Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Jambalaya s kozicami [ -on zanjo- ]
Riževa ponev s kozicami in chorizom

Zadnji jurčki [ -italijanska kuhinja- ]
Polenta z jurčki in blitvo

Slastna rižota [ -on zanjo- ]
Rižota s črnimi tartufi

Rižota z vitamini [ -on zanjo- ]
Rižota z rdečo grenivko in kozicami

Buča in kostanji [ -on zanjo- ]
Rižota z bučo, radičem in kostanji

Rižota all'amatriciana [ -on zanjo- ]
Rižota s panceto, čilijem in paradižniki

Jurčki in kozice [ -mediteransko- ]
Rižota z jurčki in kozicami

Paella malo drugače [ -mediteransko- ]
Zelenjavna paella

Pečen riž s šparglji [ -on zanjo- ]
Pečen riž s šparglji in govedino

Pomladna rižota [ -mediteransko- ]
Rižota s sladkornim grahom in hrustljavimi kozicami

Koromač in polenta [ -on zanjo- ]
Koromačeva bolonjska omaka na kremasti polenti

Suhi jurčki in buča [ -mediteransko- ]
Rižota s suhimi jurčki in bučino omako

   1 2 3 4   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND