Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Mesni yakitori [ -on zanjo- ]
Račje prsi na žaru

Poletni polpeti [ -italijanska kuhinja- ]
Polpeti z mocarelo in paradižnički

Divji prašič in pastinak [ -za goste- ]
Divji prašič, rimski njoki in glazirani pastinak

Goveji file v stolpiču [ -kreativno- ]
Goveji file, čebula v portu in dušena jabolka

Divjačinski bolonjeze [ -on zanjo- ]
Divjačinski bolonjeze s polento

Divjačinska pečenka [ -ona zanj- ]
Jelenovo pleče v omaki in špecli s pistacijo

Divjačinski ragu  [ -on zanjo- ]
Bleki, divjačinski ragu in kostanjeva gremolata

Krvavica malo drugače [ -on zanjo- ]
Parmentier s krvavico in jabolki

Zanimiva priloga [ -on zanjo- ]
Medaljoni, cvetačni pire in raz el hanout korenje

Polpeti s čilijem [ -malo drugače- ]
Goveji polpeti s čilijem in pikantna solata

Rostbif za ligo prvakov [ -on zanjo- ]
Rostbif in oxford omaka

Jelen, kostanji in madeira [ -za goste- ]
Jelenov file s kostanjevo skorjico v madeira omaki

   1 2 3 4 5 6 7   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND