|
 |
 |
 |
|
Dobre gostilne
|
Iskanje po oceni: Skupna ocena |
493 zadetkov
Dal Pescatore, Runate, Italija, 6 (leto obiska: oktober 2012) Alta cucina* družine Santini
   (95 od 100)
 Ikarus, Salzburg (leto obiska: 2006) Rdeči bik in 40 kuharjev
   (94 od 100)
 Pri Lojzetu 2007, Zemono (leto obiska: 2007) Tomijevo iskanje novih okusov
   (93 od 100)
 Da Nando, Mortegliano (leto obiska: 2007) Pri Ivanu s furlanske poti okusov
   (93 od 100)
 Döllerer’s, Golling, Avstrija, 6 (leto obiska: april 2014) Alpska kuhinja izpod ledenika
   (93 od 100)
 St. Hubertus, San Cassiano, Italija, 6 (leto obiska: december 2014) Dolomitom kuha identiteto
   (93 od 100)
 Hubertus, Filzmoos (leto obiska: 2005) Nežno okušanje za prave užitke
   (92 od 100)
 Troisgros, Roanne (leto obiska: 2005) Kolodvorska za 170 evrov
   (92 od 100)
 El Celler de Can Roca, Girona, Španija (leto obiska: september 2014) Najboljši kuharski bratje na svet
   (92 od 100)
 La Pergola, Rim, Italija (leto obiska: december 2014) Nemec je najboljši rimski chef
   (92 od 100)
 French Laundry, Yountville, ZDA, 6 (leto obiska: september 2013) Vrtnarska prireditev v francoski pralnici
   (91 od 100)
 Palais Coburg, Dunaj (leto obiska: 2004) Na vampe k Petzu
   (90 od 100)
 Devetak, Sovodnje (leto obiska: 2004) Uštili, slovenski oštir z Vrha
   (90 od 100)
 Arnold Pucher, Mokrine (Nassfeld) (leto obiska: 2006) Oljke na snegu
   (90 od 100)
 Le Calandre, Padova, Italija, 6 (leto obiska: februar 2009) Pri žafranovi rižoti
   (90 od 100)
 Scabar, Trst, Italija (leto obiska: 2007) Pristni okusi tržaškega Krasa
   (89 od 100)
 Noma, Köbenhavn, Danska, 6 (leto obiska: julij 2011) Nova nordijska kuhinja
   (89 od 100)
 Agli Amici, Godia pri Vidmu, Italija, 6 (leto obiska: maj 2013) Pri prijateljih z dvema zvezdicama
   (89 od 100)
 Franko, Kobarid (leto obiska: 2006) Ustvarjalnost izpod planin
   (88 od 100)
 Steirereck, Dunaj (leto obiska: 2005) Muzikal štajerskega kota
   (88 od 100)
 Zur Blauen Gans, Weiden am See, ZAPRTO (leto obiska: 2005, 2006) V šoli pri Modri goski
   (88 od 100)
 Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6 (leto obiska: april 2011) Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa
   (88 od 100)
 Valsabbion, Pješčana uvala (leto obiska: 2007) V Valsabbion morate...
   (87 od 100)
 Hanner, Mayerling, Avstrija (leto obiska: 2004) Kuharji pred televizorji
   (86 od 100)
 Pri Lovcu, Cormons, Italija (leto obiska: 2003) Stari okusi in nove vinske zgodbe
   (86 od 100)
 Rožmarin, Maribor (leto obiska: 2007) Sam ne morem. Zato ocenite, prosim, vi!
   (86 od 100)
 Restavracija JB, Ljubljana, 5,5 (leto obiska: februar 2012) Drzne kombinacije Janeza Bratovža
   (86 od 100)
 Onyx, Budimpešta, 5,5 (leto obiska: november 2010) Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu
   (85 od 100)
 Marcellino, Zagreb, Hrvaška (leto obiska: 2004) Purgerji postajajo fudiji
   (84 od 100)
 Villa Falkenhof, Irdning, Avstrija (leto obiska: 2006) Nedolgočasna oranžna štajerska intuicija
   (84 od 100)
 Gostilna pri Lojzetu, Zemono, 2008 (leto obiska: december 2008) Tomijevo življenje
   (84 od 100)
 Hiša Franko, Kobarid, 5.5 (leto obiska: maj 2010) Nova slovenska kuhinja
   (84 od 100)
 Gostilna pri Lojzetu, Zemono,2012 (leto obiska: marec 2012) ”Po moje” Tomaža Kavčiča
   (84 od 100)
 Orsone, Čedad, Italija, 5,5 (leto obiska: marec 2014) Bastianichev fine-dining v čedadskem Medvedu
   (84 od 100)
 Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5 (leto obiska: junij 2014) Prstni odtisi Tomaža Kavčiča
   (84 od 100)
 L’Argine a Venco, Dolenje, Italija (leto obiska: marec 2015) Brezmejno ob nasipu
   (84 od 100)
 Hana, Ljubljana (leto obiska: 2003) Hana, kjer se kuha dobra hrana
   (83 od 100)
 Aiola City, Gradec, Avstrija, 5,5 - ZAPRTO (leto obiska: oktober 2012) Brezkompromisni perfekcionist iz Gradca
   (83 od 100)
 Die Weinbank, Ernovž, Avstrija, 5,5 (leto obiska: maj 2015) Vinska banka treh konceptov in treh avtorjev
   (83 od 100)
 Zum Forsthaus, Fischbach (leto obiska: 2003) Gozdarska hiša sredi vasi
   (82 od 100)
 Kohnhauser, Lieboch (leto obiska: 2004) Tudi brez morja gre
   (82 od 100)
 Jaglhof, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003) Nouvelle na Senavcah
   (82 od 100)
 Al Sorriso, Soriso, Italija, 5,5 (leto obiska: november 2009) Tri zvezdice za nasmeh
   (82 od 100)
 Saziani Stub’n, Straden, Avstrija, 5,5 (leto obiska: september 2013) Najstniški chef vrhunskega vinotoča
   (82 od 100)
 Šiker, Močna, 2004 (leto obiska: 2004) Štajersko ni le težko in obilno
   (81 od 100)
 Mahorčič, Rodik, 2004 (leto obiska: 2004) Zavijte z avtoceste!
   (81 od 100)
 Les Viperes, Gradec (leto obiska: 2004) Slastne kreacije graških gadov
   (81 od 100)
 Penzion Raduha, 2008 (leto obiska: 2008) Domače, a z idejo in podpisom
   (81 od 100)
 Fabios, Dunaj (leto obiska: 2005) Eat. Drink. Man. Woman.
   (81 od 100)
 Hiša Denk, Zgornja Kungota (leto obiska: januar 2015) Ne po svetu, pač pa v Kungoto
   (81 od 100)
 Steira Wirt, Trautmannsdorf, Avstrija, 5,5 (leto obiska: oktober 2015) Okusni spomini prihodnosti
   (81 od 100)
 Žeja, Ozeljan, 2004 (leto obiska: 2004) Od ostrig do jastoga
   (80 od 100)
 Chez Eric, Ljubljana, ZAPRTO (leto obiska: 2004) Visoka kuhinja sredi Ljubljane
   (80 od 100)
 Pec, 2003 (leto obiska: 2003) Prepustite se Pecovim!
   (80 od 100)
 As, Ljubljana, 2006 (leto obiska: 2006) Za ase, po okusu in denarnici
   (80 od 100)
 Tavernetta al Castello, Capriva (Koprivno) (leto obiska: 2007) Golfisti dobro jejo
   (80 od 100)
 JB Podvin, Mošnje (leto obiska: 2004) Lokacija, ambient pa še kuhar
   (79 od 100)
 Manna, Ljubljana, 2004 (leto obiska: 2004) Prava mana za želodec
   (79 od 100)
 Thaller, St. Veit (leto obiska: 2008, 2002) Ustvarjalna tradicionalnost Norberta Thallerja
   (79 od 100)
 Kamrca, Mengeš, 2005 (leto obiska: 2005) Pri res je dobro!
   (79 od 100)
 Gostilna Krištof, Predoslje, 2009 (leto obiska: marec 2009) Prva slovenska bio gostilna
   (79 od 100)
 Pri Markotu, Kranj (leto obiska: 2004) Prijazna kuhinja, kot moelleux
   (78 od 100)
 Restavracija Julijana, Bled, 5 (leto obiska: september 2015) Med slavnimi, osebnostmi in sestavinami
   (78 od 100)
 Gostilna pri Danilu, Reteče, 5 (leto obiska: november 2009) Pri loški mešti
   (78 od 100)
 Kreuzwirt, Poessnitzberg (Sp. Pesnica), 5 (leto obiska: oktober 2008) Najboljši kuhar Štajerske
   (78 od 100)
 Apolonija, 2006, ZAPRTO (leto obiska: 2006) Mladost eksperimentira in odkriva
   (78 od 100)
 La Subida, Krmin, Italija, 5 (leto obiska: avgust 2011) Posodobljena furlansko-slovenska kuhinja
   (78 od 100)
 Rakar, Trebnje, 5 (leto obiska: september 2011) Novo-slovenska podeželska kuhinja
   (78 od 100)
 Wine Vault, Rovinj, Hrvaška, 5 (leto obiska: junij 2013) Vroča zabava za chefovo mizo
   (78 od 100)
 Ilija Golf Club Tarviso, Trbiž, Italija, 5 (leto obiska: maj 2015) Jedi s ščepcem, golfa in veselja
   (78 od 100)
 Veronika, Pohorje (leto obiska: 2003) Pohorska, a pomlajena
   (77 od 100)
 Kim kocht, Dunaj (leto obiska: 2005) Kaj naj vam Kim danes skuha?
   (77 od 100)
 Temmer, Tillmitsch, Avstrija (leto obiska: 2008) Posladkovalnica s poti
   (77 od 100)
 Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5 (leto obiska: maj 2009) Ena od osemnajstih zvezdic
   (77 od 100)
 Promenada, Bled 5,5 (leto obiska: november 2010) Pri kuharju z veliko začetnico
   (77 od 100)
 Vila Bled, Bled, 5 (leto obiska: avgust 2011) Visoka slovenska kuhinja; slovenska tradicija in mednarodna sodobnost
   (77 od 100)
 Kendov dvorec, Sp. Idrija, 2003 (leto obiska: 2003) Stare jedi na star način
   (76 od 100)
 Blu, Rovinj (leto obiska: 2005) Modra gostilna na modri obali
   (76 od 100)
 San Pietro, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006) Pri svetem Petru čez mejo
   (76 od 100)
 Sattlerhof, Gomilica, Avstrija (leto obiska: 2008) Pomladna zgodba s Satlerjevine
   (76 od 100)
 Batelina, Banjole, Hrvaška, 5 (leto obiska: julij 2009) Kar stari nalovi
   (76 od 100)
 Ošterija Debeluh, Brežice, 5 (leto obiska: april 2009) Čevapčiči in haute cuisine
   (76 od 100)
 Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5 (leto obiska: maj 2010) Št. 81 na svetu
   (76 od 100)
 Domačija Novak, Sadinja vas, 5 (leto obiska: september 2010) Gostoljubne jedi, razmišljujoča vina
   (76 od 100)
 Zinfandel, Zagreb, Hrvaška, 5 (leto obiska: november 2011) Glavna restavracija glavnega mesta
   (76 od 100)
 Gostilna Repovž, Šentjanž, 5 (leto obiska: avgust 2015) Odličnost slovenskega podeželja
   (76 od 100)
 Ruj, Dutovlje 2004 (leto obiska: 2004) Naravni kraški pojav
   (75 od 100)
 Topolino, Bled (leto obiska: 2004) Bohotenje barv in okusov
   (75 od 100)
 Mod, Gradec (leto obiska: 2003) Mod-erno pri Stolnici
   (75 od 100)
 Milan, Pula (leto obiska: 2003) Pouk o trljah in tortah
   (75 od 100)
 Dolce Vita, Klagenfurt (Celovec) (leto obiska: 2005) Sladko življenje v Celovcu
   (75 od 100)
 Miran, Dramlje, 2008 (leto obiska: april 2008) Asparagusova gostija na novi lokaciji
   (75 od 100)
 Carpe Diem, Salzburg (leto obiska: 2006) Jedilnik iz škrniclja
   (75 od 100)
 Gostilna Rajh, Bakovci, 5 (leto obiska: april 2009) Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!
   (75 od 100)
 Mahorčič, Rodik, 5 (leto obiska: maj 2012) Najboljše je, kjer bi še
   (75 od 100)
 Gut Purbach, Avstrija, 5 (leto obiska: junij 2013) Slovenec z gradiščansko drobovino
   (75 od 100)
 Gostilna Krištof, Predoslje, 5 (leto obiska: maj 2015) Beli in črni brat
   (75 od 100)
 Meierei, Špilje, Avstrija (leto obiska: 2004) Sredozemska pristava na Krasnici
   (74 od 100)
 Pri Poku, Brezovica, 2004 (leto obiska: 2004) Če je bilo Napoleonu dobro...
   (74 od 100)
 Klinec, Medana 2004 (leto obiska: 2004) Mladost s stoletno vinsko tradicijo
   (74 od 100)
 Fifteen, London (leto obiska: 2004) Odštekani Jamie in frendi z ulice
   (74 od 100)
 Lovin, Graz (Gradec) (leto obiska: 2006) Lokal in vino ter feng shui
   (74 od 100)
 Apolonia, Šmarje, 5 - ZAPRTO (leto obiska: januar 2009) Jeunes, a s tradicijo
   (74 od 100)
 Damir & Ornella, Novigrad, Hrvaška, 5 (leto obiska: marec 2009) Sašimi iz Novigrada
   (74 od 100)
 Thaller, St. Veit, Avstrija, 5 (leto obiska: marec 2010) Ustvarjalna tradicionalnost
   (74 od 100)
 Vila Podvin, Mošnje, 5 (leto obiska: avgust 2013) Če ni gradu, je pa vsaj spet vila!
   (74 od 100)
 Skaručna, Vodice, 2004 (leto obiska: 2004) Za dobre jedce in dobrojedce
   (73 od 100)
 Miraz, Maribor (leto obiska: 2005) Starine in sofra Meljskega dola
   (73 od 100)
 Valvasor, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: oktober 2008) Seks v mestu
   (73 od 100)
 Altran, Ruda, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011) Ambiciozno sodobna kuhinja Furlanije Julijske krajine
   (73 od 100)
 Gourmet restavracija Promenada Bled, 5,ZAPRTO (leto obiska: marec 2012) Cordon Bleu, svobodno in z navdihom
   (73 od 100)
 Posestvo Pule, Drečji vrh, 4,5 (leto obiska: avgust 2012) Dobrodošli doma pri Anderličevih
   (73 od 100)
 Strelec, Ljubljana, 5 (leto obiska: januar 2013) Na Ljubljanskem gradu v sredico
   (73 od 100)
 Galerija okusov, Petrovče, 5 (leto obiska: april 2014) Slovensko inovativno, mednarodno tekmovalno
   (73 od 100)
 Restavracija 1906, Bled, 4,5 (leto obiska: ) Najboljše na Bledu!
   (73 od 100)
 Vila Herberstein, Velenje, 5 (leto obiska: marec 2015) Novi izziv
   (73 od 100)
 Fabula, Kranjska Gora, 2008 (leto obiska: 2008) Nekoč krušna peč, danes Fabula
   (72 od 100)
 Penzion Raduha, Luče, 5 (leto obiska: julij 2010) Staro in novo, mamino in hčerino
   (72 od 100)
 Meierei, Dunaj, 4,5 (leto obiska: december 2010) Starodunajska kuhinja na nov in sodoben način; siri in ostrige
   (72 od 100)
 Mak, Maribor, 5 (leto obiska: junij 2014) Davidovi in toti kontrasti
   (72 od 100)
 Pri Ahacu, Grobelno (leto obiska: 2004) Sladkosnedi dobrojedi, pozor!
   (71 od 100)
 Tscheppe, Gamlitz (Gomilica) (leto obiska: 2003) Vino in hrana z lepim razgledom
   (71 od 100)
 Na griču, Sv. Trojica (leto obiska: 2003) Domače po gosposko
   (71 od 100)
 Almin dom, Štore (leto obiska: 2002) Mavrični lok med tradicijo in sodobnostjo
   (71 od 100)
 Joannes, Maribor (leto obiska: 2002) Pristno štajerski Janez Nepomuk
   (71 od 100)
 Porton biondi, Rovinj (leto obiska: 2005) Morski okusi plavih dveri
   (71 od 100)
 Klub Vale Novak (leto obiska: 2006) Bistro, pardon, klub, v knjigarni
   (71 od 100)
 Hotel Evropa, Celje, 2008 (leto obiska: november 2008) Celje (spet) živi v Evropi
   (71 od 100)
 Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5 (leto obiska: april 2009) Črno-beli poper sredi Trsta
   (71 od 100)
 1906, Bled, 2013 (leto obiska: januar 2012) Narbolše jedi z najlepšim pogledom
   (71 od 100)
 Pavus, Laško, 5 (leto obiska: maj 2011) Nova slovenska kuhinja
   (71 od 100)
 Maxim, Ljubljana, 2011 (leto obiska: september 2011) Vrhunski haute cuisine s slovensko dušo
   (71 od 100)
 Restaurant San Rocco, Brtonigla, 4,5 (leto obiska: marec 2013) Sveti Rok, avtorski in istrski
   (71 od 100)
 Dobra vila, Bovec, 4,5 (leto obiska: avgust 2013) Belo cvetje na najlepši zeleni terasi
   (71 od 100)
 Konstantin Filippou, Dunaj, 4,5 (leto obiska: november 2013) Kreativnost s pinceto
   (71 od 100)
 Restavracija Harfa, Ljubljana 4,5 (leto obiska: junij 2015) Za moderne poslovneže
   (71 od 100)
 Restavracija Sophia, Portorož, 4,5 (leto obiska: junij 2015) V najbolj elegantni slovenski jedilnici
   (71 od 100)
 Cubo, 2004 (leto obiska: 2004) Skockane jedi v Zelenem trikotniku
   (70 od 100)
 Kačar, Maribor (leto obiska: 2003) Na način hotela na Dobravi
   (70 od 100)
 Milenium, Hoče (leto obiska: 2004) Na način šefa kuhinje
   (70 od 100)
 Hofkeller, Gradec, 2003 (leto obiska: 2003) Dvorna klet sredi Gradca
   (70 od 100)
 Maxim, Ljubljana, 2003 (leto obiska: 2003) Slovenski nadevi, francoske omake
   (70 od 100)
 Potočnica, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2003) Ob ribniku z zajčkom pod kiviji
   (70 od 100)
 Krištof, Predoslje 2003 (leto obiska: 2003) Posluh za nove čase
   (70 od 100)
 Vanilija a la carte, Sesljan, Italija, 4,5 (leto obiska: september 2009) Vanilija sredi Raja
   (70 od 100)
 Dobra vila, Bovec 2010 (leto obiska: marec 2010) Sestavine stare, ideje nove
   (70 od 100)
 Majerija, Slap pri Vipavi, 4,5 (leto obiska: junij 2010) Jedilni list z zeliščnega vrta
   (70 od 100)
 Dam, Nova Gorica, 4,5 (leto obiska: september 2010) Ker včasih hočemo več in drugače
   (70 od 100)
 Žeja, Ozeljan, 4,5 (leto obiska: november 2010) Izvorni morski okusi
   (70 od 100)
 Pri Poku, Brezovica, 4,5 (leto obiska: ) Elegantnost slovenske kuhinje; priželjc, frtalja, kipnik, strjenka
   (70 od 100)
 Sushimama, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: junij 2011) Japonska kuhinja; wagyu in slaščice
   (70 od 100)
 Gredič Avenanti, Ceglo, 4,5 (leto obiska: november 2012) Crkljanje v oživljenem gradiču
   (70 od 100)
 Restavracija Vander, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2012) Francosko-slovensko iz Avstralije
   (70 od 100)
 Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki, 4,5 (leto obiska: april 2013) Grajska degustacija ob Krki
   (70 od 100)
 Restavracija Lambergh, Begunje, 4,5 (leto obiska: junij 2015) Tekmovanje na krožnikih
   (70 od 100)
 San Rocco, Brtonigla (leto obiska: 2004) Tartufi svetega Roka
   (69 od 100)
 Opium, Zagreb (leto obiska: 2004) Šoping ni več edini opij
   (69 od 100)
 Pen klub, Ljubljana (leto obiska: 2003) Gostilna znanih ljudi
   (69 od 100)
 Pri Andrejevih, Narin, 2002 (leto obiska: 2002) Polžja kmetija pojoče družine
   (69 od 100)
 Pungašek v vili Mangart, Bled, 4,5 ZAPRTO (leto obiska: julij 2009) Vračali se boste!
   (69 od 100)
 Denk, Zg. Kungota, 5 (leto obiska: november 2009) Pa kako to naredi?
   (69 od 100)
 Pepenero, Novigrad, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: junij 2010) Ocvrte oljke na bontaiju
   (69 od 100)
 Gostilna na gradu, Ljubljana, 4,5 (leto obiska: december 2010) Klasična slovenska kuhinja; ocvirkovka, jezik, rep in štruklji
   (69 od 100)
 Skaručna, Skaručna, 4,5 (leto obiska: september 2011) Slovenska kuhinja iz krušne peči
   (69 od 100)
 Sale e pepe, Srednje, Beneška Slovenija, Italija, 4,5 (leto obiska: oktober 2011) Tradicionalna kuhinja Nediške doline
   (69 od 100)
 Gostišče Grič, Šentjošt nad Horjulom, 4,5 (leto obiska: september 2013) Najboljša slovenska brunarica
   (69 od 100)
 Gostilna pr' Matičku, Kranj (leto obiska: februar 2015) Vprašajte za ulov
   (69 od 100)
 Nejka & Uroš Klinec, Plešivo, 4,5 (leto obiska: april 2015) Gostilna sproščenosti, domaöija umetnosti
   (69 od 100)
 Sushimama, 2006 (leto obiska: 2004, 2006) Med sushijem in barikom
   (68 od 100)
 Brič, Bivij, 2004 (leto obiska: 2004) Morski pozdrav na koncu avtoceste
   (68 od 100)
 Denk, Zg. Kungota 2004 (leto obiska: 2004) Odklop Gregorja Vračka
   (68 od 100)
 Kokla, Maribor (leto obiska: 2004) Najboljše perutničke v mestu
   (68 od 100)
 Ribič, Ptuj, 2007 (leto obiska: 2007) Ribe s perutnino
   (68 od 100)
 Villa Rustica 2005 (leto obiska: 2005) Majhna hiška med velikimi bloki
   (68 od 100)
 Ma cuisine, Beaune (leto obiska: 2005) Kako najceneje do burgundskih vin?
   (68 od 100)
 Rakar, Trebnje, 2008 (leto obiska: avgust 2008) Kar drugi, a boljše
   (68 od 100)
 Kamrca, Mengeš, 4,5 (leto obiska: september 2010) To je res kamrca!
   (68 od 100)
 Devetak, Sovodnje, Italija, 4 (leto obiska: november 2010) Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta
   (68 od 100)
 Prasac, Zagreb, Hrvaška, 4,5 (leto obiska: november 2011) Kreativni zagrebški pujs
   (68 od 100)
 Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4 (leto obiska: december 2012) Višja zagorska kuhinja
   (68 od 100)
 Hotel Draga di Lovrana, Lovran, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013) Morski vampi izpod Učke
   (68 od 100)
 Gostilna Kobjeglava, Kobjeglava, 4,5 (leto obiska: september 2014) Vaški pršut z mestnimi rokami
   (68 od 100)
 Pri Lipi, Maribor (leto obiska: 2004) Ni ga čez Lipino pohano kuro
   (67 od 100)
 Vila Bella, Preddvor (leto obiska: 2005) Ambiciozno pod vršaci
   (67 od 100)
 Grad Tabor, Laško (leto obiska: 2003) Divjačina, toda lahka
   (67 od 100)
 Špajza, Ljubljana, 2007 (leto obiska: 2007) Staro ni za novosti
   (67 od 100)
 Sophia, Portorož, 4 (leto obiska: julij 2009) Najboljši slovenski hotel
   (67 od 100)
 Francl, Zagrad, 4,5 (leto obiska: avgust 2009) Jedi v narodnih nošah
   (67 od 100)
 Restavracija Prestige, Moravske Toplice, 4,5 (leto obiska: maj 2012) Proste roke kuharja prihodnosti
   (67 od 100)
 Restavracija Vrtnarija, Bled, 4,5 (leto obiska: avgust 2015) Zelenjavne jedi Vrtne vasi
   (67 od 100)
 Hiša Raduha, Luče, 4,5 (leto obiska: september 2015) Povezano z naravo
   (67 od 100)
 Pri lipi, Muta, 2004 (leto obiska: 2004) V spodnji Muti spet
   (66 od 100)
 Pri Lešniku, Maribor, 2005 (leto obiska: 2005) Pod clochi se skrivajo lepe obline
   (66 od 100)
 Vračko, Jurij (leto obiska: 2004) Korektno obmejno sodelovanje
   (66 od 100)
 Tramšek, Ivanjkovci, 4 (leto obiska: november 2008) Na pot zgolj zaradi nje
   (66 od 100)
 Marina, Limbuš (leto obiska: 2005) Kot nekoč na Dravi
   (66 od 100)
 Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 4 (leto obiska: oktober 2008) Se nam prepustite
   (66 od 100)
 Harfa, Ljubljana, 2009 (leto obiska: april 2009) Kulinarični instrument za poslovneže
   (66 od 100)
 Cubo, Ljubljana. 4 (leto obiska: september 2009) In naslov glavnega mesta
   (66 od 100)
 Rožmarin, Maribor, 2010 (leto obiska: december 2009) Danes, kar bo drugje jutri
   (66 od 100)
 Bistro Apetit, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012) Dva polčasa nad strehami zagrebških vil
   (66 od 100)
 Chez Eric pri Istenič, Bizeljsko (leto obiska: 2004) Grand-mere na Bizeljskem
   (65 od 100)
 Emei, Maribor, 2004 (leto obiska: 2004) Tudi Kitajska se spreminja
   (65 od 100)
 Pri treh ribnikih, Maribor (leto obiska: 2005) Novoštajersko sredi parka
   (65 od 100)
 Vila Široko, Šoštanj (leto obiska: 2005) Zelena oaza nad dimniki
   (65 od 100)
 Dvorec Impoljca, Sevnica (leto obiska: 2002) Impoljca za lačne in upokojence
   (65 od 100)
 Luka Gourmet, Ljubljana (leto obiska: 2005) Evropa, tu in tam, je nova
   (65 od 100)
 Za Gradom, Koper, 4 (leto obiska: november 2008) Rodica, kjer se je tudi z ušesi
   (65 od 100)
 Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2009) Kulinarične dobrote slovenske Istre
   (65 od 100)
 Gostilna Vovko, Ratež, 4 (leto obiska: julij 2009) Slovenski roštilj
   (65 od 100)
 Hiša posebne sorte, Kodreti, 4 (leto obiska: oktober 2009) Če zakolješ, pojej vse
   (65 od 100)
 Domačija Klinec, Medana, 4 (leto obiska: oktober 2009) Brata v kuhinji, kleti in hlevu
   (65 od 100)
 Miran, Dramlje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: december 2009) Špehovka in sladoled z dušikom
   (65 od 100)
 Oštarija, Dolenjske Toplice, 4 (leto obiska: junij 2012) Od graščaka do oštirja
   (65 od 100)
 Hiša Torkla, Korte, 4 (leto obiska: junij 2013) Tolminska Cika zdaj v Istri
   (65 od 100)
 Caffetteria Torinese, Palmanova, Italija, 4 (leto obiska: februar 2014) Najboljši italijanski bar
   (65 od 100)
 Bevanda, Opatija, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2014) Velika restavracija, majhen hotel
   (65 od 100)
 Hiša kulinarike Manna, Ljubljana, 4 (leto obiska: avgust 2014) Sredozemsko bo Gradaščici
   (65 od 100)
 Restavracija Rožmarin, Maribor, 4 (leto obiska: julij 2015) Velemesto v totem mestu
   (65 od 100)
 Kalan, Zg. Polskava (leto obiska: 2003) Na divjačino h Kalanu
   (64 od 100)
 Barbacan, Motovun (leto obiska: 2003) Rilletes je istrski pest
   (64 od 100)
 Hotel Marina, Izola, 4 (leto obiska: oktober 2008) Goveja juha iz morja
   (64 od 100)
 Ruj, Dutovlje, 4 (leto obiska: maj 2009) Pot je prava
   (64 od 100)
 Ančka, Šenčur, 4 (leto obiska: junij 2009) Iz letala na štruklje
   (64 od 100)
 Mala hiža, Mačkovec, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2014) Iz dveh hiš ena hiža
   (64 od 100)
 Monte, Rovinj, Hrvaška, 4 (leto obiska: april 2012) Kreativni sosed svete Evfemije
   (64 od 100)
 Gostilna Repovž, Šentjanž, 2010 (leto obiska: januar 2010) Kmetij,a gostilna, trgovina, eko
   (64 od 100)
 Pri Levu, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2010) Včasih krača, danes kračka
   (64 od 100)
 Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4 (leto obiska: februar 2011) Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko
   (64 od 100)
 Kellerwand, Kötschach-Mauthen, Avstrija, 4 (leto obiska: ) Domača karnijska kuhinja z vplivi Alp in Jadrana
   (64 od 100)
 Grad Socerb, Črni kal, 4 (leto obiska: junij 2011) Napredna morska kuhinja
   (64 od 100)
 Kendov dvorec, Sp. Idrija, 4 (leto obiska: avgust 2011) Idrijska kuhinja s sodobnim pridihom
   (64 od 100)
 Gordia, Ankaran, 4 (leto obiska: december 2011) Pristni morski okusi na hribu
   (64 od 100)
 Topolino, Bled, 4 (leto obiska: januar 2012) Gorenjski burek na Ljubljanski cesti
   (64 od 100)
 Turistična kmetija Saksida, Zalošče, 4 (leto obiska: april 2012) Stari okusi, nova predstava
   (64 od 100)
 K’ntina Čotar, Gorjansko, 4 (leto obiska: april 2012) Tako kraška in tako Čotarjeva!
   (64 od 100)
 Cejkotova domačija, Goče, 4 (leto obiska: julij 2012) Domače narečje v pesmi in okusu
   (64 od 100)
 Gostilna Kirn, Jezero pri Podpeči, 4 (leto obiska: september 2012) K spodnjemu Kirnu na gospodarjevo priporočilo
   (64 od 100)
 Restavracija Križman, Repentabor, Italija, 4 (leto obiska: oktober 2012) Vaška gostilna za mestne goste
   (64 od 100)
 Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4 (leto obiska: januar 2013) Italijan v rezidenčni kuhinji
   (64 od 100)
 Restavracija L, hotel Lone, Rovinj, 4 (leto obiska: marec 2013) Priskin design na Zlatem rtu
   (64 od 100)
 Marina, Novigrad, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2013) Pri Marini v Marini ob marini
   (64 od 100)
 Hotel Evropa, Celje, 4 (leto obiska: oktober 2013) Novi žar v starem hotelu
   (64 od 100)
 Kod špilje, Samobor, Hrvaška, 4 (leto obiska: november 2013) Podzemna jama pri Štefu
   (64 od 100)
 Hofkeller, Gradec, 4 (leto obiska: januar 2014) Z Grajskega nad Glavni trg
   (64 od 100)
 Element, Ljubljana, 4 (leto obiska: januar 2014) Črnuški element
   (64 od 100)
 Restavracija Aleksander, Rogaška Slatina, 4 (leto obiska: junij 2014) Eleganca med ogledali
   (64 od 100)
 Pelegrini, Šibenik, Hrvaška (leto obiska: oktober 2014) Modernizem pri štirih vodnjakih
   (64 od 100)
 Gostilna Čubr, Križ, 4 (leto obiska: november 2014) Pa četudi bi bil le kruh
   (64 od 100)
 Dnevni bar pr’ Mrtinet, Luče pri Grosupljem, 4 (leto obiska: november 2014) Cmarjenje v novem-starem skednju
   (64 od 100)
 Locanda al Convento, Višarje, Italija (leto obiska: ) Pri Juretu pod višarsko kraljico
   (64 od 100)
 Pr Kopač, Brezovica, 2005 (leto obiska: 2005) Dobro je tudi veliko
   (63 od 100)
 Novi svet pri Stolnici, Maribor, 2003 (leto obiska: 2003) Dalmatinska konoba sredi Maribora
   (63 od 100)
 Takos, Maribor (leto obiska: 2003) Takos 24 ur non stop
   (63 od 100)
 Pikol, Nova Gorica, 4 (leto obiska: april 2010) Umetnost morskega okusa
   (63 od 100)
 Shambala, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2010) Rakovica in papirnati slinček
   (63 od 100)
 Smrekarjev hram, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2011) Sodobna mednarodna kuhinja s slovenskim naglasom
   (63 od 100)
 Restavracija Terasa, Maribor, 2011 (leto obiska: avgust 2011) Sodobna sredozemsko navdahnjena kuhinja
   (63 od 100)
 Ravbar, Dol pri Vogljah, 4 (leto obiska: september 2011) Tradicionalna kraška kuhinja
   (63 od 100)
 Gostišče Vračko, Zgornja Kungota, 4 (leto obiska: marec 2012) Nimajo le Avstrijci debelega fižola
   (63 od 100)
 Bodulka, Šišan, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2012) Sivi čop in zlate ostrige
   (63 od 100)
 Restavracija Topli val, Kobarid, 4 (leto obiska: avgust 2012) Morski val ob turistični Soči
   (63 od 100)
 Boheja, Novo mesto, 4 (leto obiska: oktober 2013) Priželjc, šmorn in štiri imena
   (63 od 100)
 Rivica, Njivice, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014) Sveže, že 80 let
   (63 od 100)
 Gostilna Repnik, Vrhpolje pri Kamniku, 4 (leto obiska: april 2015) Na rajželjc s kočijo
   (63 od 100)
 Restavracija Primorka, Strunjan, 4 (leto obiska: julij 2015) Morski okusi morske terase
   (63 od 100)
 Restavracija hotela Piran, Piran, 4 (leto obiska: september 2015) Veliko rib iz majhne kuhinje
   (63 od 100)
 Habakuk, Maribor (leto obiska: 2005) Manjka avtorska restavracija 2
   (62 od 100)
 Na burji, Nova vas 2003 (leto obiska: 2003) Okrepčevalnica z razgledom
   (62 od 100)
 Francl, Zagrad pri Celju 2003 (leto obiska: 2003) Zelenjava je na vasi doma
   (62 od 100)
 Brioni, Kranj, 4 (leto obiska: januar 2010) Za fini tek
   (62 od 100)
 Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: februar 2010) Če nimaš za letalsko karto
   (62 od 100)
 Bon appetit, Ljubljana, 4 - ZAPRTO (leto obiska: julij 2010) Bistro, toda po francosko
   (62 od 100)
 Majda, Gorica, Italija, 4 (leto obiska: julij 2010) Majda, Katjuša in Robespierre
   (62 od 100)
 Tonček, Beltinci, 4 (leto obiska: januar 2011) Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema
   (62 od 100)
 Mak, Maribor, 2011 (leto obiska: april 2011) Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom
   (62 od 100)
 Rahela, Preserje, 4 (leto obiska: avgust 2011) Primorska kuhinja; mineštra in goveje ličnice
   (62 od 100)
 Hotel Korošica, Dravograd, 4 (leto obiska: avgust 2011) Morska kuhinja
   (62 od 100)
 Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4 (leto obiska: januar 2012) Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja
   (62 od 100)
 Mama, Ajševica, 4 (leto obiska: marec 2012) Babičin štokviš pri novi Mami
   (62 od 100)
 Gostilna pri šefu, Medvode, 2012 (leto obiska: november 2012) Gostje iščejo prosto mizo
   (62 od 100)
 Kmetija Urška, Križevec, 4 (leto obiska: februar 2013) Dve desetletji eko originala
   (62 od 100)
 Maru, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013) Magura toro iz zgornje Šiške
   (62 od 100)
 Špajza, Ljubljana, 4 (leto obiska: april 2013) Zaradi takšnih gostiln blogajo
   (62 od 100)
 Turistična kmetija Arkade, Črniče, 4 (leto obiska: februar 2014) Mali, črni, kosmati, dobri
   (62 od 100)
 Casa Nostromo, Piran, 4 (leto obiska: marec 2014) Zamrznjeno morje namesto rib
   (62 od 100)
 Vodnjanka, Vodnjan, 4 (leto obiska: maj 2014) Izvrstne pašte
   (62 od 100)
 Domačija Javornik, Krka, 4 (leto obiska: avgust 2014) Vse iz postrvi ob izviru
   (62 od 100)
 Finefood Penzion Berc, Bled, 4 (leto obiska: september 2014) Fino na trati pred hišo
   (62 od 100)
 Okrepčevalnica Luda, Ljubljana, 4 (leto obiska: marec 2015) Vse leto Teden restavracij
   (62 od 100)
 Sorbara Steak House, Ljubljana, 4 (leto obiska: avgust 2015) Mesno in mestno na polni Gallusovi promenadi
   (62 od 100)
 Šiker, Močna, 3,5 (leto obiska: februar 2010) Pri šarloti in polnjenih prsih
   (61 od 100)
 Kabaj Morel, Dobrovo, 3,5 (leto obiska: junij 2010) Domačija z degustacijskim menijem
   (61 od 100)
 Kraljestvo pršuta, Kobjeglava, 2010 (leto obiska: ) Kraljestvo, v katerem kralj ni glavni
   (61 od 100)
 As, Ljubljana, 4 (leto obiska: oktober 2010) Najbolj znana gostilna prestolnice
   (61 od 100)
 Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4 - ZAPRTO (leto obiska: januar 2011) Novi lastnik!
   (61 od 100)
 Bistro Karlo, Zagreb, Hrvaška, 4 (leto obiska: marec 2011) Sodobno, kreativno, novo-hrvaško; škampova redukcija in paški sir
   (61 od 100)
 Alla beccaccia, Valbandon, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2011) Celinska istrska kuhinja; divjačina in prekmurska gibanica
   (61 od 100)
 Hotel Cubo, Ljubljana, 4 (leto obiska: februar 2012) V hotel na bržolo s šalotko
   (61 od 100)
 Konoba Buščina, Umag, Hrvaška, 4 (leto obiska: junij 2013) Od tartufov do boškarina
   (61 od 100)
 Domačija Gora pod lipo, Zgornja Ložnica, 4 (leto obiska: avgust 2013) Tinjska mandala Lene in Primoža
   (61 od 100)
 Gostilna Pr’ kovač, Kropa, 4 (leto obiska: maj 2014) Najboljša slovenska solata
   (61 od 100)
 Skipass, Kranjska Gora, 4 (leto obiska: maj 2014) Sodobna kulinarika na tromeji
   (61 od 100)
 Restavracija Terasa, Maribor, 4 (leto obiska: julij 2014) Več kot le v hotelu
   (61 od 100)
 Domačija Šajna, Šepulje, 4 (leto obiska: avgust 2014) Na Kras, na testenine
   (61 od 100)
 Okrepčevalnica Čompa, Ljubljana, 4 (leto obiska: junij 2015) Izdelovalec mesnih skorjic
   (61 od 100)
 Gostilna Ribič, Ptuj, 4 (leto obiska: september 2015) Jastog na dravski terasi
   (61 od 100)
 Lovenjak, Polana (leto obiska: 2005) 170-letna tradicija se nadaljuje
   (60 od 100)
 Vodnjanka, Pula, 4 (leto obiska: maj 2014) Domača puljska gostilna
   (60 od 100)
 Čubr, Križ, 2010 (leto obiska: januar 2010) Za tri žlice in štiri vzdihe
   (60 od 100)
 Osteria del La Subida (leto obiska: 2007) Dobra hrana kot zdravilo
   (60 od 100)
 Taju, Ljubljana, 3,5 ZAPRTO (leto obiska: december 2008) Igra okusov od marsikje
   (60 od 100)
 Pri Kuklju, Velike Lašče, 3,5 (leto obiska: september 2009) Jedi iz Trubarjevega časopisa
   (60 od 100)
 Livada Prestige, Moravske toplice, 2009 (leto obiska: november 2009) Le Cordon Bleu
   (60 od 100)
 Etna, Divača, 4 (leto obiska: januar 2011) Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več
   (60 od 100)
 Bistro Zvezda, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: oktober 2012) Celo ozvezdje na Kongresnem trgu
   (60 od 100)
 Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4 (leto obiska: december 2012) Kopun, med četrtim in šestim rebrom
   (60 od 100)
 Gostilna k Rotundi, Selo, 4 (leto obiska: september 2013) Od tünke do gosjih jeter
   (60 od 100)
 Tokyo piknik, Ljubljana, 4 (leto obiska: maj 2014) Japonski uvod, francoski zaključek
   (60 od 100)
 Restavracija Mark, Šempeter pri Gorici, 4, ZAPRTO (leto obiska: junijj 2014) Resničnostni kulinarični šov
   (60 od 100)
 MaDaLu, Vabriga, Hrvaška, 4 (leto obiska: julij 2014) Buzara v morski mesečini
   (60 od 100)
 Apart hotel Pohorje, Hoče (leto obiska: 2004) Pohorska omleta z borovnicami
   (59 od 100)
 Šmarjeta, Pernica (leto obiska: 2003) Beluši z račjimi prsmi
   (59 od 100)
 Borbona, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2009) Beli in modri ovratniki skupaj
   (59 od 100)
 Emei, Maribor, 3,5 (leto obiska: oktober 2009) Kompochity
   (59 od 100)
 Maxim, Ljubljana (leto obiska: januar 2011) Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant
   (59 od 100)
 Hotel Arena, Maribor, 3,5 (leto obiska: februar 2011) Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta
   (59 od 100)
 Manna, Ljubljana, 2011 (leto obiska: ) Slovensko-mediteranska kuhinja; baron Mušl in torte
   (59 od 100)
 Pristava Lepena, Soča, 3,5 (leto obiska: avgust 2012) Nad Lepenjico: jemlje dih in odpira apetit
   (59 od 100)
 Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO (leto obiska: december 2012) Štajersko, ne več sredozemsko
   (59 od 100)
 Gostilna Pr' Bizjak, Zgornja Bela, 3,5 (leto obiska: januar 2014) Pokončno pr’ janeževem upognjencu
   (59 od 100)
 Kaiser, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: februar 2014) Cesarsko sredi zdravilišča
   (59 od 100)
 Puli Pineta, Žminj, 4 (leto obiska: maj 2014) Mineštra in bigoli
   (59 od 100)
 Maestro, Ljubljana (leto obiska: 2002) Menza za bele ovratnike
   (58 od 100)
 Zgornji Kirn, Preserje, 3,5 (leto obiska: december 2009) Ješč moraš res biti
   (58 od 100)
 Pri Florjanu, Maribor, 3,5 (leto obiska: maj 2010) Ravno prav mariborsko
   (58 od 100)
 Na Burji, Nova vas, 3,5 (leto obiska: junij 2010) Kaj je mož danes skuhal?
   (58 od 100)
 Novi svet pri Stolnici, Maribor, 3,5 (leto obiska: september 2010) Sveže in ne le iz globin
   (58 od 100)
 Evergreen, Smlednik, 3,5 (leto obiska: november 2010) Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher
   (58 od 100)
 Dvor Jezeršek, Zgornji Brnik, 3,5 (leto obiska: marec 2011) Tradicionalna slovenska kuhinja; kranjski štruklji z jabolčno čežano
   (58 od 100)
 Špacapanova hiša, Komen, 3,5 (leto obiska: maj 2011) Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg
   (58 od 100)
 Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5 (leto obiska: november 2011) Sodobni štajersko-mednarodni fusion
   (58 od 100)
 Brič, Bivij, 3,5 (leto obiska: december 2011) Tartufi na kruhu v vinoteki
   (58 od 100)
 Konoba Bonaca, Medvode, 3,5 (leto obiska: januar 2012) To niso ribe na gorenjski način
   (58 od 100)
 Vila Herberstein, Velenje, 2012 (leto obiska: februar 2012) Pesto rukole za pozdrav
   (58 od 100)
 Pri Lešniku, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2012) Zelenjavni vrt ob otroškem igrišču
   (58 od 100)
 Restavracija Most, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: avgust 2012) Most med tržnico in glavnim mestom
   (58 od 100)
 Villa Andor, Ankaran, 3,5 (leto obiska: oktober 2012) Morske jedi z morskim pogledom
   (58 od 100)
 Domačija Belica, Medana, 3,5 (leto obiska: januar 2013) Vino in turizem, od 1898
   (58 od 100)
 Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5 (leto obiska: januar 2013) Po rusko v kozjanskih brégih
   (58 od 100)
 Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5 (leto obiska: februar 2013) Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec
   (58 od 100)
 Štalca pri Vodniku, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: januar 2015) Narbolše jedi na vrtu domačije
   (58 od 100)
 Pri Žabarju, Ljubljana (leto obiska: december 2014) Stalni gostje in stalno dobre jedi
   (58 od 100)
 Vodnjanka, Vodnjan (leto obiska: 2003) Istra na trneku
   (57 od 100)
 Astoria, Maribor (leto obiska: 2003) Peresniki in metuljčki na ezl eku
   (57 od 100)
 Separé, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: maj 2009) Separé se ne separira
   (57 od 100)
 Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: maj 2009) Novo po starih običajih
   (57 od 100)
 Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010 (leto obiska: januar 2010) Romantično na otoku
   (57 od 100)
 Bak, Pesek, Italija, 3,5 (leto obiska: december 2010) Pomlajene tradicionalne kraške jedi; mlinci, torteloni, šurlice
   (57 od 100)
 Pri Žabarju, Ljubljana, 2012 (leto obiska: februar 2012) Stalno omizje, ki je, ne le pije
   (57 od 100)
 Gostilna Mencinger, Črešnjevci, 3,5 (leto obiska: april 2012) Od starega zrezka do nove rulade
   (57 od 100)
 Restavracija Valentin, Ljubljana, 3.5 (leto obiska: september 2012) Iz ribarnice na mizo ob tržnici
   (57 od 100)
 Restavracija Nebotičnik, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2013) Deseto nadstropje nostalgije
   (57 od 100)
 Ribič, Seča, 3,5 (leto obiska: marec 2013) Stari Ribič z novim lončenim žarom
   (57 od 100)
 Gostilna Pri lipi, Maribor, 3,5 (leto obiska: junij 2013) Pohana kura izpod Pohorja
   (57 od 100)
 Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5 (leto obiska: december 2013) Pri sto let stari salamoreznici
   (57 od 100)
 Pivnica Union, Ljubljana (leto obiska: januar 2015) Na zdravje ob več hodih
   (57 od 100)
 Restavracija Capra, Koper, 3,5 (leto obiska: april 2015) Stara arhitektura, novi koncept
   (57 od 100)
 Pri Lovrotu, Ljubljana (leto obiska: 2003) Pr sveži zelenjavi
   (56 od 100)
 La storia, Maribor (leto obiska: 2003) Zgodba pod Modno hišo
   (56 od 100)
 Anderlič, Maribor, 3 (leto obiska: junij 2009) Nedeljska porcija znancev
   (56 od 100)
 Fabula, Kranjska Gora, 3,5 (leto obiska: julij 2009) Zgodba o kranjski klobasi
   (56 od 100)
 Gostilna pri lipi, Muta, 3 (leto obiska: november 2009) Pri rpičevi župi
   (56 od 100)
 Ribič, Ptuj, 3,5 (leto obiska: februar 2010) Originalno prilagajanje
   (56 od 100)
 Rizibizi, Portorož, 3,5 (leto obiska: marec 2011) Morska istrska kuhinja; ribja župca
   (56 od 100)
 Krpan, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: julij 2011) Morska kuhinja; gojeno, divje, sveže
   (56 od 100)
 Kapušin, Krasinec, 3,5 (leto obiska: februar 2013) V domovini belokranjske pogače
   (56 od 100)
 Sandra, Gradež, Italija, 3,5 (leto obiska: avgust 2013) Široki nasmeh z gostilniškega trga
   (56 od 100)
 Gostilna Belšak,Golo Brdo nad Medvodami, 3,5 (leto obiska: oktober 2013) Iz gozda v kotliček
   (56 od 100)
 Gostilna pri šefu, Medvode, 3,5 (leto obiska: november 2013) Druga sezona, enak naval
   (56 od 100)
 Posestvo Trnulja, Črna vas, 3,5 (leto obiska: oktober 2014) Lepotica iz trnja
   (56 od 100)
 Rodizio do Brasil, Ljubljana (leto obiska: november 2014) Meso, sablja in semafor
   (56 od 100)
 Konoba Nono, Petrovija, Hrvaška (leto obiska: april 2015) Sezonsko na živalski farmi
   (56 od 100)
 Vnukec, Limbuš (leto obiska: 2003) Hugovi potomci ob Blažovnici
   (55 od 100)
 Frajgraba, Maribor (leto obiska: 2005) Zanimiva družba v grabi
   (55 od 100)
 Muha, Lokev, 3 (leto obiska: december 2008) Že četrt tisočletja
   (55 od 100)
 K Rotundi, Selo - Prosenjakovci, 2010 (leto obiska: julij 2010) Ni te strah povedati naprej
   (55 od 100)
 Trost, Rodik, 3,5 (leto obiska: julij 2011) Morska kuhinja; hladne predjedi in škampi
   (55 od 100)
 Gostilna Tomi, Portorož, 3,5 (leto obiska: julij 2013) Kot dopust na jadranski obali
   (55 od 100)
 Turistična kmetija Pri Damjanu, Slope, 3,5 (leto obiska: september 2013) Skutni žepki pod sušilnico pršutov
   (55 od 100)
 Gostilna Gastuž, Špitalič, 3,5 (leto obiska: januar 2013) Mladost v najstarejši slovenski gostilni
   (55 od 100)
 TaBar, Ljubljana, 3,5 (leto obiska: marec 2014) Veliki spisek majhnih jedi
   (55 od 100)
 Koroška hiša Pri lipi, Muta (leto obiska: februar 2015) Koroška preprostost
   (55 od 100)
 Gostilna pri šoferski mamici, Ločica pri Vranskem (leto obiska: januar 2015) Stare jedi na novih krožnikih
   (55 od 100)
 Pri planinskem orlu, Stahovica (leto obiska: marec 2015) Orel vas gleda
   (55 od 100)
 Gostilnica Mandrija, Ajševica (leto obiska: april 2015) Meso v velikih kosih
   (55 od 100)
 Emavs, Slovenska Bistrica (leto obiska: 2004) Pri vinskem sodu levo
   (54 od 100)
 Via Bona, Ljubljana (leto obiska: 2004) Gostilna je tudi podjetje
   (54 od 100)
 Vrh, Buzet (leto obiska: 2002) Iskali tartufe, našli butilje
   (54 od 100)
 Primula, Solkan, 3 (leto obiska: marec 2010) Morsko na veliki ladji
   (54 od 100)
 Argentino, Ljubljana (leto obiska: 2005) Argentina sredi nakupovalne Ljubljane
   (54 od 100)
 Pri Mari, Piran , 3 (leto obiska: oktober 2008) Gostoljubna pristaniška krčma
   (54 od 100)
 Ošterija Žogica, Solkan, 3 (leto obiska: oktober 2011) Nonine primorske jedi in pice
   (54 od 100)
 Špengl, Celje, 3,5 (leto obiska: december 2013) Za nove stare cajte
   (54 od 100)
 Hong Kong 2, Komenda. 3,5 (leto obiska: april 2014) Kitajska omaka čez jadransko ribo
   (54 od 100)
 Turistična kmetija Škerlj, Tomaj (leto obiska: november 2014) Gostilna na pristni kmetiji
   (54 od 100)
 Kramberger, Pernica (leto obiska: 2005) Tam, kjer je vedno polno
   (53 od 100)
 Puccini, Maribor (leto obiska: 2003) Vzdušje živega mesta
   (53 od 100)
 Istranova, Padna, 3 (leto obiska: avgust 2009) Pri dva tisoč oljkah
   (53 od 100)
 Pr Kopač, Brezovica, 3 (leto obiska: maj 2010) Dobra domača gostilna
   (53 od 100)
 Bruno, Bašanija, Hrvaška, 3,5 (leto obiska: junij 2011) Istrska morska kuhinja; svežina in pašte
   (53 od 100)
 Kunstelj, Radovljica, 3 (leto obiska: december 2011) Trdna in družinska, že od 1873
   (53 od 100)
 Grof, Vransko, 3 (leto obiska: julij 2012) Tretji grof, ob tretji cesti
   (53 od 100)
 Gušt, Izola, 3 (leto obiska: julij 2012) Z guštom, na kopnem in morju
   (53 od 100)
 Neptun, Piran, 3,5 (leto obiska: april 2013) Morski tartufi v piranski stranski ulici
   (53 od 100)
 Gostilna Bujol, Izola, 3,5 (leto obiska: maj 2013) Sveže in iz našega morja
   (53 od 100)
 Pr’ Brlogarju, Male Lašče, 3,5 (leto obiska: maj 2014) Medvedi med pizzami
   (53 od 100)
 Ladja Podlanica, Piran (leto obiska: november 2014) Kaj bo danes v mreži?
   (53 od 100)
 Vernik - Šauperl, Bezena (leto obiska: 2004) Grmada in luštrek z domače njive
   (52 od 100)
 Ancora, Maribor (leto obiska: 2003) Vse pod tisočaka
   (52 od 100)
 Pri Vodniku, Ljubljana, 3 (leto obiska: januar 2012) Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije
   (52 od 100)
 Asado, Levec, 2,5 (leto obiska: november 2009) Formula za uspeh
   (52 od 100)
 Penzion Kračun, Loče, 3 (leto obiska: marec 2010) V Loče, ne le zaradi lepote
   (52 od 100)
 Pr Matičku, Kranj, 3 (leto obiska: september 2010) Ko je prava sezona, znajo biti izvirni
   (52 od 100)
 Milenium, Hoče, 3 (leto obiska: januar 2011) Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep
   (52 od 100)
 Pirc, Rova, 3 (leto obiska: april 2011) Ocvrti piščanci, s kožo in brez
   (52 od 100)
 Grad Kromberk, Nova Gorica, 3 (leto obiska: maj 2011) Primorska kuhinja; pršut in gosta juha
   (52 od 100)
 Gostišče Martin, Trbovlje, 3, ZAPRTO (leto obiska: november 2011) Zasavski gostje so nekaj posebnega
   (52 od 100)
 Casa del Sal, Sečovlje, 3 (leto obiska: december 2011) Počitnice na večerji v Solni hiši
   (52 od 100)
 Pri treh ribnikih, Maribor, 3 (leto obiska: januar 2012) H Kličku na konec promenade
   (52 od 100)
 Izložba, Ljubljana, 3 (leto obiska: marec 2012) Domača kuhinja brez zaves
   (52 od 100)
 Gostilna Rupa, Srednja vas v Bohinju, 3 (leto obiska: junij 2012) Kozliček v narodni noši
   (52 od 100)
 Nona, Lenart (leto obiska: 2004) Kaj bi nona rekla?
   (51 od 100)
 Gala žar, Maribor (leto obiska: 2004) Gala roštilj na Lentu
   (51 od 100)
 Balkan express, Pernica (leto obiska: 2005) Med vzhodom in zahodom
   (51 od 100)
 Vereš, Gederovci (leto obiska: 2004) Rjava omaka in Rossini
   (51 od 100)
 Zlata srna, Maribor (leto obiska: 2003) Leteči zmaj s feniksom
   (51 od 100)
 Rico Torres, Maribor (leto obiska: 2002) Petelinji pretepač pod sombrerom
   (51 od 100)
 Pri Škofu, Ljubljana, 3 (leto obiska: avgust 2010) Polnjena paprika z dušo
   (51 od 100)
 Dvorec Jeruzalem, Jeruzalem, 3 (leto obiska: marec 2010) Kjer Prlekija vinsko diši
   (51 od 100)
 Janežič, Pšata, 3 (leto obiska: julij 2010) Pri nogometnem chefu
   (51 od 100)
 Oaza, Moravske Toplice, 3 (leto obiska: junij 2011) Žar; bifteki in meso v ponvi
   (51 od 100)
 Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5 (leto obiska: februar 2012) Iskrene jedi za devetimi gorami
   (51 od 100)
 Prosnik, Ormož (leto obiska: 2004) Loparnica, četudi diši po cvrtju
   (50 od 100)
 Istrska klet, Pomjan, 3 (leto obiska: april 2010) Velika skleda bobičev
   (50 od 100)
 DiVino, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: april 2012) Gourmet kotiček Kristalne palače
   (50 od 100)
 Elizabet club, Vojnik, 3, ZAPRTO (leto obiska: september 2012) Pod kozolcem in ob treh cerkvah
   (50 od 100)
 Pri Gorjancu, Brezovica, 3,5 (leto obiska: marec 2013) Za stalne goste, že dvesto let
   (50 od 100)
 Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3 (leto obiska: januar 2013) Na obronkih prleških goric
   (50 od 100)
 Dama Bianca, Devin, Italija, 3 (leto obiska: avgust 2014) Bela dama pri lepi Vidi
   (50 od 100)
 Hotel San Martin, Šmartno (leto obiska: oktober 2014) Sveti razgled na cela Brda
   (50 od 100)
 Vinotoč Zlati grič, Slovenske Konjice (leto obiska: 2003) Vinotoč Zlatega griča
   (49 od 100)
 Villa Rustica, Maribor, 2,5 (leto obiska: december 2008) Italijanščina po mariborsko
   (49 od 100)
 Mašun, Knežak, 3 (leto obiska: oktober 2010) Iz gozda v juho in omako
   (49 od 100)
 Vrabec, Slivna, 3 (leto obiska: januar 2011) Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa
   (49 od 100)
 Lovski dom, Lendava, 3 (leto obiska: oktober 2011) Prekmurska kuhinja
   (49 od 100)
 The 5 Kitchen & Bar, Ljubljana, 3 (leto obiska: oktober 2014) Ves svet za eno mizo
   (49 od 100)
 Zlati lev, Maribor (leto obiska: 2003) Jedi z žara, ribe, malice
   (48 od 100)
 Kaiser, Rogaška Slatina, 2009 (leto obiska: maj 2009) Cesarjevi tapasi
   (48 od 100)
 Restavracija 2864, Bohinjska Bistrica, 2,5 (leto obiska: marec 2013) Restavracija triglavske višine
   (48 od 100)
 Gostilna Murko, Slovenj Gradec, 3 (leto obiska: november 2013) Stoletna tradicija mežerlov
   (48 od 100)
 Gostilna Čot, Pijava Gorica, 3 (leto obiska: julij 2014) Od žlinkrofov do krofov
   (48 od 100)
 Primo, Ljubljana (leto obiska: 2005) Nočem takšne prihodnosti!
   (47 od 100)
 Lectar, Radovljica, 2 (leto obiska: december 2008) Noben muzej ni tako živ
   (47 od 100)
 Dabuda, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: december 2009) Azijski fusion v centru Ljubljane
   (47 od 100)
 Na griču, Sv. Trojica, 2,5 (leto obiska: junij 2010) Svežina pri treh zvonikih
   (47 od 100)
 Pri Emilu, Vanganel, 3 (leto obiska: marec 2011) Slovenska istrska kuhinja; jadranski lignji in skutin zavitek
   (47 od 100)
 Gostilna Čad, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: julij 2012) Najbolj znan slovenski roštilj
   (46 od 100)
 Mencigar - Nobile, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: marec 2011) Tradicionalne prekmurske jedi; bograč in gibanica
   (46 od 100)
 Arboretum, Volčji potok, 2,5 (leto obiska: april 2011) Sredozemski okusi; mariniran pogrinjek in nugatov sufle
   (46 od 100)
 Marley & Me, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: maj 2012) Kje/kaj najraje jejo turisti
   (46 od 100)
 Taj Mahal, Ljubljana, 3 (leto obiska: december 2013) Od tandoorja do curryjev
   (46 od 100)
 Galea 2, Maribor (leto obiska: 2004) Žar in pica sta Galein par
   (45 od 100)
 Primus, Ptuj, 2 (leto obiska: april 2009) Grand hotel tudi à la carte
   (45 od 100)
 Gostilna Korte, Korte nad Izolo, 2,5 (leto obiska: april 2012) Srnjak z njoki, zajec s fuži
   (45 od 100)
 Smučišče Mariborsko Pohorje, Maribor, 2,5 (leto obiska: 2009) Med krušno pečjo in menzo
   (44 od 100)
 Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2 (leto obiska: januar 2010) Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu
   (44 od 100)
 Gostišče Smogavc, Gorenje nad Zrečami, 2,5 (leto obiska: avgust 2012) Jedi, po katerih s(m)o poznani
   (44 od 100)
 Bangkok Street, Ljubljana, 2 (leto obiska: 2009) Bangkoška ulica City parka
   (43 od 100)
 Pivnica Kratochwill BTC, Ljubljana, 2,5 (leto obiska: junij 2013) Kjer iz piva delajo šampanjec
   (43 od 100)
 Krtina D'Ampezzo, Imenje (leto obiska: november 2014) Italijan duhovitega imena
   (43 od 100)
 Brančurnik, Prevalje, 2 (leto obiska: april 2009) Gostilna s tradicijo in brado
   (42 od 100)
 Pavel & Pavel 2, Piran, 2,5 (leto obiska: oktober 2013) Piranska znamenitost, dvakrat
   (42 od 100)
 Gostilna pod Slavnikom, Podgorje, 2,5 (leto obiska: julij 2014) Iz gozda, do merjasca in palačink
   (42 od 100)
 Lovenjak, Polana, 2 (leto obiska: november 2010) Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha
   (41 od 100)
 Domačija Marof, Mačkovci, 2,5 (leto obiska: maj 2013) Künja ob vinski kleti
   (41 od 100)
 Jelenov greben, Olimje, 2,5 (leto obiska: oktober 2013) Od damjakov in muflonov do klobas
   (41 od 100)
 Belvedur, Gračišče, 2,5 (leto obiska: avgust 2009) Kjer se tartufi ne važijo
   (40 od 100)
 Smučišče Rogla, Zreče, 2 (leto obiska: 2009) Kot v dolini, tako na planini
   (39 od 100)
 Restavracija Sklejca, Murska Sobota, 2,5 (leto obiska: oktober 2012) Posolanka iz prekmurske sklede
   (39 od 100)
 Gostilna Gastuž, Špitalič, 2012 (leto obiska: junij 2012) V najstarejši slovenski gostilni
   (38 od 100)
 Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5 (leto obiska: februar 2009) Hitra hrana na snežni plaži
   (34 od 100)
 Smučišče Krvavec, Cerklje, 2,5 (leto obiska: januar 2009) Kranjska še ni zaščitni znak
   (20 od 100)

|
|
|
|
|
|
 |
|
|