"Nisem nekdo, ki rad piše komentarje, ne dobre, ne slabe. Tule pa se nisem mogel zadržati. Poznam mnogo res dobrih restavracij, od Španije, Francije, Italije in tudi Avstrije, Slovenije. Na Pucherja sem čakal kar dolgo. Potem je prišla priložnost - rojstni dan. Na spletni strani sem zasledil, da so letos bili deležni še posebej dobrih kritik, skratka vse bi moralo biti, tako kot mora biti. Z ženo sva bila najprej presenečena nad slabo sestavljenim jedilnim listom (sestavine jedi se ponavljajo v istem meniju), potem nad preveliko ljubeznijo do molekularne kuhinje, ki je hrano, ki sva jo dobivala, pošteno izčrpala(beri naredila čigumasto, brez okusa in plastično) in potem nad zares previskomi cenami za takšno postrežbo, okolje in hrano. Pa še žena niha nekje med zoprno prijaznostjo in resnicoljubno neprijaznostjo. Strašansko razočarani!!! Plus za mizo - zelo tenkočuten in dojemljiv sommelier." Pripis Rada Dobrojeda: kako dobro, da sva se konec lanskega leta Pucherju na Mokrinah izognila... Hotela pa sva na kozarček penine pred kaminom v hotelu njegovega brata preko ceste. A so naju vrgli ven! Samo za hotelske goste... |