Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zlatovščica in topinambur
Zlatovščica na topinamburjevem pireju s šalotko

Zimski brezmesni polpeti
Polnozrnati polpeti s sirom, šampinjoni in motovilcem

Zlatovščica in pira
Zlatovščica na špinači in pirin flan

Brezmesna polnjena paprika
Polnjena paprika z ješprenjem, gobicami in sirom

Hrustljava postrv in pira
Lososova postrv na pirini rižoti

Postrv in čemaž
File postrvi v koruzni moki in krompir s čemažem

Zlatovčica, leča in hren
Zlatovčica s hrenovo skorjico na topli lečini solati

Zlatovčica, jurčki in pira
File zlatovčice na jurčkih in pirina polenta s sirom

Riba, jurčki in bučno olje
File smuča na rižoti z jurčki in omako iz bučnega olja

Skuta in slive
Skutini cmoki s slivami

Pira, jurčki in šparglji
Pirina rižota s šparglji na pečenih jurčkih

Slovo od čemaža
Ajdova kaša s čemažem in ocvrtim sirom

   1 2 3 4 5 6   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND