Pismo bralca: "Pa kaj je s tabo Mencinger, da pišeš o ledeno mrzlih krožnikih....., a si bil na smučišču ali v gostilini z Michelinovimi zvezdicami?!!!!! Daj se malo umiri s svojimi komentarji!" Spoštovani! Res me je zmotilo, da sem dobil sveže pražena jetrca (glejte tukaj), v naravni omaki s sočno čebulo, ki so tako prijetno dišala, da so se ozirali še od sosednjih krožnikov s kislim zeljem in pečenicami, na tako mrzlem krožniku. Res škoda! Hlad je pokvaril velik del mojega užitka in kuharjevega truda. Saj jim najbrž ne sneži v kuhinjo, da ne bi mogli najti nekaj toplote, h kateri bi prislonili vsaj tiste krožnike za jedi, ki jih pripravljajo sproti. Če pa sneži..., pa naj si pomagajo z mikrovalovno pečico. Za kaj drugega kot za gretje krožnikov tako ni! Res pa je, da sem že tudi v Michelinovih zvezdicah naletel na hladne krožnike. A to ni izgovor za kulinariko na snegu, temveč sramota za zvezdice. |