Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Buča in jurčki
Rižota z bučo in jurčki
Hitri ravioli
Ravioli z maslom, lešniki in pekorinom
Kitajsko zelje in rakci v voku
Praženo kitajsko zelje z rakci in čilijem
Treviški radič
Rižota s treviškim radičem
Aromatični piščanec
Aromatični piščanec s korenjem
Bučkina juha
Kremna juha iz bučk
Ponovoletna enolončnica
Enolončnica s koromačem in čičeriko
Račje prsi in jabolka
Stolpič iz račjih prsi in jabolk z orehovim krokantom
Zimski špecli
Špecli s porom, sušenimi paradižniki in sirom
Avokado in wasabi
Kruhki s kremo iz avokada in wasabija
Topinambur in tartufi
Topinamburjeva tortica s črnimi tartufi

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND