Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Slovo od žara [ -on zanjo- ]
Lososova postrv v foliji z mlado čebulo

Zlatovščica za goste [ -malo drugače- ]
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki

Mavrahi in cvetača [ -za goste- ]
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris

Postrv v bučnih semenih [ -malo drugače- ]
Hrustljava lososova postrv na krompirjevi rižoti

Riba v foliji [ -malo drugače- ]
Lososova postrv in paradižnik v foliji

Lososova postrv in pastinak [ -za goste- ]
Lososova postrv, pastinakov pire in radič

Zlatovščica in topinambur [ -nova štajerska kuhinja- ]
Zlatovščica na topinamburjevem pireju s šalotko

Zlatovčica na jesenski zelenjavi [ -mediteransko- ]
Zlatovčica na krompirju s koromačem

Riba in rdeča pesa [ -kreativno- ]
Ribji file na rdeči pesi s koromačem

Pomladanska lososova postrv [ -za goste- ]
Lososova postrv na pomladni zelenjavi

Postrv, koromač in pomaranča [ -on zanjo- ]
Lososova postrv na žaru in koromač v solati

Zlatovščica in leča [ -malo drugače- ]
Zlatovščica na lečinem kariju in pire iz zelene

   1 2 3   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND