Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Le še ta vikend
Teden restavracij se bliža h koncu, zato je ta vikend zadnja priložnost za izvrstne menije za 12 evrov
Množičen in uspešen start!
Prvi vikend jesenskega Tedna restavracij
Jesenski Teden restavracij, 17. - 25. 11.
Ponovno Teden restavracij za 12 evrov - Mariborskim restavracijam so se pridružila tudi tri partnerska mesta EPK - Mursko Soboto predstavlja Gostilna Rajh iz Bakovcev, Velenje Vila Herberstein in Ptuj restavracija Ribič - Jesenski trije hodi za samo 12 evrov
Oblikovalska okuševalnica gostilni Rajh
Food & Design v okviru ljubljanskega Meseca oblikovanja je ponovno zbral vrhunske slovenske kuharje – Zmaga prekmurski lahki svinjini – Oblikovalsko-kulinarična vrhunskost dvanajstih ekip
Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič
Peti sonček za vlivance in ganache
Jagodic - Štefelin - Volčič
Trije kuharji spreminjajo Bled
Ernesto Iaccarino, Don Alfonso 1890
Limonin orgazem in okusna glina
Roland Trettl, restavracija Ikarus v Hangarju-7, Salzburg, Avstrija
Kuhar, ki pozna vse kuharje
Damian Partido Ruiz in Samuel Cruz Arjona, Španija
S seboj sta prinesla le papriko in žafran
Antonino Maresca, restavracija Il Mosaico, Ischia, Italija
Trije meseci za eno sladico
Mehmet Gürs, restavracija Mikla, Carigrad, Turčija
Laboratorij v garaži, restavracija na strehi
Uroš Štefelin, 1906, Bled
Peti sonček za žonto in bandeljc
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND