Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 584
Ocenjenih gostiln: 494

 
Gostilna Ribič, Ptuj, 4  leto obiska: september 2015
Jastog na dravski terasi


Hiša Raduha, Luče, 4,5  leto obiska: september 2015
Povezano z naravo


Restavracija hotela Piran, Piran, 4  leto obiska: september 2015
Veliko rib iz majhne kuhinje


Restavracija Julijana, Bled, 5  leto obiska: september 2015
Med slavnimi, osebnostmi in sestavinami


El Celler de Can Roca, Girona, Španija  leto obiska: september 2014
Najboljši kuharski bratje na svet


Finefood Penzion Berc, Bled, 4  leto obiska: september 2014
Fino na trati pred hišo


Gostilna Kobjeglava, Kobjeglava, 4,5  leto obiska: september 2014
Vaški pršut z mestnimi rokami


Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5  leto obiska: september 2013
Najstniški chef vrhunskega vinotoča


French Laundry, Yountville, ZDA, 6  leto obiska: september 2013
Vrtnarska prireditev v francoski pralnici


Gostilna k Rotundi, Selo, 4  leto obiska: september 2013
Od tünke do gosjih jeter


Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5  leto obiska: september 2013
Najboljša slovenska brunarica


Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5  leto obiska: september 2013
Skutni žepki pod sušilnico pršutov


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND