Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zimska juha
Grahova juha s korenjem in zdrobovimi žličniki
Bolonjeze brez mesa
Bolonjeze brez mesa
Zimski njoki
Gratinirani njoki z ajvarjem
Paella
Paella iz Valencije
Krompir in posebna klobasa
Krompirjeva omaka z ocvrto posebno klobaso
Šampinjoni in paprika
Ragu s šampinjoni in rdečo papriko
Zimska juha
Zeljna juha s smetano in krutoni
Čokolada in viljamovka
Čokoladna krema z viljamovko v kozarcu
Dimljeni brancin in avokado
Tatarski iz avokada in dimljeni brancin
Morska ponev
Lignji in kozice z zelišči
Brstični ohrovt iz pečice
Zapečen brstični ohrovt s pirejem in jajcem
Buča in dimljena postrv
Bučna kremna juha in stolpič z dimljeno postrvjo
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND