Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Beluši in zeliščno maslo
Beluši z ocvrtim zeliščnim maslom

Kokos in čokolada
Zdrobov puding s kokosom v čokoladni omaki

Pomladanska leča
Leča z zelenimi šparglji in ocvrti feta sir

Postrv in čemaž
File postrvi v koruzni moki in krompir s čemažem

Rikota in čemaž
Kaneloni z rikoto in čemažem na paradižnikovi omaki

Čemaž in kuskus
Pisana ponev s kuskusom, čemažem in ovčjim sirom

Hrustljavi barbon
Barbon v koruzni skorjici na ratatuj rižoti in parmezanova omaka

Drugačna krompirjeva juha
Krompirjeva juha z rokforjem

Banana in mandlji
Bananini muffini s hrustljavimi mandlji in amaretti

Zlatovčica, leča in hren
Zlatovčica s hrenovo skorjico na topli lečini solati

Zdrobov sufle
Zdrobov sufle z višnjevim kompotom

Aromatična zimska kuhinja
Soparjena kokosova palačinka z lososom na lečinem kariju z vaniljo

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND