Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Losos in krompir
Krompirjev narastek z lososom
Čokoladni mousse
Čokoladni mousse in jagode z balzamično kremo
Zadnje lisičke
Krostini z lisičkami, bučkami in pekorinom
Tortelini iz pečice
Tortelini s sirom na bolonjski omaki z lečo
Zadnji jurčki
Pečeni jurčki s parmezanom in peteršiljevim oljem
Klasični špageti
Špageti carbonara
Topla mocarela
Topli krostini z mocarelo
Goveji file, fižol in gomoljna zelenjava
Goveji file na fižolovem pireju z omako iz gomoljne zelenjave
Toskanska mineštra
Ribollita juha s kruhom
Losos malo drugače
Burger z lososom
Poletna večerja
Mocarela, melona, paradižnik, drobtine
Mediteranske testenine
Fuži z mediteransko omako
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND