Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Rožmarinov meni februar 09
17.02.2009

Nova štajerska kuhinja v Rožmarinovem degustacijskem meniju februarja in marca


tortica dišečega traminca in hruška v cassisu


telečji stejk in rulada z garnelami


smuč in pire z bučnim oljem


njoki rdeče pese in jakobinka


krepka juha iz jurčkov


žolica telečjega jezika


Telečji jezik v žolici s porom in krema iz štajerskega boba
Zloženka pora in telečjega jezika, povezana z aspikom, za spremljavo pa marinirana rdeča pesa in fižolova krema z bučnim oljem

Consommé iz posušenih jurčkov in jetrni cmok
Krepka in bistra juha, namesto goveja gobanova, s klasičnim jetrnim cmokom

Jakobova pokrovača s hrenovo peno na njokih iz rdeče pese
Majhni rdeči njoki iz rdeče pese in na hitro popečena jakobinka, ki ju povezuje rahla pena krepkega hrena

File smuča s paradižnikovim konkasejem, krompirjev pire z bučnim oljem
Prelivanje okusov, pri katerih je pomembno tudi, kako so zloženi

Pomarančni sorbet
Da se brbončice pripravijo na mesni del

Telečji stejk, zvitek z garnelami in omaka z okusom gomoljik
Morje in planine ali Štajerska in Primorska

Tortica s kremo in želejem dišečega traminca, hruška v cassisu
Burgundski cassis in štajerski traminec; naj se ve, kje so dobra vina doma



   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND