Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Kam bežijo vinski svetovalci?
Vino je vse bolj popularno, gostje zahtevamo vedno boljša vina, tudi dobrih vin je vedno več, le vinskih svetovalcev je vedno manj... Vsaj po Mariboru, mestu najstarejše trte na svetu, mestu obkroženem z vinogradi, mestu podkletenem z vinsko kletjo, sodeč!

Novo: hrvaški Gastro Blog
Jem, pijem in pišem je prvi hrvaški vodič - blog, ki je namenjen recenziji restavracij in vin ter gastronomiji na splošno: www.gastroblog.bloger.hr

Valvasor 2
Z veseljem prebiram vaše ocene restavracij in še raje jih potem tudi osebno preizkusim. Tako sva se včeraj na podlagi omenjenega prispevka s partnerjem odločila sprehoditi do najnovejše pridobitve v Centru Ljubljane. S prvim vtisom se ne bi mogla bolj strinjati. Bila sva tudi navdušena, ko sta bila gosta pri sosednji mizi postrežena v brezhibni italijanščini. Bilo pa je nekaj stvari, mimo katerih enostavno ne moreva:

Valvasor
Skozi novo ljubljansko gostilno na Starem trgu teče Valvasorjeva Ljubljanica

Pohorska omleta
Originalni recept je 3-3-3, vse drugo so slabi ponaredki!

Čokoladni snubec
Dijaki srednje SŠGT iz Maribora (1. GTTA razreda), pod vodstvom mentorice Marjane Pogorevc, so 50-letnico svoje šole počastili s čokoladno snubitvijo neprimerljivo lepe, a nedosegljive, princeske, ki ni podlegla ne sladkih besedam ne razkošnim darilom, a nato izgubila pamet za vse življenje ob slasti čokolade v osmih hodih. Njeni užitki so lahko tudi vaši, na SŠTG v Mariboru, 8. in 15. aprila!

Išče se kuhar
Kreativni kuhar v Celju

Morske ribe ob avstrijski avtocesti
Zavijte z avtoceste, saj na njej ni prostora za dobrojedce

New York
O obisku New Yorka (Veritas, Grey Cafe, The Modern) kje drugje, v mimoide pa le tisto, kar sem pravzaprav prebral. Da bo zgodba bolj domača, bom začel z Lidio Bastianich,

Tretja klasa po 800 EUR
Slaba letina tartufov je njihovo ceno (še bolj) dvignila v nebo; tudi v istrskih konobah

Anže in Uroš v Rožmarinu
Kaj naročiti, da bo dobro kot je bilo prvič, se zdaj glasi vprašanje

Anže in Uroš o Rožmarinu
Tudi študentje vedo, da tartufi delijo ljudi na dve vrsti, dokazuje Anže iz Ljubljane

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND