Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Poletna večerja
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom

Za deževen dan
Enolončnica s sladkim krompirjem

Enostavna sladica
Marelični crumble

Enostavno kosilo
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo

Lignji in lisičke
Polnjeni lignji z lisičkami in kozicami

Pomladanski muffini
Muffini s šparglji in slanino

Rabarbara in lešniki
Torta z rabarbaro in lešniki

Pomladanska pita
Quiche z zelenimi šparglji, čemažem in gorgonzolo

Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris

Lešnikova panna cotta
Lešnikova panna cotta in volčje jabolko v kompotu

Juha v kozarcu
Korenčkova kapučino juha in indijski ocvrtki

Prvi divji šparglji
Kremasta rižota z divjimi šparglji in ocvrtimi prepeličjimi jajci

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Poletna večerja
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom
Izberite recept            
 
 
Priloga k žaru
Paradižnikova solata z avokadom in koriandrom

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND