Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Štajerska fižolova solata
[ -on zanjo- ]
Topla fižolova solata z ocvirki in bučnim oljem
30.09.2011
Topla fižolova solata z ocvirki
Kategorija hrane:  solate
Za (št. ljudi, kosov):  2 osebi
Zahtevnost:  enostavno
Čas priprave:  40 minut


Sestavine

50 dag stročjega fižola (kiflar), 1 majhna bela čebula, 4 žlice drobno mletih ocvirkov, vinski kis, bučno olje, sol, poper

Priprava

1. Fižol je očistil in ga do mehkega skuhal v slani vodi. Medtem je olupljeno čebulo narezal na tanke kolobarje. Iz kisa, bučnega olja, soli in popra je zmešal solatni preliv.

2. Ocvirke je segrel v majhni ponvi. Odcejeni kuhani fižol, čebulo in solatni preliv je dobro premešal, naložil na krožnika in po vrhu potresel s toplimi ocvirki.


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND