Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Morska ponev
[ -on zanjo- ]
Lignji in kozice z zelišči
07.12.2009
Morska ponev
Kategorija hrane:  morske ribe in sadeži
Za (št. ljudi, kosov):  2 osebi
Zahtevnost:  enostavno
Čas priprave:  25 minut


Sestavine

6 lignjev in 8 kozic, 3 žlice olivnega olja, limonov sok, 1 žlička sesekljanega peteršilja, mleti koriander, sol, poper, 2 stroka česna, malo rožmarinovih in timijanovih lističev, 2 žlici masla

Priprava

1. Zmešal je olivno olje, malce limonovega soka, peteršilj, koriander, sol in poper.Očiščene lignje je narezal na ½ cm široke kolobarje in jih skupaj z olupljenimi kozicami zmešal z marinado ter pustil stati 15 minut.

2. Olupljeni česen je narezal na tanke rezine. V vroči ponvi je na hitro opražil lignje in kozice z marinado vred, česen, timijan in rožmarin ter na koncu praženja dodal še maslo. Zraven je ponudil hrustljavo čabato.


   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND