Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!
Jesenski Teden restavracij je presegel vsa pričakovanja, saj je v devetih dneh v 77 najboljše ocenjenih restavracijah (Nedelovi sončki) posebne menije z najmanj tremi hodi za 14 evrov preizkušalo kar 33.110 gostov.

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra
V tokratnem Tednu restavracij sodeluje deset novih restavracij, tako da jih je skupaj kar 77. Vse ponujajo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni 14 evrov. Kriterij našega izbora restavracij in gostiln je bil najvišji, to pa pomeni: kakovost za prijazno ceno, torej meni za samo 14 evrov, toda za kar 4 sončke!

4. SladoLent: že po polovici rekorden!
Tudi dež in nogomet ne moreta zaustaviti dobrojedcev, da ne bi zvečer šli na Festival Lent okušat sladoletne ulične specialitete vrhunskih slovenskih chefov

4. SladoLent: 37 chefov, 79 jedi, 32 vin
Na največji promenadi vrhunskih slovenskih chefov vrhunska ponudba slovenske avtorske ulične prehrane, v spremstvu vrhunskih slovenskih vin

4. SladoLent: 16 dni vrhunskega street fooda
20. junij - 5. julij: festival ulične prehrane na Festivalu Lent je največja predstavitev vrhunskih slovenskih kuharjev - Program 4. SladoLenta

Od burgerjev do mišelink: ameriška hrana na zahodni obali
”Najboljši burger v mestu!” Napis je bil velik, mesto pa majhno … A takšnih napisov je po Ameriki toliko kot je takšnih majhnih mest, ki jih z avtoceste sploh ne vidiš, a vanje zaviješ, ker tako hočeta mehur ali želodec ali oba.

Šola okusov: vse iz ostankov
Umetnost ni (več), da kuhaš haute, temveč preprosto! Primer treh hodov iz včerajšnjih sestavin ali kako dobri so lahko ostanki

Pizza - ta je ta prava
Testo je najbolj pomembno za dobro domačo pizzo - Po številnih eksperimentih je pravi recept najbolj preprost, čeprav bo pizza za večerjo šele jutri - Brez gnetenja in dolgo vzhajanje v hladilniku

Končno: žar 2014!
Za start v sezono puranji file z žara le spremljava polnjenim znanilcem pomladi, mavrahom

Teden restavracij: 100 menijev, 69 chefov, 14 evrov
Začenja se devet dni kulinaričnih potovanj po najboljših slovenskih gostilnah - Pomlad prihaja s Tednom restavracij

Teden restavracij letos dvakrat!
Pomladni Teden restavracij 2014 v 68 slovenskih restavracijah - Meniji vrhunskih kuharjev v treh hodih za 14 evrov - Začetek sprejemanja rezervacij 1. marca

Kulinarično leto 2013 - Nedelovi sončki
Tudi kulinariko je v minulem letu zaznamovala kriza. In tudi v kulinariki kriza nima le negativnega predznaka, temveč je slovenskemu dobrojedstvu ponudila isto kot Kitajcem … Priložnost, namreč! Krizno kulinarično leto na Slovenskem zato zaznamujejo nasprotja, ki pa se ravno zaradi ”kriznih razmer” privlačijo: mladost - izkušnje, cena - kakovost, lokalno - razgledano. To vliva optimizem! Kaj nam je v minulem letu pri iskanju Nedelovih sončkov ostalo najbolj v spominu?

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Laško Special tudi k hrani


Nova piva s podpisom iz Laškega za kulinarično spremljavo kreativnim jedem in zahtevnim okusom
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND