Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Dimljena postrv in šparglji [ -on zanjo- ]
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Poletna juha z žara [ -on zanjo- ]
Zeleni gazpačo in jakobove školjke

Avokado in tuna [ -on zanjo- ]
Tatarski avokada in tune

Marinirana mocarela [ -on zanjo- ]
Mocarela v olju z zelišči, kaprami in sardelnimi fileji

Šparglji in melona [ -on zanjo- ]
Šparglji in melona v pršutu

Damjan Fink - Na Gradu [ -kreativno- ]
Goveji jezik s šparglji, staranim planinskim sirom in svežimi zelišči

Radicchio in saor [ -on zanjo- ]
Treviški radič v čebulni marinadi

Račje prsi in jabolka [ -on zanjo- ]
Stolpič iz račjih prsi in jabolk z orehovim krokantom

Avokado in wasabi [ -on zanjo- ]
Kruhki s kremo iz avokada in wasabija

Karpačo malo drugače [ -on zanjo- ]
Rdeča pesa in mocarela z orehi

Račja terina [ -za goste- ]
Terina iz račjih jeter in vinski žele

Dimljeni brancin in avokado [ -on zanjo- ]
Tatarski iz avokada in dimljeni brancin

   1 2 3 4 5   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND