Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Pomladanska pita
Quiche z zelenimi šparglji, čemažem in gorgonzolo

Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris

Lešnikova panna cotta
Lešnikova panna cotta in volčje jabolko v kompotu

Juha v kozarcu
Korenčkova kapučino juha in indijski ocvrtki

Prvi divji šparglji
Kremasta rižota z divjimi šparglji in ocvrtimi prepeličjimi jajci

Solata kot predjed
Koromač, avokado in pomaranča v solati

Za kosilo ali večerjo
Kruhov narastek z jabolki in amaretto likerjem

Zimska solata
Karpačo rdeče pese z jabolki, dimljena skuša

Postrv v bučnih semenih
Hrustljava lososova postrv na krompirjevi rižoti

Piščanec in polenta
Piščančja ponev s praženimi paradižnički

Januarsko kosilo
Quiche z radičem, porom in gorgonzolo

Zimski puding
Zdrobov puding s kokosom in karamelno omako

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Vinski lokal Maitz


Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND