Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!
Jesenski Teden restavracij je presegel vsa pričakovanja, saj je v devetih dneh v 77 najboljše ocenjenih restavracijah (Nedelovi sončki) posebne menije z najmanj tremi hodi za 14 evrov preizkušalo kar 33.110 gostov.

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra
V tokratnem Tednu restavracij sodeluje deset novih restavracij, tako da jih je skupaj kar 77. Vse ponujajo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni 14 evrov. Kriterij našega izbora restavracij in gostiln je bil najvišji, to pa pomeni: kakovost za prijazno ceno, torej meni za samo 14 evrov, toda za kar 4 sončke!

4. SladoLent: že po polovici rekorden!
Tudi dež in nogomet ne moreta zaustaviti dobrojedcev, da ne bi zvečer šli na Festival Lent okušat sladoletne ulične specialitete vrhunskih slovenskih chefov

4. SladoLent: 37 chefov, 79 jedi, 32 vin
Na največji promenadi vrhunskih slovenskih chefov vrhunska ponudba slovenske avtorske ulične prehrane, v spremstvu vrhunskih slovenskih vin

4. SladoLent: 16 dni vrhunskega street fooda
20. junij - 5. julij: festival ulične prehrane na Festivalu Lent je največja predstavitev vrhunskih slovenskih kuharjev - Program 4. SladoLenta

Od burgerjev do mišelink: ameriška hrana na zahodni obali
”Najboljši burger v mestu!” Napis je bil velik, mesto pa majhno … A takšnih napisov je po Ameriki toliko kot je takšnih majhnih mest, ki jih z avtoceste sploh ne vidiš, a vanje zaviješ, ker tako hočeta mehur ali želodec ali oba.

Šola okusov: vse iz ostankov
Umetnost ni (več), da kuhaš haute, temveč preprosto! Primer treh hodov iz včerajšnjih sestavin ali kako dobri so lahko ostanki

Pizza - ta je ta prava
Testo je najbolj pomembno za dobro domačo pizzo - Po številnih eksperimentih je pravi recept najbolj preprost, čeprav bo pizza za večerjo šele jutri - Brez gnetenja in dolgo vzhajanje v hladilniku

Končno: žar 2014!
Za start v sezono puranji file z žara le spremljava polnjenim znanilcem pomladi, mavrahom

Teden restavracij: 100 menijev, 69 chefov, 14 evrov
Začenja se devet dni kulinaričnih potovanj po najboljših slovenskih gostilnah - Pomlad prihaja s Tednom restavracij

Teden restavracij letos dvakrat!
Pomladni Teden restavracij 2014 v 68 slovenskih restavracijah - Meniji vrhunskih kuharjev v treh hodih za 14 evrov - Začetek sprejemanja rezervacij 1. marca

Kulinarično leto 2013 - Nedelovi sončki
Tudi kulinariko je v minulem letu zaznamovala kriza. In tudi v kulinariki kriza nima le negativnega predznaka, temveč je slovenskemu dobrojedstvu ponudila isto kot Kitajcem … Priložnost, namreč! Krizno kulinarično leto na Slovenskem zato zaznamujejo nasprotja, ki pa se ravno zaradi ”kriznih razmer” privlačijo: mladost - izkušnje, cena - kakovost, lokalno - razgledano. To vliva optimizem! Kaj nam je v minulem letu pri iskanju Nedelovih sončkov ostalo najbolj v spominu?

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND