Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zlatovščica in pira [ -nova štajerska kuhinja- ]
Zlatovščica na špinači in pirin flan

Postrv in buča [ -malo drugače- ]
Postrvji file na bučni rižoti

Hrustljava postrv in pira [ -nova štajerska kuhinja- ]
Lososova postrv na pirini rižoti

Krompir in dimljena postrv  [ -malo drugače- ]
Krompirjev resti z dimljeno postrvijo

Postrv in čemaž [ -nova štajerska kuhinja- ]
File postrvi v koruzni moki in krompir s čemažem

Zlatovčica, leča in hren [ -nova štajerska kuhinja- ]
Zlatovčica s hrenovo skorjico na topli lečini solati

Zlatovčica, jurčki in pira [ -nova štajerska kuhinja- ]
File zlatovčice na jurčkih in pirina polenta s sirom

Riba, jurčki in bučno olje [ -nova štajerska kuhinja- ]
File smuča na rižoti z jurčki in omako iz bučnega olja

Postrv in limona [ -malo drugače- ]
Lososova postrv v limonovi omaki

Lososova postrv na žaru  [ -na žaru- ]
Lososova postrv in topli lisičkin tatarski

Smuč in leča [ -nova štajerska kuhinja- ]
Smuč na leči s panceto in paradižnikov konkase

Nežna postrv [ -za goste- ]
Poširana postrv v omaki s paradižnički in bučkami

   1 2 3   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND