Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Amuse v kozarcu
Kozji sir z zelenim jabolkom in prekajenimi račjimi prsmi
Jajca in kaviar
Umešana jajca s kaviarjem in krešo
Flan z ostrigarji
Flan z ostrigarji
Mladi krompirček
Pečen mladi krompir z jogurtovo remulado
Topla sirova terina
Topla sirova terina
Sladko zelje
Zeljna enolončnica z belim fižolom
Solata šefa kuhinje
Zelena solata s tunino, paradižnički in sirom
Dimljena gosja prsa
Dimljena gosja prsa na pireju iz belega fižola
Jabolčni desert
Jabolčni narastek s cimetom
Zimska rižota
Rižota s porom in bučo
Moška panakota
Česnova panakota s pečenimi garnelami
Nenavadna mocarela
Karamelizirana mocarela s tekočim rumenjakom
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND