Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Kavčič, Čarman, Tomič in 3 blejski chefi
3. SladoLent: šesti in sedmi večer največje promenade slovenskih chefov največje zanimanje za avtorske burgerje - Trije chefi prehitro razprodani
3. SladoLent: Grega Vračko, Jure Tomič, Boštjan Rakar
Pokušina slovenske kuharske kreativnosti na dravski promenadi Festivala Lent
3. SladoLent: Gregor Vračko, Nataša in Matej Tomažič, Borut Jovan
Novi trije sladolentni kreativci navdušili dobrojedce, ki niso gledali v nebo, temveč v street food skodelice
3. SladoLent: David Vračko, dijaki, Robi Žibrat
Raznolikost ulične prehrane: od drobovine do pohorske omlete, od flambiranja do espume
3. SladoLent: Kuhar, Bratovž, Žibrat
Že drugi večer največje promenade slovenskih chefov poskrbel za enega od vrhuncev s kreativnimi jedmi vrhunske kuhinje Maxima, JB-ja in Habakuka
3. SladoLent: Repovž, Trapez, študenti
Atraktiven začetek največje promenade slovenskih chefov: ličnice, črn hot dog in počasna račka
JB, nova kolekcija z nove njive
Vse jedi so bile že skuhane! Kar preostane sodobnim in vrhunskim kuharjem so le še podrobnosti … Janez Bratovž jih je koncentriral v svojih novih pomladnih jedeh
Trije chefi v Promenadi
Trem blejskim chefom in jedem njihove avtorske kuhinje so asistirala vina Iaquin, Šuman in Rojac
Kopuni brez meja
Gostilna Šempeter Slovenski in hrvaški kuharji skupaj v kuhinji
Smučanje z okusom
Chef,s cup na Južnem Tirolskem z okusnim slovenskim prispevkom
Naj, naj, naj Kulinarično leto 2012
Od bohinjskega mohanta do kozjanskega kopuna
Teden restavracij: vidimo se 2013
Ponovno množičen obisk na Tednu restavracij, v Mariboru, Velenju, na Ptuju in v Bakovcih - EPK meniji za 12 evrov uvod v slovenski Teden restavracij 2013
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND