 Tomaž Kavčič z divjačinskim ragujem v glini
|
 Nina in Gašper Čarman pri pripravi sladice
|
 Dejan Nišević, beograjski mojster za čevapčiče
|
 Nina in Gašper Čarman pri pripravi sladice
|
 Pevec in restavrater Petar Grašo je pripravil jadransko tuno s posebnim prelivom
|
”Smučarski spust, vrhunski krožnik in vino, po večerji pa še pogovori z veliko smeha in mogoče še kozarček žganja ali dva in dobra cigara,” je Norbert Niederkofler, šef kuhinje restavracije St. Hubertus z dvema Michelinovima zvezdicama in idejni oče Chef's Cupa opisal tradicionalni šestdnevni smučarsko-kulinarični dogodek v Dolomitih. V znanem zimskem letovišču Alta Badia se je že osmo leto zapored zbralo več kot sto vrhunskih šefov kulinarike in proizvajalcev vina iz vse Evrope. ”Pravzaprav je to moj način življenja, izpeljan na bolj profesionalen način ...”