Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Moška pizza
Pizza s čebulo, porom in lardo slanino

Olive in rakci
Olivni njoki z rakci in paradižnički
Rižota malo drugače
Rižota iz pšeničnih zrn s paradižnikovim kompotom in gobami
Hruške in kava
Hruške s kavno skorjico
Postrv in polenta
Dimljena postrv na polenti
Mocarela in melona
Caprese z melono in pesto melise
Zapeljive marelice
Marinirane marelice s hrustljavo kremo
Caprese malo drugače
Testenine z mocarelo, paradižnički in baziliko
Škampi v objemu
Škampi v wan-tan testu s kumarično solato
Ostro ali mehko?
Široki rezanci s potočnimi raki
Pomlad je tu!
Solata iz artičok in avokada
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND