Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Caprese drugače [ -on zanjo- ]
Mocarela in jagode

Jesenska palačinka [ -on zanjo- ]
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Poletna večerja [ -francoska kuhinja- ]
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom

Okusna malica [ -on zanjo- ]
Štručka, lososov namaz in mlada čebula

Caprese z bobom [ -on zanjo- ]
Mocarela, paradižniki in bob

Zimska solata [ -vegetarijansko- ]
Karpačo rdeče pese z jabolki, dimljena skuša

Vinski prigrizek [ -on zanjo- ]
Tarte z belgijskim radičem in račjimi prsmi

Tarte s paradižniki [ -francoska kuhinja- ]
Tarte tatin s paradižniki

Pikantni muffini [ -vegetarijansko- ]
Muffini s čilijem

Slovo od belušev [ -vegetarijansko- ]
Zavitek z beluši in zeliščna krema

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Omleta s šampinjoni, porom in mocarelo

Sir iz pečice [ -on zanjo- ]
Sir iz pečice, kuhani krompir in dušena jabolka

   1 2 3   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND