|
Od mišelink do vampov Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

| Najboljša koča najbolj znanega smučišča Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo

| Laško Special tudi k hrani Nova piva s podpisom iz Laškega za kulinarično spremljavo kreativnim jedem in zahtevnim okusom

| Fabios, Dunaj Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

| Podvinska tržnica pri chefu UrošuŠ Ko bomo izbirali najboljše slovenske tržnice, bo zelo visoko uvrščena tista, ki se vsako prvo soboto na vrtu podvinskega gradu začne s šunko in ocvirkovko za zajtrk, konča pa s tremi hodi chefa UrošaŠ za kosilo.

| Vinski lokal Maitz Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti

| Debelo meso je moderno El Gaucho, Gradec, Avstrija

| Svet refoška v Izoli Najbolj temeljito o refošku in teranu pri nas doslej - Svet refoška 10. februarja v Izoli

| Enoteca De Feo, Čedad V Čedadu se najboljše je kar na pločniku

| Bio vina na Ljubljanskem gradu 30. novembra v Ljubljani, 1. decembra pa še v Zagrebu, največji zbor vodilnih svetovnih bio vinarjev v srednji in vzhodni Evropi

| Sosedoma Decanterjevi regijski trofeji Pavo Rdeče, 2009, Dušana Kristančiča in Leonardo, sladko, 2006, Marjana Simčiča regijska zmagovalca DWWA

| Negova, sveto mesto tramincev 4. Salon Traminec na gradu Negova s 111 svetovnimi traminci in množico obiskovalcev

| |
|
|
|