Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Pečen riž s šparglji
Pečen riž s šparglji in govedino
Špageti za vegetarijance
Špageti z gobovo bolonjsko omako
Čemažev kapučino
Čemažev kapučino s krompirjevo peno
Čokoladni espresso
Čokoladni espresso s pomarančnim šodojem
Postrv, koromač in pomaranča
Lososova postrv na žaru in koromač v solati
Hitra večerja
Tatar dimljene postrvi
Losos in hren
Losos in krompir iz pečice
Zimska krompirjeva ponev
Krompirjeva ponev z rdečo peso in kozjim sirom
Rikota in paradižnik
Testenine z rikoto
Leča in kranjska klobasa
Lečina enolončnica s kranjsko klobaso
Kokos in mango
Kokosov puding in mango v tandoori sirupu
Hitra lazanja
Lazanja s paradižnički in gobami
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND