Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Pomladni Teden restavracij: 11. - 20. marec
Vsak novi Teden restavracij poskrbi za novi rekord števila gostov. Zato je TR največja promocija slovenske kulinarike, ki pa tudi najbolj obvezuje. Vsako leto moramo biti še boljši! Pomladna priložnost za to bo od 11. do 20. marca.

Teden restavracij jesen 2015
Pravočasno si rezervirajte mizo v restavraciji po vaši izbiri ter se med 16. in 25. oktobrom podajte na nepozabne kulinarične dogodivščine. Izkoristite priložnost in doživite najboljše okuse letošnje kulinarične jesene, ujete v mojstrske menije po enotni ceni 15 evrov.

Teden restavracij 2015, 2. del
87 vrhunskih restavracij vabi na kulinarične dogodivščine med 16. in 25. oktobrom - Rezervacije od 27. septembra dalje - vse informacije na spletni strani Tedna restavracij - www.tedenrestavracij.si

Nekaj o kranjski klobasi
Izhodišče je dobro, saj se glasi: Kranjski se godi boljše kot Piranskemu zalivu! S teranom vred!

5. SladoLent na Festivalu Lent
Vse o največji promenadi ulične prehrane, na kateri bo na dravskem obrežju v Mariboru od 3. do 11. julija 27 vrhunskih slovenskih chefov predstavilo svoje avtorske ulične jedi - Jedilni list po dnevih - Vinska karta z vrhunskimi vini 17 slovenskih vinarjev - Vsak večer od 19. do 24. ure po trije chefi in vino večera

SladoLent 2015: 27 chefov v devetih večerih
V sklopu Festivala Lent na dravskem obrežju že petič tudi SladoLent, največja slovenska promenada ulične prehrane - Med 3. in 11. julijem vsak večer po trije chefi, v družbi vrhunskih slovenskih vin.

Teden restavracij: več kot 34.000 gostov!
Rekorden pomladni Teden restavraciji v 82 najboljših slovenskih gostilnah in restavracijah v znamenju nove slovenske kuhinje in lokalnih dobaviteljev

Teden restavracij 2015 - pomlad
Deset najlepših dni kulinarične pomladi - od 20. do 29. marca Pohitite, da še kaj dobite … Nekaj restavracij je že polnih, v drugih so polni nekateri termini, toda še je čas, da si rezervirate svoj meni pomladnega Tedna restavracij 2015. Vsi podatki o rezervaciji, sodelujočih restavracijah in menijih so na spletni strani Tedna restavracij www.tedenrestavracij.si.

Teden restavracij 2015: v znamenju nove slovenske kuhinje
Spomladanski Teden restavracij 2015 od 20. do 29. marca – Začetek že v petek – Prispevek chefov novi slovenski kuhinji – Vključitev lokalnih sestavin in pridelovalcev – Priporočena vinska spremljava

Slovenske gostilne so iz leta v leto boljše. Preverjeno!
Vsako leto ima enako tednov, torej ima vsako leto enako priložnosti za - sončke. Glede tega je bilo leto 2014 celo boljše od leta poprej. Ocenili smo 52 restavracij, gostiln in turističnih kmetij, ki so skupno zbrale 209,5 sončkov, torej povprečno kar 4 (lani 3,88)! Tudi, če upoštevamo zgolj slovenske ocene (ocenili smo 39 slovenskih in 13 tujih), je povprečje zelo spodbudno: 3,87. V Nedelovem letnem kulinaričnem pregledu je zato že dolgo glavni komentar enak - slovenske gostilne so vsako leto boljše! Vsaj nekaj, kajne.

Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!
Jesenski Teden restavracij je presegel vsa pričakovanja, saj je v devetih dneh v 77 najboljše ocenjenih restavracijah (Nedelovi sončki) posebne menije z najmanj tremi hodi za 14 evrov preizkušalo kar 33.110 gostov.

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra
V tokratnem Tednu restavracij sodeluje deset novih restavracij, tako da jih je skupaj kar 77. Vse ponujajo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni 14 evrov. Kriterij našega izbora restavracij in gostiln je bil najvišji, to pa pomeni: kakovost za prijazno ceno, torej meni za samo 14 evrov, toda za kar 4 sončke!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND