Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Piščančji kari  [ -azijska kuhinja- ]
Piščančji kari s korenjem in jogurtom

Piščanec z limono [ -mediteransko- ]
Piščanec z limono in sezamova gremolata

Puranji zrezki malo drugače [ -malo drugače- ]
Puranji zrezki v koruzni skorjici,čemaževa majoneza in pire s šparglji

Ocvrt zrezek malo drugače [ -mediteransko- ]
Piccata s parmezanom na testeninah s paradižnički

Dunajski malo drugače [ -on zanjo- ]
Dunajski zrezek s hrenom

Račje prsi za goste [ -za goste- ]
Račje prsi, zelje, leča in šampinjoni

Polpeti in lisičke [ -ona zanj- ]
Puranji polpeti na omaki iz lisičk

Piščanec iz pečice [ -ona zanj- ]
Pečen piščanec z gobami in paradižnički

Dieter Mueller [ -kreativno- ]
Piščančje prsi s špargljevim raviolom ter koruznim polpetom

Aromatični piščanec [ -on zanjo- ]
Aromatični piščanec s korenjem

Po martinovem  [ -kreativno- ]
Račje prsi v omaki z jurčki, ocvrti cmok iz rdečega zelja in glazirani kostanji

Piščanec in fige [ -malo drugače- ]
Piščanec z limono in medenimi figami

   1 2 3 4   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND