Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Maxim
Preverjamo - 5,5 sončka
Mojca Polak in študenti VSGT Maribor
Šola okusov: po predavanju kulinaričnega kritika Nedela Uroša Mencingerja delavnica o gastro kritiki
Žibrat iz Habakuka v City
Zanimivi premiki na mariborski kulinarični sceni - Robert Žibrat se je v restavraciji Terasa predstavil skupaj s Steyerjevimi vini
Zmagovalec k Ani in Kseniji
ALTA BADIA Dobrojedsko smučanje v Dolomitih
Tako je bilo - Teden restavracij 2013
Za lažje čakanje do tedna restavracij 2014: fotografije jedi, ki so navdušile 12 tisoč gostov
Teden restavracij: kdaj spet?!
Komaj je Teden restavracij 2013 minil, že se vsi sprašujejo: ”Kdaj spet?!”
65 restavracij, 120 menijev, 13 evrov
Vse sodelujoče restavracije na Tednu restavracij 2013 - Vsi meniji na www.tedenrestavracij.si
3. SladoLent: več kot 10 tisoč dobrojedcev!
Največja promenada vrhunskih chefov v Sloveniji na Festivalu Lent odlično uspela, na zadovoljstvo 34 chefov in rekordnega števila obiskovalcev
3. SladoLent: enaki jedi, različne ideje
Na dravski promenadi Festivala Lent so se trinajsti večer množici dobrojedcev predstavili Ana Roš, Damjan Fink in Marko Pavčnik
3. SladoLent: pizza, krompir, pišče
Enajsti večer kuharskega showa ob Dravi je postregel s primorskimi idejami ulične prehrane: Ksenija Mahorčič, Uroš Fakuč in Igor Peresson
3. SladoLent: Skaručna, Krištof, Mak
Deseti večer Festivala Lent kolesarska malica Tomaža Bolke, tatarec na brkih Slavka Žagarja in kuharska tehnika Davida Vračka
3. SladoLent: največja slovenska gostilna
Osmi dan SladoLenta uvod v nocojšnji finale pred finalom, z ognjemetom in ponovnim nastopom Rajha, Jezerška in Florjana
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND