Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 529
Ocenjenih gostiln: 438

 
Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5  leto obiska: september 2013
Najstniški chef vrhunskega vinotoča


French Laundry, Yountville, ZDA, 6  leto obiska: september 2013
Vrtnarska prireditev v francoski pralnici


Gostilna k Rotundi, Selo, 4  leto obiska: september 2013
Od tünke do gosjih jeter


Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5  leto obiska: september 2013
Najboljša slovenska brunarica


Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5  leto obiska: september 2013
Skutni žepki pod sušilnico pršutov


Elizabet club, Vojnik, 3  leto obiska: september 2012
Pod kozolcem in ob treh cerkvah


Gostilna Kirn, Jezero pri Podpeči, 4  leto obiska: september 2012
K spodnjemu Kirnu na gospodarjevo priporočilo


Restavracija Valentin, Ljubljana, 3.5  leto obiska: september 2012
Iz ribarnice na mizo ob tržnici


Maxim, Ljubljana, 5,5  leto obiska: september 2011
Vrhunski haute cuisine s slovensko dušo


Rakar, Trebnje, 5  leto obiska: september 2011
Novo-slovenska podeželska kuhinja


Ravbar, Dol pri Vogljah, 4  leto obiska: september 2011
Tradicionalna kraška kuhinja


Skaručna, Skaručna, 4,5   leto obiska: september 2011
Slovenska kuhinja iz krušne peči


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45   
 
Enostavna sladica
Marelični crumble
Izberite recept            
 
 
Dopustniški spomin
Hobotnica iz pečice

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND