Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Šalotke v balzamični omaki z rožmarinom
[ -rožmarinovi recepti- ]
Šalotke v balzamični omaki z rožmarinom
10.06.2006

Ne le pred pašto, tudi pred vinskim požirkom.


Kategorija hrane:  hladne predjedi
Za (št. ljudi, kosov):  10 oseb
Zahtevnost:  enostavno
Čas priprave:  45 minut


Sestavine

500 g majhnih šalotk, 4 stroki česna, 2 vejici timijana in rožmarina, 1/2 žličke poprovih zrn, sol, 200 ml rdečega vina, 100 ml balzamičnega kisa, 2 žlici medu, 2 žlici olivnega olja.

Priprava

1. Šalotke in česen olupite. Česen prerežite po dolgem na polovico. V posodo dajte šalotke, česen, vino, balzamični kis, olje, med, zelišča in poper ter vse skupaj zavrite. Kuhajte na majhni vročini do mehkega 20 do 30 minut. Postrezite mlačno ali hladno.


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND