Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 




Špinača in jajce
Špinačna kremna juha in ocvrto jajce

Lignji in koromač
Polnjeni lignji s kozicami, pečeni koromač, pomarančno olje

Italijanska sladica
Krema z amaretti in arašidi na karamelni omaki

Lososova postrv in pastinak
Lososova postrv, pastinakov pire in radič




Zimska tarte
Tarte s sladkim krompirjem, gorgonzolo in orehi

Divji prašič in pastinak
Divji prašič, rimski njoki in glazirani pastinak

Parmigiana malo drugače
Buča alla parmigiana

Zlatovščica in topinambur
Zlatovščica na topinamburjevem pireju s šalotko

Mlinci malo drugače
Šampinjoni s šalotko in portovcem na mlincih

Goveji file v stolpiču
Goveji file, čebula v portu in dušena jabolka

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND