Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Postrv, koromač in pomaranča
[ -on zanjo- ]
Lososova postrv na žaru in koromač v solati
20.03.2012
Lososova postrv in koromač v solati
Kategorija hrane:  sladkovodne ribe
Za (št. ljudi, kosov):  2 osebi
Zahtevnost:  enostavno
Čas priprave:  30 minut


Sestavine

1 koromač, 2 pomaranči, 3 žlice oljčnega olja, pest radiča in motovilca, sol, sveže mleti poper, 4 majhni fileji lososove postrvi (ali 2 večja), limonov sok.

Priprava

1. Fileje je začinil s soljo in limonovim sokom. Koromač je narezal na zelo tanke trakove. Pomaranči je filiral in pri tem izstisnil sok ter ga zmešal z oljem, soljo in poprom v marinado.

2. Narezani koromač je rahlo solil in zmešal z marinado. Pred serviranjem je vanj zamešal še pomarančne fileje in očiščeni motovilec ter radič. Fileje ribe je spekel na žaru in jih serviral s koromačevo solato in kuhanim krompirjem, ki ga je prelil s stopljenim maslom in potresel s sesekljanim peteršiljem.


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND