Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Dopustniški spomin [ -on zanjo- ]
Hobotnica iz pečice

Lignji, koromač in fižol [ -on zanjo- ]
Lignji s fižolom in koromačem na polenti

Morska žaba in leča [ -mediteransko- ]
Morska žaba na leči z bučkami

Brezmesni burger [ -on zanjo- ]
Lososov burger

Mediteransko kosilo [ -mediteransko- ]
Trlja na mariniranih paradižnikih in bučkah

Šparglji na polenti [ -on zanjo- ]
Zeleni šparglji in hrustljavi lignji na kremasti polenti

Morski šparglji [ -mediteransko- ]
Ribja ponev s šparglji in holandska omaka z gorčico

Trlja in limonina rižota [ -mediteransko- ]
Trlja, limonina rižota in koromač

Dagnje, zelišča in mascarpone  [ -on zanjo- ]
Dagnje v zeliščni omaki

Lignji in koromač [ -italijanska kuhinja- ]
Polnjeni lignji s kozicami, pečeni koromač, pomarančno olje

Polenovka in leča [ -malo drugače- ]
Polenovka na lečini rižoti, ocvrta čebula

Morska enolončnica [ -mediteransko- ]
Losos, kozice, paprika in krompir

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND