Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Malvazija, Cigoj
2013, Vipavska dolina, suho, alkohol 13,5 % vol., cena vina pri vinarju 7,50 evrov

Rebula, Atimo
2011, Goriška Brda, pridelala Filip Koletnik in Valter Sirk, magnum 1,5 l

Garanza, Kramar
2005, Goriška Brda, suho, alkohol 13,5 %, 100 % merlot, cena vina pri vinarju 13 evrov

Modri pinot, Šuman
2010, Štajerska Slovenija, suho, alkohol 10,59 %, cena pri vinarju 10 evrov

Jakot, Klinec
2010, Goriška Brda, suho, alkohol 13,5 %, cena vina pri vinarju 15 evrov

Rebula, Brandulin
2007, Goriška brda, suho, alkohol 13 %, cena pri vinarju 18 evrov

Sauvignon Exceptional, Gomila
2012, Štajerska Slovenija, suho, alkohol 13,5 %, cena pri vinarju 8 evrov

Belo macerirano, Gordia
2010, Slovenska Istra, suho, alkohol 14 %; cena pri vinarju 15 evrov

Veliko rdeče, Movia
2003, Goriška brda, suho, alkohol 13 %, merlot, modri pinot, cabernet sauvignon

Modri pinot, Šumenjak
2009, Štajerska Slovenija, suho, alkohol 12,5 %; cena pri vinarju 8,40 evra

Šipon Ilovci, Dveri-Pax
2011, Štajerska Slovenija, suho, alkohol 13 %; cena pri vinarju 12 evrov

Rubino, Fornazarič
2009, Vipavska dolina, suho, alkohol 13,5 %, cena pri vinarju 15 evrov

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   
 
Špinača in čemaž
Špinačna juha s čemažem in parmezanovi cmočki
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND