Dobra vila, Bovec: "Po štirih letih vodenja Dobre Vile pod najino taktirko, ko nama je bilo res težko, ob podpori naših gostov; pa tudi od spotikanju ljudi, ki niso verjeli v naju, sva ostala zvesta svojim načelom in rezultat je bil viden. Kot sem vam že omenil, sem pred tem delal kot natakar (in NE kuhar). Sicer imam narejeno smer gostinski tehnik in kuham že od malih nog, ampak gostilniško kuhanje je nekaj čisto drugega, vendar jaz ga opravljam s srcem. Ob vsem tem pa delava največ na osebnem pristopu, ker to je ključ do uspeha. Z ženo se bova še naprej trudila po najboljših močeh in sledila svojim občutkom, ker so pravi." Dvorec Jeruzalem, Jeruzalem: "V Nedelu smo prebrali »kritiko«. Kot se nekako spodobi, se Vam zahvaljujem, da ste naš napor in trud v gostinstvu opazili, ker je v teh hudih časih gospodarstva preklemano težko iz Ljublane, Primorske, Maribora, spraviti dovolj gostov v našo restavracijo. Na področju nočitev smo v zadnjem letu res napredovali, tako v storitvi, kot v stopnji zasedenosti. V restavraciji, pa delamo dnevno na izboljšavah. Včasih uspešneje, včasih slabo, ampak močno si prizadevamo biti med najboljšimi v okolici. Glede kritike nimam kaj veliko za povedati. Je natančna, korektna in ob pravem času. Opazili ste napredek v kuhinji in upravičeno pograjali storitev v pogledu stroke. Dobrodošli med Prleki na Jeruzalemu." Ribič, Ptuj: "Zahvaljujemo se vam za obisk in za korektno oceno naše hrane in lokala. Trudimo se v teh časih predvsem preživeti in ob tem ne spreminjati nivoja kakovosti in ponudbe. Zato še enkrat hvala in na ponovno snidenje v boljših časih." |