Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Pomladanska pita [ -francoska kuhinja- ]
Quiche z zelenimi šparglji, čemažem in gorgonzolo

Januarsko kosilo [ -malo drugače- ]
Quiche z radičem, porom in gorgonzolo

Zelenjava iz pečice [ -vegetarijansko- ]
Enolončnica z bučo, fižolom in gobami

Malo eksotike [ -malo drugače- ]
Rumena leča in kozice z ingverjem

Zelena zelenjava [ -on zanjo- ]
Zelena zelenjava v voku

Zimska tarte [ -vegetarijansko- ]
Tarte s sladkim krompirjem, gorgonzolo in orehi

Parmigiana malo drugače [ -italijanska kuhinja- ]
Buča alla parmigiana

Jesenski špecli [ -on zanjo- ]
Kostanjevi špecli z rdečim zeljem

Slastna večerja [ -kreativno- ]
Pečeni jurčki na peteršiljevem pireju

Krompir iz pečice [ -malo drugače- ]
Pečen krompir, kari maslo in rdeča pesa

Orientalski jajčevci [ -malo drugače- ]
Polnjeni jajčevci z bulgurjem in feta sirom

Beluši iz pečice [ -on zanjo- ]
Beluši z mocarelo, paradižnički in baziliko

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND