Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Dobre gostilne
Iskanje po oceni: Skupna ocena

434 zadetkov


Dal Pescatore, Runate, Italija, 6 (leto obiska: oktober 2012)
Alta cucina* družine Santini
  (95 od 100)

Ikarus, Salzburg (leto obiska: 2006)
Rdeči bik in 40 kuharjev
  (94 od 100)

Pri Lojzetu 2007, Zemono (leto obiska: 2007)
Tomijevo iskanje novih okusov
  (93 od 100)

Da Nando, Mortegliano (leto obiska: 2007)
Pri Ivanu s furlanske poti okusov
  (93 od 100)

Döllerer’s, Golling, Avstrija, 6 (leto obiska: april 2014)
Alpska kuhinja izpod ledenika
  (93 od 100)

Hubertus, Filzmoos (leto obiska: 2005)
Nežno okušanje za prave užitke
  (92 od 100)

Troisgros, Roanne (leto obiska: 2005)
Kolodvorska za 170 evrov
  (92 od 100)

French Laundry, Yountville, ZDA, 6 (leto obiska: september 2013)
Vrtnarska prireditev v francoski pralnici
  (91 od 100)

Palais Coburg, Dunaj (leto obiska: 2004)
Na vampe k Petzu
  (90 od 100)

Devetak, Sovodnje (leto obiska: 2004)
Uštili, slovenski oštir z Vrha
  (90 od 100)

Arnold Pucher, Mokrine (Nassfeld) (leto obiska: 2006)
Oljke na snegu
  (90 od 100)

Le Calandre, Padova, Italija, 6 (leto obiska: februar 2009)
Pri žafranovi rižoti
  (90 od 100)

Scabar, Trst, Italija (leto obiska: 2007)
Pristni okusi tržaškega Krasa
  (89 od 100)

Noma, Köbenhavn, Danska, 6 (leto obiska: julij 2011)
Nova nordijska kuhinja
  (89 od 100)

Agli Amici, Godia pri Vidmu, Italija, 6 (leto obiska: maj 2013)
Pri prijateljih z dvema zvezdicama
  (89 od 100)

Franko, Kobarid (leto obiska: 2006)
Ustvarjalnost izpod planin
  (88 od 100)

Steirereck, Dunaj (leto obiska: 2005)
Muzikal štajerskega kota
  (88 od 100)

Zur Blauen Gans, Weiden am See (leto obiska: 2005, 2006)
V šoli pri Modri goski
  (88 od 100)

Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6 (leto obiska: april 2011)
Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa
  (88 od 100)

Valsabbion, Pješčana uvala (leto obiska: 2007)
V Valsabbion morate...
  (87 od 100)

Hanner, Mayerling, Avstrija (leto obiska: 2004)
Kuharji pred televizorji
  (86 od 100)

Pri Lovcu, Cormons, Italija (leto obiska: 2003)
Stari okusi in nove vinske zgodbe
  (86 od 100)

Rožmarin, Maribor (leto obiska: 2007)
Sam ne morem. Zato ocenite, prosim, vi!
  (86 od 100)

Restavracija JB, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: februar 2012)
Drzne kombinacije Janeza Bratovža
  (86 od 100)

Onyx, Budimpešta, 5,5 (leto obiska: november 2010)
Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu
  (85 od 100)

Marcellino, Zagreb, Hrvaška (leto obiska: 2004)
Purgerji postajajo fudiji
  (84 od 100)

Villa Falkenhof, Irdning, Avstrija (leto obiska: 2006)
Nedolgočasna oranžna štajerska intuicija
  (84 od 100)

Gostilna pri Lojzetu, Zemono, 2008 (leto obiska: december 2008)
Tomijevo življenje
  (84 od 100)

Hiša Franko, Kobarid, 5.5 (leto obiska: maj 2010)
Nova slovenska kuhinja
  (84 od 100)

Gostilna pri Lojzetu, Zemono,2012 (leto obiska: marec 2012)
”Po moje” Tomaža Kavčiča
  (84 od 100)

Orsone, Čedad, Italija, 5,5 (leto obiska: marec 2014)
Bastianichev fine-dining v čedadskem Medvedu
  (84 od 100)

Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5 (leto obiska: junij 2014)
Prstni odtisi Tomaža Kavčiča
  (84 od 100)

Hana, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Hana, kjer se kuha dobra hrana
  (83 od 100)

Aiola City, Gradec, Avstrija, 5,5 - ZAPRTO (leto obiska: oktober 2012)
Brezkompromisni perfekcionist iz Gradca
  (83 od 100)

Zum Forsthaus, Fischbach (leto obiska: 2003)
Gozdarska hiša sredi vasi
  (82 od 100)

Kohnhauser, Lieboch (leto obiska: 2004)
Tudi brez morja gre
  (82 od 100)

Jaglhof, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Nouvelle na Senavcah
  (82 od 100)

Al Sorriso, Soriso, Italija, 5,5 (leto obiska: november 2009)
Tri zvezdice za nasmeh
  (82 od 100)

Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5 (leto obiska: september 2013)
Najstniški chef vrhunskega vinotoča
  (82 od 100)

Šiker, Močna, 2004 (leto obiska: 2004)
Štajersko ni le težko in obilno
  (81 od 100)

Mahorčič, Rodik, 2004 (leto obiska: 2004)
Zavijte z avtoceste!
  (81 od 100)

Les Viperes, Gradec (leto obiska: 2004)
Slastne kreacije graških gadov
  (81 od 100)

Penzion Raduha, 2008 (leto obiska: 2008)
Domače, a z idejo in podpisom
  (81 od 100)

Fabios, Dunaj (leto obiska: 2005)
Eat. Drink. Man. Woman.
  (81 od 100)

Žeja, Ozeljan, 2004 (leto obiska: 2004)
Od ostrig do jastoga
  (80 od 100)

Chez Eric, Ljubljana (leto obiska: 2004)
Visoka kuhinja sredi Ljubljane
  (80 od 100)

Pec, 2003 (leto obiska: 2003)
Prepustite se Pecovim!
  (80 od 100)

As, Ljubljana, 2006 (leto obiska: 2006)
Za ase, po okusu in denarnici
  (80 od 100)

Tavernetta al Castello, Capriva (Koprivno) (leto obiska: 2007)
Golfisti dobro jejo
  (80 od 100)

JB Podvin, Mošnje (leto obiska: 2004)
Lokacija, ambient pa še kuhar
  (79 od 100)

Manna, Ljubljana, 2004 (leto obiska: 2004)
Prava mana za želodec
  (79 od 100)

Thaller, St. Veit (leto obiska: 2008, 2002)
Ustvarjalna tradicionalnost Norberta Thallerja
  (79 od 100)

Kamrca, Mengeš, 2005 (leto obiska: 2005)
Pri res je dobro!
  (79 od 100)

Gostilna Krištof, Predoslje, 5 (leto obiska: marec 2009)
Prva slovenska bio gostilna
  (79 od 100)

Pri Markotu, Kranj (leto obiska: 2004)
Prijazna kuhinja, kot moelleux
  (78 od 100)

Gostilna pri Danilu, Reteče, 5 (leto obiska: november 2009)
Pri loški mešti
  (78 od 100)

Kreuzwirt, Poessnitzberg (Sp. Pesnica), 5 (leto obiska: oktober 2008)
Najboljši kuhar Štajerske
  (78 od 100)

Apolonija, 2006 (leto obiska: 2006)
Mladost eksperimentira in odkriva
  (78 od 100)

La Subida, Krmin, Italija, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Posodobljena furlansko-slovenska kuhinja
  (78 od 100)

Rakar, Trebnje, 5 (leto obiska: september 2011)
Novo-slovenska podeželska kuhinja
  (78 od 100)

Wine Vault, Rovinj, Hrvaška, 5 (leto obiska: junij 2013)
Vroča zabava za chefovo mizo
  (78 od 100)

Veronika, Pohorje (leto obiska: 2003)
Pohorska, a pomlajena
  (77 od 100)

Kim kocht, Dunaj (leto obiska: 2005)
Kaj naj vam Kim danes skuha?
  (77 od 100)

Temmer, Tillmitsch, Avstrija (leto obiska: 2008)
Posladkovalnica s poti
  (77 od 100)

Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5 (leto obiska: maj 2009)
Ena od osemnajstih zvezdic
  (77 od 100)

Promenada, Bled 5,5 (leto obiska: november 2010)
Pri kuharju z veliko začetnico
  (77 od 100)

Vila Bled, Bled, 5 (leto obiska: avgust 2011)
Visoka slovenska kuhinja; slovenska tradicija in mednarodna sodobnost
  (77 od 100)

Kendov dvorec, Sp. Idrija, 2003 (leto obiska: 2003)
Stare jedi na star način
  (76 od 100)

Blu, Rovinj (leto obiska: 2005)
Modra gostilna na modri obali
  (76 od 100)

San Pietro, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Pri svetem Petru čez mejo
  (76 od 100)

Sattlerhof, Gomilica, Avstrija (leto obiska: 2008)
Pomladna zgodba s Satlerjevine
  (76 od 100)

Batelina, Banjole, Hrvaška, 5 (leto obiska: julij 2009)
Kar stari nalovi
  (76 od 100)

Ošterija Debeluh, Brežice, 5 (leto obiska: april 2009)
Čevapčiči in haute cuisine
  (76 od 100)

Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5 (leto obiska: maj 2010)
Št. 81 na svetu
  (76 od 100)

Domačija Novak, Sadinja vas, 5 (leto obiska: september 2010)
Gostoljubne jedi, razmišljujoča vina
  (76 od 100)

Zinfandel, Zagreb, Hrvaška, 5 (leto obiska: november 2011)
Glavna restavracija glavnega mesta
  (76 od 100)

Ruj, Dutovlje 2004 (leto obiska: 2004)
Naravni kraški pojav
  (75 od 100)

Topolino, Bled (leto obiska: 2004)
Bohotenje barv in okusov
  (75 od 100)

Mod, Gradec (leto obiska: 2003)
Mod-erno pri Stolnici
  (75 od 100)

Milan, Pula (leto obiska: 2003)
Pouk o trljah in tortah
  (75 od 100)

Dolce Vita, Klagenfurt (Celovec) (leto obiska: 2005)
Sladko življenje v Celovcu
  (75 od 100)

Miran, Dramlje, 2008 (leto obiska: april 2008)
Asparagusova gostija na novi lokaciji
  (75 od 100)

Carpe Diem, Salzburg (leto obiska: 2006)
Jedilnik iz škrniclja
  (75 od 100)

Gostilna Rajh, Bakovci, 5 (leto obiska: april 2009)
Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!
  (75 od 100)

Mahorčič, Rodik, 5 (leto obiska: maj 2012)
Najboljše je, kjer bi še
  (75 od 100)

Gut Purbach, Avstrija, 5 (leto obiska: junij 2013)
Slovenec z gradiščansko drobovino
  (75 od 100)

Meierei, Špilje, Avstrija (leto obiska: 2004)
Sredozemska pristava na Krasnici
  (74 od 100)

Pri Poku, Brezovica, 2004 (leto obiska: 2004)
Če je bilo Napoleonu dobro...
  (74 od 100)

Klinec, Medana 2004 (leto obiska: 2004)
Mladost s stoletno vinsko tradicijo
  (74 od 100)

Fifteen, London (leto obiska: 2004)
Odštekani Jamie in frendi z ulice
  (74 od 100)

Lovin, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006)
Lokal in vino ter feng shui
  (74 od 100)

Apolonia, Šmarje, 5 (leto obiska: januar 2009)
Jeunes, a s tradicijo
  (74 od 100)

Damir & Ornella, Novigrad, Hrvaška, 5 (leto obiska: marec 2009)
Sašimi iz Novigrada
  (74 od 100)

Thaller, St. Veit, Avstrija, 5 (leto obiska: marec 2010)
Ustvarjalna tradicionalnost
  (74 od 100)

Vila Podvin, Mošnje, 5 (leto obiska: avgust 2013)
Če ni gradu, je pa vsaj spet vila!
  (74 od 100)

Skaručna, Vodice, 2004 (leto obiska: 2004)
Za dobre jedce in dobrojedce
  (73 od 100)

Miraz, Maribor (leto obiska: 2005)
Starine in sofra Meljskega dola
  (73 od 100)

Valvasor, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: oktober 2008)
Seks v mestu
  (73 od 100)

Altran, Ruda, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Ambiciozno sodobna kuhinja Furlanije Julijske krajine
  (73 od 100)

Gourmet restavracija Promenada Bled, 5 (leto obiska: marec 2012)
Cordon Bleu, svobodno in z navdihom
  (73 od 100)

Posestvo Pule, Drečji vrh, 4,5 (leto obiska: avgust 2012)
Dobrodošli doma pri Anderličevih
  (73 od 100)

Strelec, Ljubljana, 5 (leto obiska: januar 2013)
Na Ljubljanskem gradu v sredico
  (73 od 100)

Galerija okusov, Petrovče, 5 (leto obiska: april 2014)
Slovensko inovativno, mednarodno tekmovalno
  (73 od 100)

Fabula, Kranjska Gora, 2008 (leto obiska: 2008)
Nekoč krušna peč, danes Fabula
  (72 od 100)

Penzion Raduha, Luče, 5 (leto obiska: julij 2010)
Staro in novo, mamino in hčerino
  (72 od 100)

Meierei, Dunaj, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Starodunajska kuhinja na nov in sodoben način; siri in ostrige
  (72 od 100)

Mak, Maribor, 5 (leto obiska: junij 2014)
Davidovi in toti kontrasti
  (72 od 100)

Pri Ahacu, Grobelno (leto obiska: 2004)
Sladkosnedi dobrojedi, pozor!
  (71 od 100)

Tscheppe, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003)
Vino in hrana z lepim razgledom
  (71 od 100)

Na griču, Sv. Trojica (leto obiska: 2003)
Domače po gosposko
  (71 od 100)

Almin dom, Štore (leto obiska: 2002)
Mavrični lok med tradicijo in sodobnostjo
  (71 od 100)

Joannes, Maribor (leto obiska: 2002)
Pristno štajerski Janez Nepomuk
  (71 od 100)

Porton biondi, Rovinj (leto obiska: 2005)
Morski okusi plavih dveri
  (71 od 100)

Klub Vale Novak (leto obiska: 2006)
Bistro, pardon, klub, v knjigarni
  (71 od 100)

Hotel Evropa, Celje, 2008 (leto obiska: november 2008)
Celje (spet) živi v Evropi
  (71 od 100)

Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5 (leto obiska: april 2009)
Črno-beli poper sredi Trsta
  (71 od 100)

1906, Bled, 5 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z najlepšim pogledom
  (71 od 100)

Pavus, Laško, 5 (leto obiska: maj 2011)
Nova slovenska kuhinja
  (71 od 100)

Maxim, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: september 2011)
Vrhunski haute cuisine s slovensko dušo
  (71 od 100)

Restaurant San Rocco, Brtonigla, 4,5 (leto obiska: marec 2013)
Sveti Rok, avtorski in istrski
  (71 od 100)

Dobra vila, Bovec, 4,5 (leto obiska: avgust 2013)
Belo cvetje na najlepši zeleni terasi
  (71 od 100)

Konstantin Filippou, Dunaj, 4,5 (leto obiska: november 2013)
Kreativnost s pinceto
  (71 od 100)

Cubo, 2004 (leto obiska: 2004)
Skockane jedi v Zelenem trikotniku
  (70 od 100)

Kačar, Maribor (leto obiska: 2003)
Na način hotela na Dobravi
  (70 od 100)

Milenium, Hoče (leto obiska: 2004)
Na način šefa kuhinje
  (70 od 100)

Hofkeller, Gradec, 2003 (leto obiska: 2003)
Dvorna klet sredi Gradca
  (70 od 100)

Maxim, Ljubljana, 2003 (leto obiska: 2003)
Slovenski nadevi, francoske omake
  (70 od 100)

Potočnica, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2003)
Ob ribniku z zajčkom pod kiviji
  (70 od 100)

Krištof, Predoslje 2003 (leto obiska: 2003)
Posluh za nove čase
  (70 od 100)

Vanilija a la carte, Sesljan, Italija, 4,5 (leto obiska: september 2009)
Vanilija sredi Raja
  (70 od 100)

Dobra vila, Bovec 2010 (leto obiska: marec 2010)
Sestavine stare, ideje nove
  (70 od 100)

Majerija, Slap pri Vipavi, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Jedilni list z zeliščnega vrta
  (70 od 100)

Dam, Nova Gorica, 4,5 (leto obiska: september 2010)
Ker včasih hočemo več in drugače
  (70 od 100)

Žeja, Ozeljan, 4,5 (leto obiska: november 2010)
Izvorni morski okusi
  (70 od 100)

Pri Poku, Brezovica, 4,5 (leto obiska: )
Elegantnost slovenske kuhinje; priželjc, frtalja, kipnik, strjenka
  (70 od 100)

Sushimama, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: junij 2011)
Japonska kuhinja; wagyu in slaščice
  (70 od 100)

Gredič Avenanti, Ceglo, 4,5 (leto obiska: november 2012)
Crkljanje v oživljenem gradiču
  (70 od 100)

Restavracija Vander, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2012)
Francosko-slovensko iz Avstralije
  (70 od 100)

Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki, 4,5 (leto obiska: april 2013)
Grajska degustacija ob Krki
  (70 od 100)

San Rocco, Brtonigla (leto obiska: 2004)
Tartufi svetega Roka
  (69 od 100)

Opium, Zagreb (leto obiska: 2004)
Šoping ni več edini opij
  (69 od 100)

Pen klub, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Gostilna znanih ljudi
  (69 od 100)

Pri Andrejevih, Narin, 2002 (leto obiska: 2002)
Polžja kmetija pojoče družine
  (69 od 100)

Pungašek v vili Mangart, Bled, 4,5 ZAPRTO (leto obiska: julij 2009)
Vračali se boste!
  (69 od 100)

Denk, Zg. Kungota, 5 (leto obiska: november 2009)
Pa kako to naredi?
  (69 od 100)

Pepenero, Novigrad, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: junij 2010)
Ocvrte oljke na bontaiju
  (69 od 100)

Gostilna na gradu, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2010)
Klasična slovenska kuhinja; ocvirkovka, jezik, rep in štruklji
  (69 od 100)

Skaručna, Skaručna, 4,5 (leto obiska: september 2011)
Slovenska kuhinja iz krušne peči
  (69 od 100)

Sale e pepe, Srednje, Beneška Slovenija, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011)
Tradicionalna kuhinja Nediške doline
  (69 od 100)

Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5 (leto obiska: september 2013)
Najboljša slovenska brunarica
  (69 od 100)

Sushimama, 2006 (leto obiska: 2004, 2006)
Med sushijem in barikom
  (68 od 100)

Brič, Bivij, 2004 (leto obiska: 2004)
Morski pozdrav na koncu avtoceste
  (68 od 100)

Denk, Zg. Kungota 2004 (leto obiska: 2004)
Odklop Gregorja Vračka
  (68 od 100)

Kokla, Maribor (leto obiska: 2004)
Najboljše perutničke v mestu
  (68 od 100)

Ribič, Ptuj, 2007 (leto obiska: 2007)
Ribe s perutnino
  (68 od 100)

Villa Rustica 2005 (leto obiska: 2005)
Majhna hiška med velikimi bloki
  (68 od 100)

Ma cuisine, Beaune (leto obiska: 2005)
Kako najceneje do burgundskih vin?
  (68 od 100)

Rakar, Trebnje, 2008 (leto obiska: avgust 2008)
Kar drugi, a boljše
  (68 od 100)

Kamrca, Mengeš, 4,5 (leto obiska: september 2010)
To je res kamrca!
  (68 od 100)

Devetak, Sovodnje, Italija, 4 (leto obiska: november 2010)
Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta
  (68 od 100)

Prasac, Zagreb, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: november 2011)
Kreativni zagrebški pujs
  (68 od 100)

Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4 (leto obiska: december 2012)
Višja zagorska kuhinja
  (68 od 100)

Hotel Draga di Lovrana, Lovran, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Morski vampi izpod Učke
  (68 od 100)

Pri Lipi, Maribor (leto obiska: 2004)
Ni ga čez Lipino pohano kuro
  (67 od 100)

Vila Bella, Preddvor (leto obiska: 2005)
Ambiciozno pod vršaci
  (67 od 100)

Grad Tabor, Laško (leto obiska: 2003)
Divjačina, toda lahka
  (67 od 100)

Špajza, Ljubljana, 2007 (leto obiska: 2007)
Staro ni za novosti
  (67 od 100)

Sophia, Portorož, 4 (leto obiska: julij 2009)
Najboljši slovenski hotel
  (67 od 100)

Francl, Zagrad, 4,5 (leto obiska: avgust 2009)
Jedi v narodnih nošah
  (67 od 100)

Restavracija Prestige, Moravske Toplice, 4,5 (leto obiska: maj 2012)
Proste roke kuharja prihodnosti
  (67 od 100)

Pri lipi, Muta, 2004 (leto obiska: 2004)
V spodnji Muti spet
  (66 od 100)

Pri Lešniku, Maribor, 2005 (leto obiska: 2005)
Pod clochi se skrivajo lepe obline
  (66 od 100)

Vračko, Jurij (leto obiska: 2004)
Korektno obmejno sodelovanje
  (66 od 100)

Tramšek, Ivanjkovci, 4 (leto obiska: november 2008)
Na pot zgolj zaradi nje
  (66 od 100)

Marina, Limbuš (leto obiska: 2005)
Kot nekoč na Dravi
  (66 od 100)

Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Se nam prepustite
  (66 od 100)

Harfa, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2009)
Kulinarični instrument za poslovneže
  (66 od 100)

Cubo, Ljubljana. 4 (leto obiska: september 2009)
In naslov glavnega mesta
  (66 od 100)

Rožmarin, Maribor, 4 (leto obiska: december 2009)
Danes, kar bo drugje jutri
  (66 od 100)

Bistro Apetit, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Dva polčasa nad strehami zagrebških vil
  (66 od 100)

Chez Eric pri Istenič, Bizeljsko (leto obiska: 2004)
Grand-mere na Bizeljskem
  (65 od 100)

Emei, Maribor, 2004 (leto obiska: 2004)
Tudi Kitajska se spreminja
  (65 od 100)

Pri treh ribnikih, Maribor (leto obiska: 2005)
Novoštajersko sredi parka
  (65 od 100)

Vila Široko, Šoštanj (leto obiska: 2005)
Zelena oaza nad dimniki
  (65 od 100)

Dvorec Impoljca, Sevnica (leto obiska: 2002)
Impoljca za lačne in upokojence
  (65 od 100)

Luka Gourmet, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Evropa, tu in tam, je nova
  (65 od 100)

Za Gradom, Koper, 4 (leto obiska: november 2008)
Rodica, kjer se je tudi z ušesi
  (65 od 100)

Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2009)
Kulinarične dobrote slovenske Istre
  (65 od 100)

Gostilna Vovko, Ratež, 4 (leto obiska: julij 2009)
Slovenski roštilj
  (65 od 100)

Hiša posebne sorte, Kodreti, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Če zakolješ, pojej vse
  (65 od 100)

Domačija Klinec, Medana, 4 (leto obiska: oktober 2009)
Brata v kuhinji, kleti in hlevu
  (65 od 100)

Miran, Dramlje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: december 2009)
Špehovka in sladoled z dušikom
  (65 od 100)

Oštarija, Dolenjske Toplice, 4 (leto obiska: junij 2012)
Od graščaka do oštirja
  (65 od 100)

Hiša Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2013)
Tolminska Cika zdaj v Istri
  (65 od 100)

Caffetteria Torinese, Palmanova, Italija, 4 (leto obiska: februar 2014)
Najboljši italijanski bar
  (65 od 100)

Bevanda, Opatija, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2014)
Velika restavracija, majhen hotel
  (65 od 100)

Kalan, Zg. Polskava (leto obiska: 2003)
Na divjačino h Kalanu
  (64 od 100)

Barbacan, Motovun (leto obiska: 2003)
Rilletes je istrski pest
  (64 od 100)

Hotel Marina, Izola, 4 (leto obiska: oktober 2008)
Goveja juha iz morja
  (64 od 100)

Ruj, Dutovlje, 4 (leto obiska: maj 2009)
Pot je prava
  (64 od 100)

Ančka, Šenčur, 4 (leto obiska: junij 2009)
Iz letala na štruklje
  (64 od 100)

Mala hiža, Mačkovec, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2014)
Iz dveh hiš ena hiža
  (64 od 100)

Monte, Rovinj, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2012)
Kreativni sosed svete Evfemije
  (64 od 100)

Repovž, Šentjanž, 4 (leto obiska: januar 2010)
Kmetij,a gostilna, trgovina, eko
  (64 od 100)

Pri Levu, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2010)
Včasih krača, danes kračka
  (64 od 100)

Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4 (leto obiska: februar 2011)
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko
  (64 od 100)

Kellerwand, Kötschach-Mauthen, Avstrija, 4 (leto obiska: )
Domača karnijska kuhinja z vplivi Alp in Jadrana
  (64 od 100)

Grad Socerb, Črni kal, 4 (leto obiska: junij 2011)
Napredna morska kuhinja
  (64 od 100)

Kendov dvorec, Sp. Idrija, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Idrijska kuhinja s sodobnim pridihom
  (64 od 100)

Gordia, Ankaran, 4 (leto obiska: december 2011)
Pristni morski okusi na hribu
  (64 od 100)

Topolino, Bled, 4 (leto obiska: januar 2012)
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti
  (64 od 100)

Turistična kmetija Saksida, Zalošče, 4 (leto obiska: april 2012)
Stari okusi, nova predstava
  (64 od 100)

K’ntina Čotar, Gorjansko, 4 (leto obiska: april 2012)
Tako kraška in tako Čotarjeva!
  (64 od 100)

Cejkotova domačija, Goče, 4 (leto obiska: julij 2012)
Domače narečje v pesmi in okusu
  (64 od 100)

Gostilna Kirn, Jezero pri Podpeči, 4 (leto obiska: september 2012)
K spodnjemu Kirnu na gospodarjevo priporočilo
  (64 od 100)

Restavracija Križman, Repentabor, Italija, 4 (leto obiska: oktober 2012)
Vaška gostilna za mestne goste
  (64 od 100)

Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4 (leto obiska: januar 2013)
Italijan v rezidenčni kuhinji
  (64 od 100)

Restavracija L, hotel Lone, Rovinj, 4 (leto obiska: marec 2013)
Priskin design na Zlatem rtu
  (64 od 100)

Marina, Novigrad, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013)
Pri Marini v Marini ob marini
  (64 od 100)

Hotel Evropa, Celje, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Novi žar v starem hotelu
  (64 od 100)

Kod špilje, Samobor, Hrvaška, 4 (leto obiska: november 2013)
Podzemna jama pri Štefu
  (64 od 100)

Hofkeller, Gradec, 4 (leto obiska: januar 2014)
Z Grajskega nad Glavni trg
  (64 od 100)

Element, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2014)
Črnuški element
  (64 od 100)

Pr Kopač, Brezovica, 2005 (leto obiska: 2005)
Dobro je tudi veliko
  (63 od 100)

Novi svet pri Stolnici, Maribor, 2003 (leto obiska: 2003)
Dalmatinska konoba sredi Maribora
  (63 od 100)

Takos, Maribor (leto obiska: 2003)
Takos 24 ur non stop
  (63 od 100)

Pikol, Nova Gorica, 4 (leto obiska: april 2010)
Umetnost morskega okusa
  (63 od 100)

Shambala, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2010)
Rakovica in papirnati slinček
  (63 od 100)

Smrekarjev hram, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja s slovenskim naglasom
  (63 od 100)

Restavracija Terasa, Maribor, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Sodobna sredozemsko navdahnjena kuhinja
  (63 od 100)

Ravbar, Dol pri Vogljah, 4 (leto obiska: september 2011)
Tradicionalna kraška kuhinja
  (63 od 100)

Gostišče Vračko, Zgornja Kungota, 4 (leto obiska: marec 2012)
Nimajo le Avstrijci debelega fižola
  (63 od 100)

Bodulka, Šišan, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012)
Sivi čop in zlate ostrige
  (63 od 100)

Restavracija Topli val, Kobarid, 4 (leto obiska: avgust 2012)
Morski val ob turistični Soči
  (63 od 100)

Boheja, Novo mesto, 4 (leto obiska: oktober 2013)
Priželjc, šmorn in štiri imena
  (63 od 100)

Habakuk, Maribor (leto obiska: 2005)
Manjka avtorska restavracija 2
  (62 od 100)

Na burji, Nova vas 2003 (leto obiska: 2003)
Okrepčevalnica z razgledom
  (62 od 100)

Francl, Zagrad pri Celju 2003 (leto obiska: 2003)
Zelenjava je na vasi doma
  (62 od 100)

Brioni, Kranj, 4 (leto obiska: januar 2010)
Za fini tek
  (62 od 100)

Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: februar 2010)
Če nimaš za letalsko karto
  (62 od 100)

Bon appetit, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: julij 2010)
Bistro, toda po francosko
  (62 od 100)

Majda, Gorica, Italija, 4 (leto obiska: julij 2010)
Majda, Katjuša in Robespierre
  (62 od 100)

Tonček, Beltinci, 4 (leto obiska: januar 2011)
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
  (62 od 100)

Mak, Maribor, 2011 (leto obiska: april 2011)
Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom
  (62 od 100)

Rahela, Preserje, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Primorska kuhinja; mineštra in goveje ličnice
  (62 od 100)

Hotel Korošica, Dravograd, 4 (leto obiska: avgust 2011)
Morska kuhinja
  (62 od 100)

Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4 (leto obiska: januar 2012)
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja
  (62 od 100)

Mama, Ajševica, 4 (leto obiska: marec 2012)
Babičin štokviš pri novi Mami
  (62 od 100)

Gostilna pri šefu, Medvode, 2012 (leto obiska: november 2012)
Gostje iščejo prosto mizo
  (62 od 100)

Kmetija Urška, Križevec, 4 (leto obiska: februar 2013)
Dve desetletji eko originala
  (62 od 100)

Maru, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Magura toro iz zgornje Šiške
  (62 od 100)

Špajza, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013)
Zaradi takšnih gostiln blogajo
  (62 od 100)

Turistična kmetija Arkade, Črniče, 4 (leto obiska: februar 2014)
Mali, črni, kosmati, dobri
  (62 od 100)

Casa Nostromo, Piran, 4 (leto obiska: marec 2014)
Zamrznjeno morje namesto rib
  (62 od 100)

Vodnjanka, Vodnjan, 4 (leto obiska: maj 2014)
Izvrstne pašte
  (62 od 100)

Šiker, Močna, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Pri šarloti in polnjenih prsih
  (61 od 100)

Kabaj Morel, Dobrovo, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Domačija z degustacijskim menijem
  (61 od 100)

Kraljestvo pršuta, Kobjeglava, 3,5 (leto obiska: )
Kraljestvo, v katerem kralj ni glavni
  (61 od 100)

As, Ljubljana, 4 (leto obiska: oktober 2010)
Najbolj znana gostilna prestolnice
  (61 od 100)

Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4 (leto obiska: januar 2011)
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta
  (61 od 100)

Bistro Karlo, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2011)
Sodobno, kreativno, novo-hrvaško; škampova redukcija in paški sir
  (61 od 100)

Alla beccaccia, Valbandon, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2011)
Celinska istrska kuhinja; divjačina in prekmurska gibanica
  (61 od 100)

Hotel Cubo, Ljubljana, 4 (leto obiska: februar 2012)
V hotel na bržolo s šalotko
  (61 od 100)

Konoba Buščina, Umag, Hrvaška, 4 (leto obiska: junij 2013)
Od tartufov do boškarina
  (61 od 100)

Domačija Gora pod lipo, Zgornja Ložnica, 4 (leto obiska: avgust 2013)
Tinjska mandala Lene in Primoža
  (61 od 100)

Gostilna Pr’ kovač, Kropa, 4 (leto obiska: maj 2014)
Najboljša slovenska solata
  (61 od 100)

Skipass, Kranjska Gora, 4 (leto obiska: maj 2014)
Sodobna kulinarika na tromeji
  (61 od 100)

Lovenjak, Polana (leto obiska: 2005)
170-letna tradicija se nadaljuje
  (60 od 100)

Vodnjanka, Pula, 4 (leto obiska: maj 2014)
Domača puljska gostilna
  (60 od 100)

Čubr, Križ, 3,5 (leto obiska: januar 2010)
Za tri žlice in štiri vzdihe
  (60 od 100)

Osteria del La Subida (leto obiska: 2007)
Dobra hrana kot zdravilo
  (60 od 100)

Taju, Ljubljana, 3,5 ZAPRTO (leto obiska: december 2008)
Igra okusov od marsikje
  (60 od 100)

Pri Kuklju, Velike Lašče, 3,5 (leto obiska: september 2009)
Jedi iz Trubarjevega časopisa
  (60 od 100)

Livada Prestige, Moravske toplice, 2009 (leto obiska: november 2009)
Le Cordon Bleu
  (60 od 100)

Etna, Divača, 4 (leto obiska: januar 2011)
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več
  (60 od 100)

Bistro Zvezda, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Celo ozvezdje na Kongresnem trgu
  (60 od 100)

Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4 (leto obiska: december 2012)
Kopun, med četrtim in šestim rebrom
  (60 od 100)

Gostilna k Rotundi, Selo, 4 (leto obiska: september 2013)
Od tünke do gosjih jeter
  (60 od 100)

Tokyo piknik, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2014)
Japonski uvod, francoski zaključek
  (60 od 100)

Apart hotel Pohorje, Hoče (leto obiska: 2004)
Pohorska omleta z borovnicami
  (59 od 100)

Šmarjeta, Pernica (leto obiska: 2003)
Beluši z račjimi prsmi
  (59 od 100)

Borbona, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2009)
Beli in modri ovratniki skupaj
  (59 od 100)

Emei, Maribor, 3,5 (leto obiska: oktober 2009)
Kompochity
  (59 od 100)

Maxim, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2011)
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant
  (59 od 100)

Hotel Arena, Maribor, 3,5 (leto obiska: februar 2011)
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta
  (59 od 100)

Manna, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: )
Slovensko-mediteranska kuhinja; baron Mušl in torte
  (59 od 100)

Pristava Lepena, Soča, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Nad Lepenjico: jemlje dih in odpira apetit
  (59 od 100)

Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO (leto obiska: december 2012)
Štajersko, ne več sredozemsko
  (59 od 100)

Gostilna Pr' Bizjak, Zgornja Bela, 3,5 (leto obiska: januar 2014)
Pokončno pr’ janeževem upognjencu
  (59 od 100)

Kaiser, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: februar 2014)
Cesarsko sredi zdravilišča
  (59 od 100)

Puli Pineta, Žminj, 4 (leto obiska: maj 2014)
Mineštra in bigoli
  (59 od 100)

Maestro, Ljubljana (leto obiska: 2002)
Menza za bele ovratnike
  (58 od 100)

Zgornji Kirn, Preserje, 3,5 (leto obiska: december 2009)
Ješč moraš res biti
  (58 od 100)

Pri Florjanu, Maribor, 3,5 (leto obiska: maj 2010)
Ravno prav mariborsko
  (58 od 100)

Na Burji, Nova vas, 3,5 (leto obiska: junij 2010)
Kaj je mož danes skuhal?
  (58 od 100)

Novi svet pri Stolnici, Maribor, 3,5 (leto obiska: september 2010)
Sveže in ne le iz globin
  (58 od 100)

Evergreen, Smlednik, 3,5 (leto obiska: november 2010)
Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher
  (58 od 100)

Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalna slovenska kuhinja; kranjski štruklji z jabolčno čežano
  (58 od 100)

Špacapanova hiša, Komen, 3,5 (leto obiska: maj 2011)
Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg
  (58 od 100)

Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5 (leto obiska: november 2011)
Sodobni štajersko-mednarodni fusion
  (58 od 100)

Brič, Bivij, 3,5 (leto obiska: december 2011)
Tartufi na kruhu v vinoteki
  (58 od 100)

Konoba Bonaca, Medvode, 3,5 (leto obiska: januar 2012)
To niso ribe na gorenjski način
  (58 od 100)

Vila Herberstein, Velenje, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Pesto rukole za pozdrav
  (58 od 100)

Pri Lešniku, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2012)
Zelenjavni vrt ob otroškem igrišču
  (58 od 100)

Restavracija Most, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2012)
Most med tržnico in glavnim mestom
  (58 od 100)

Villa Andor, Ankaran, 3,5 (leto obiska: oktober 2012)
Morske jedi z morskim pogledom
  (58 od 100)

Domačija Belica, Medana, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Vino in turizem, od 1898
  (58 od 100)

Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Po rusko v kozjanskih brégih
  (58 od 100)

Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec
  (58 od 100)

Vodnjanka, Vodnjan (leto obiska: 2003)
Istra na trneku
  (57 od 100)

Astoria, Maribor (leto obiska: 2003)
Peresniki in metuljčki na ezl eku
  (57 od 100)

Separé, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Separé se ne separira
  (57 od 100)

Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: maj 2009)
Novo po starih običajih
  (57 od 100)

Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010 (leto obiska: januar 2010)
Romantično na otoku
  (57 od 100)

Bak, Pesek, Italija, 3,5 (leto obiska: december 2010)
Pomlajene tradicionalne kraške jedi; mlinci, torteloni, šurlice
  (57 od 100)

Pri Žabarju, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Stalno omizje, ki je, ne le pije
  (57 od 100)

Gostilna Mencinger, Črešnjevci, 3,5 (leto obiska: april 2012)
Od starega zrezka do nove rulade
  (57 od 100)

Restavracija Valentin, Ljubljana, 3.5 (leto obiska: september 2012)
Iz ribarnice na mizo ob tržnici
  (57 od 100)

Restavracija Nebotičnik, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Deseto nadstropje nostalgije
  (57 od 100)

Ribič, Seča, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Stari Ribič z novim lončenim žarom
  (57 od 100)

Gostilna Pri lipi, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2013)
Pohana kura izpod Pohorja
  (57 od 100)

Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Pri sto let stari salamoreznici
  (57 od 100)

Pri Lovrotu, Ljubljana (leto obiska: 2003)
Pr sveži zelenjavi
  (56 od 100)

La storia, Maribor (leto obiska: 2003)
Zgodba pod Modno hišo
  (56 od 100)

Anderlič, Maribor, 3 (leto obiska: junij 2009)
Nedeljska porcija znancev
  (56 od 100)

Fabula, Kranjska Gora, 3,5 (leto obiska: julij 2009)
Zgodba o kranjski klobasi
  (56 od 100)

Gostilna pri lipi, Muta, 3 (leto obiska: november 2009)
Pri rpičevi župi
  (56 od 100)

Ribič, Ptuj, 3,5 (leto obiska: februar 2010)
Originalno prilagajanje
  (56 od 100)

Rizibizi, Portorož, 3,5 (leto obiska: marec 2011)
Morska istrska kuhinja; ribja župca
  (56 od 100)

Krpan, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; gojeno, divje, sveže
  (56 od 100)

Kapušin, Krasinec, 3,5 (leto obiska: februar 2013)
V domovini belokranjske pogače
  (56 od 100)

Sandra, Gradež, Italija, 3,5 (leto obiska: avgust 2013)
Široki nasmeh z gostilniškega trga
  (56 od 100)

Gostilna Belšak,Golo Brdo nad Medvodami, 3,5 (leto obiska: oktober 2013)
Iz gozda v kotliček
  (56 od 100)

Gostilna pri šefu, Medvode, 3,5 (leto obiska: november 2013)
Druga sezona, enak naval
  (56 od 100)

Vnukec, Limbuš (leto obiska: 2003)
Hugovi potomci ob Blažovnici
  (55 od 100)

Frajgraba, Maribor (leto obiska: 2005)
Zanimiva družba v grabi
  (55 od 100)

Muha, Lokev, 3 (leto obiska: december 2008)
Že četrt tisočletja
  (55 od 100)

K Rotundi, Selo - Prosenjakovci, 2010 (leto obiska: julij 2010)
Ni te strah povedati naprej
  (55 od 100)

Trost, Rodik, 3,5 (leto obiska: julij 2011)
Morska kuhinja; hladne predjedi in škampi
  (55 od 100)

Gostilna Tomi, Portorož, 3,5 (leto obiska: julij 2013)
Kot dopust na jadranski obali
  (55 od 100)

Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5 (leto obiska: september 2013)
Skutni žepki pod sušilnico pršutov
  (55 od 100)

Gostilna Gastuž, Špitalič, 3,5 (leto obiska: januar 2013)
Mladost v najstarejši slovenski gostilni
  (55 od 100)

TaBar, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2014)
Veliki spisek majhnih jedi
  (55 od 100)

Emavs, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2004)
Pri vinskem sodu levo
  (54 od 100)

Via Bona, Ljubljana (leto obiska: 2004)
Gostilna je tudi podjetje
  (54 od 100)

Vrh, Buzet (leto obiska: 2002)
Iskali tartufe, našli butilje
  (54 od 100)

Primula, Solkan, 3 (leto obiska: marec 2010)
Morsko na veliki ladji
  (54 od 100)

Argentino, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Argentina sredi nakupovalne Ljubljane
  (54 od 100)

Pri Mari, Piran , 3 (leto obiska: oktober 2008)
Gostoljubna pristaniška krčma
  (54 od 100)

Ošterija Žogica, Solkan, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Nonine primorske jedi in pice
  (54 od 100)

Špengl, Celje, 3,5 (leto obiska: december 2013)
Za nove stare cajte
  (54 od 100)

Hong Kong 2, Komenda. 3,5 (leto obiska: april 2014)
Kitajska omaka čez jadransko ribo
  (54 od 100)

Kramberger, Pernica (leto obiska: 2005)
Tam, kjer je vedno polno
  (53 od 100)

Puccini, Maribor (leto obiska: 2003)
Vzdušje živega mesta
  (53 od 100)

Istranova, Padna, 3 (leto obiska: avgust 2009)
Pri dva tisoč oljkah
  (53 od 100)

Pr Kopač, Brezovica, 3 (leto obiska: maj 2010)
Dobra domača gostilna
  (53 od 100)

Bruno, Bašanija, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: junij 2011)
Istrska morska kuhinja; svežina in pašte
  (53 od 100)

Kunstelj, Radovljica, 3 (leto obiska: december 2011)
Trdna in družinska, že od 1873
  (53 od 100)

Grof, Vransko, 3 (leto obiska: julij 2012)
Tretji grof, ob tretji cesti
  (53 od 100)

Gušt, Izola, 3 (leto obiska: julij 2012)
Z guštom, na kopnem in morju
  (53 od 100)

Neptun, Piran, 3,5 (leto obiska: april 2013)
Morski tartufi v piranski stranski ulici
  (53 od 100)

Gostilna Bujol, Izola, 3,5 (leto obiska: maj 2013)
Sveže in iz našega morja
  (53 od 100)

Pr’ Brlogarju, Male Lašče, 3,5 (leto obiska: maj 2014)
Medvedi med pizzami
  (53 od 100)

Vernik - Šauperl, Bezena (leto obiska: 2004)
Grmada in luštrek z domače njive
  (52 od 100)

Ancora, Maribor (leto obiska: 2003)
Vse pod tisočaka
  (52 od 100)

Pri Vodniku, Ljubljana, 3 (leto obiska: januar 2012)
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije
  (52 od 100)

Asado, Levec, 2,5 (leto obiska: november 2009)
Formula za uspeh
  (52 od 100)

Penzion Kračun, Loče, 3 (leto obiska: marec 2010)
V Loče, ne le zaradi lepote
  (52 od 100)

Pr Matičku, Kranj, 3 (leto obiska: september 2010)
Ko je prava sezona, znajo biti izvirni
  (52 od 100)

Milenium, Hoče, 3 (leto obiska: januar 2011)
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep
  (52 od 100)

Pirc, Rova, 3 (leto obiska: april 2011)
Ocvrti piščanci, s kožo in brez
  (52 od 100)

Grad Kromberk, Nova Gorica, 3 (leto obiska: maj 2011)
Primorska kuhinja; pršut in gosta juha
  (52 od 100)

Gostišče Martin, Trbovlje, 3, ZAPRTO (leto obiska: november 2011)
Zasavski gostje so nekaj posebnega
  (52 od 100)

Casa del Sal, Sečovlje, 3 (leto obiska: december 2011)
Počitnice na večerji v Solni hiši
  (52 od 100)

Pri treh ribnikih, Maribor, 3 (leto obiska: januar 2012)
H Kličku na konec promenade
  (52 od 100)

Izložba, Ljubljana, 3 (leto obiska: marec 2012)
Domača kuhinja brez zaves
  (52 od 100)

Gostilna Rupa, Srednja vas v Bohinju, 3 (leto obiska: junij 2012)
Kozliček v narodni noši
  (52 od 100)

Nona, Lenart (leto obiska: 2004)
Kaj bi nona rekla?
  (51 od 100)

Gala žar, Maribor (leto obiska: 2004)
Gala roštilj na Lentu
  (51 od 100)

Balkan express, Pernica (leto obiska: 2005)
Med vzhodom in zahodom
  (51 od 100)

Vereš, Gederovci (leto obiska: 2004)
Rjava omaka in Rossini
  (51 od 100)

Zlata srna, Maribor (leto obiska: 2003)
Leteči zmaj s feniksom
  (51 od 100)

Rico Torres, Maribor (leto obiska: 2002)
Petelinji pretepač pod sombrerom
  (51 od 100)

Pri Škofu, Ljubljana, 3 (leto obiska: avgust 2010)
Polnjena paprika z dušo
  (51 od 100)

Dvorec Jeruzalem, Jeruzalem, 3 (leto obiska: marec 2010)
Kjer Prlekija vinsko diši
  (51 od 100)

Janežič, Pšata, 3 (leto obiska: julij 2010)
Pri nogometnem chefu
  (51 od 100)

Oaza, Moravske Toplice, 3 (leto obiska: junij 2011)
Žar; bifteki in meso v ponvi
  (51 od 100)

Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5 (leto obiska: februar 2012)
Iskrene jedi za devetimi gorami
  (51 od 100)

Prosnik, Ormož (leto obiska: 2004)
Loparnica, četudi diši po cvrtju
  (50 od 100)

Istrska klet, Pomjan, 3 (leto obiska: april 2010)
Velika skleda bobičev
  (50 od 100)

DiVino, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Gourmet kotiček Kristalne palače
  (50 od 100)

Elizabet club, Vojnik, 3 (leto obiska: september 2012)
Pod kozolcem in ob treh cerkvah
  (50 od 100)

Pri Gorjancu, Brezovica, 3,5 (leto obiska: marec 2013)
Za stalne goste, že dvesto let
  (50 od 100)

Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3 (leto obiska: januar 2013)
Na obronkih prleških goric
  (50 od 100)

Restavracija M, Gornja Radgona (leto obiska: 2004)
Okus izza meje?
  (49 od 100)

Vinotoč Zlati grič, Slovenske Konjice (leto obiska: 2003)
Vinotoč Zlatega griča
  (49 od 100)

Villa Rustica, Maribor, 2,5 (leto obiska: december 2008)
Italijanščina po mariborsko
  (49 od 100)

Mašun, Knežak, 3 (leto obiska: oktober 2010)
Iz gozda v juho in omako
  (49 od 100)

Vrabec, Slivna, 3 (leto obiska: januar 2011)
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa
  (49 od 100)

Lovski dom, Lendava, 3 (leto obiska: oktober 2011)
Prekmurska kuhinja
  (49 od 100)

Zlati lev, Maribor (leto obiska: 2003)
Jedi z žara, ribe, malice
  (48 od 100)

Kaiser, Rogaška Slatina, 2009 (leto obiska: maj 2009)
Cesarjevi tapasi
  (48 od 100)

Restavracija 2864, Bohinjska Bistrica, 2,5 (leto obiska: marec 2013)
Restavracija triglavske višine
  (48 od 100)

Gostilna Murko, Slovenj Gradec, 3 (leto obiska: november 2013)
Stoletna tradicija mežerlov
  (48 od 100)

Primo, Ljubljana (leto obiska: 2005)
Nočem takšne prihodnosti!
  (47 od 100)

Lectar, Radovljica, 2 (leto obiska: december 2008)
Noben muzej ni tako živ
  (47 od 100)

Dabuda, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: december 2009)
Azijski fusion v centru Ljubljane
  (47 od 100)

Na griču, Sv. Trojica, 2,5 (leto obiska: junij 2010)
Svežina pri treh zvonikih
  (47 od 100)

Pri Emilu, Vanganel, 3 (leto obiska: marec 2011)
Slovenska istrska kuhinja; jadranski lignji in skutin zavitek
  (47 od 100)

Gostilna Čad, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: julij 2012)
Najbolj znan slovenski roštilj
  (46 od 100)

Mencigar - Nobile, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: marec 2011)
Tradicionalne prekmurske jedi; bograč in gibanica
  (46 od 100)

Arboretum, Volčji potok, 2,5 (leto obiska: april 2011)
Sredozemski okusi; mariniran pogrinjek in nugatov sufle
  (46 od 100)

Marley & Me, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: maj 2012)
Kje/kaj najraje jejo turisti
  (46 od 100)

Taj Mahal, Ljubljana, 3 (leto obiska: december 2013)
Od tandoorja do curryjev
  (46 od 100)

Galea 2, Maribor (leto obiska: 2004)
Žar in pica sta Galein par
  (45 od 100)

Primus, Ptuj, 2 (leto obiska: april 2009)
Grand hotel tudi à la carte
  (45 od 100)

Gostilna Korte, Korte nad Izolo, 2,5 (leto obiska: april 2012)
Srnjak z njoki, zajec s fuži
  (45 od 100)

Smučišče Mariborsko Pohorje, Maribor, 2,5 (leto obiska: 2009)
Med krušno pečjo in menzo
  (44 od 100)

Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2 (leto obiska: januar 2010)
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu
  (44 od 100)

Gostišče Smogavc, Gorenje nad Zrečami, 2,5 (leto obiska: avgust 2012)
Jedi, po katerih s(m)o poznani
  (44 od 100)

Bangkok Street, Ljubljana, 2 (leto obiska: 2009)
Bangkoška ulica City parka
  (43 od 100)

Pivnica Kratochwill BTC, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: junij 2013)
Kjer iz piva delajo šampanjec
  (43 od 100)

Brančurnik, Prevalje, 2 (leto obiska: april 2009)
Gostilna s tradicijo in brado
  (42 od 100)

Pavel & Pavel 2, Piran, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Piranska znamenitost, dvakrat
  (42 od 100)

Lovenjak, Polana, 2 (leto obiska: november 2010)
Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha
  (41 od 100)

Domačija Marof, Mačkovci, 2,5 (leto obiska: maj 2013)
Künja ob vinski kleti
  (41 od 100)

Jelenov greben, Olimje, 2,5 (leto obiska: oktober 2013)
Od damjakov in muflonov do klobas
  (41 od 100)

Belvedur, Gračišče, 2,5 (leto obiska: avgust 2009)
Kjer se tartufi ne važijo
  (40 od 100)

Smučišče Rogla, Zreče, 2 (leto obiska: 2009)
Kot v dolini, tako na planini
  (39 od 100)

Restavracija Sklejca, Murska Sobota, 2,5 (leto obiska: oktober 2012)
Posolanka iz prekmurske sklede
  (39 od 100)

Gostilna Gastuž, Špitalič, 2012 (leto obiska: junij 2012)
V najstarejši slovenski gostilni
  (38 od 100)

Loger, Celje, 2 (leto obiska: marec 2009)
Kot pred tridesetimi leti
  (37 od 100)

Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5 (leto obiska: februar 2009)
Hitra hrana na snežni plaži
  (34 od 100)

Smučišče Krvavec, Cerklje, 2,5 (leto obiska: januar 2009)
Kranjska še ni zaščitni znak
  (20 od 100)

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND