohitite, da še kaj dobite … Nekaj restavracij je že polnih, v drugih so polni nekateri termini, toda še je čas, da si rezervirate svoj meni pomladnega Tedna restavracij 2015. Vsi podatki o rezervaciji, sodelujočih restavracijah in menijih so na spletni strani Tedna restavracij www.tedenrestavracij.si.

Teden restavracij 2015: v znamenju nove slovenske kuhinje
Spomladanski Teden restavracij 2015 od 20. do 29. marca – Začetek že v petek – Prispevek chefov novi slovenski kuhinji – Vključitev lokalnih sestavin in pridelovalcev – Priporočena vinska spremljava

Slovenske gostilne so iz leta v leto boljše. Preverjeno!
Vsako leto ima enako tednov, torej ima vsako leto enako priložnosti za - sončke. Glede tega je bilo leto 2014 celo boljše od leta poprej. Ocenili smo 52 restavracij, gostiln in turističnih kmetij, ki so skupno zbrale 209,5 sončkov, torej povprečno kar 4 (lani 3,88)! Tudi, če upoštevamo zgolj slovenske ocene (ocenili smo 39 slovenskih in 13 tujih), je povprečje zelo spodbudno: 3,87. V Nedelovem letnem kulinaričnem pregledu je zato že dolgo glavni komentar enak - slovenske gostilne so vsako leto boljše! Vsaj nekaj, kajne.

Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!
Jesenski Teden restavracij je presegel vsa pričakovanja, saj je v devetih dneh v 77 najboljše ocenjenih restavracijah (Nedelovi sončki) posebne menije z najmanj tremi hodi za 14 evrov preizkušalo kar 33.110 gostov.

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra
V tokratnem Tednu restavracij sodeluje deset novih restavracij, tako da jih je skupaj kar 77. Vse ponujajo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni 14 evrov. Kriterij našega izbora restavracij in gostiln je bil najvišji, to pa pomeni: kakovost za prijazno ceno, torej meni za samo 14 evrov, toda za kar 4 sončke!

4. SladoLent: že po polovici rekorden!
Tudi dež in nogomet ne moreta zaustaviti dobrojedcev, da ne bi zvečer šli na Festival Lent okušat sladoletne ulične specialitete vrhunskih slovenskih chefov

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND