Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zlatovščica in topinambur
Zlatovščica na topinamburjevem pireju s šalotko

Zimski brezmesni polpeti
Polnozrnati polpeti s sirom, šampinjoni in motovilcem

Zlatovščica in pira
Zlatovščica na špinači in pirin flan

Brezmesna polnjena paprika
Polnjena paprika z ješprenjem, gobicami in sirom

Hrustljava postrv in pira
Lososova postrv na pirini rižoti

Postrv in čemaž
File postrvi v koruzni moki in krompir s čemažem

Zlatovčica, leča in hren
Zlatovčica s hrenovo skorjico na topli lečini solati

Zlatovčica, jurčki in pira
File zlatovčice na jurčkih in pirina polenta s sirom

Riba, jurčki in bučno olje
File smuča na rižoti z jurčki in omako iz bučnega olja

Skuta in slive
Skutini cmoki s slivami

Pira, jurčki in šparglji
Pirina rižota s šparglji na pečenih jurčkih

Slovo od čemaža
Ajdova kaša s čemažem in ocvrtim sirom

   1 2 3 4 5 6   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND