Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Marché
Sadni piti ni manjkal noben kos. Torej je bila še topla, zgoraj sočna, spodaj hrustljava. Časi se res spreminjajo, zdaj je potrebno na avtocesto, da dobiš kaj svežega!

Baladur
Tukaj so še gostje dobre volje in prijazni

Švab
Ko mladi gospodar s čopom prime dolgi nož in zareže v istrski pršut, zraven na krožnik pa naloži še domačo ozimnico, v kateri so kumarice in paprika tako prijetno kisle

Štrigon
ravno takšen vinski bar, v katerem se srečujejo dizajn in kakovostna ponudba, mimoidoči in vinoljubci, pivci in jedci, znani in neznani, Portorož zelo potrebuje

Dvorni bar
Dvorni bar ni le preživel, temveč je vedno bolj poln. Z vedno več prireditvami. Z vedno več vini na kozarec. Z vedno daljšim jedilnim listom. In še vedno z zastonjskim prigrizkom k vinskemu požirku.

Pri Krčarju
Začela se je sezona osmic na Krasu - Kam čez prvomajske praznike

Grič
Boljše lokacije za vinotoč, ki je pravzaprav gostilna, sredi vinogradov ni! Prav do vrat se z vseh štirih strani vzpenjajo sončni vinogradi, malo nižje je stari Vinogradniški dvorec z novimi apartmaji, malo višje igrišče za golf, spodaj je najsodobnejša vinska klet, zadaj je Pohorje, spredaj Slovenske Konjice. Posestvo Škalce, lepota na dlani, modra frankinja v kozarcu, divjačinska pašteta na krožniku.

Ribogojnica Živko
Na jedilnem listu je le ena jed. Iskreno. Delaj tisto, kar znaš in imaš.

Izba
Kdo bi vedel za Snovik, če ne bi bilo term? Kdo bi obnavljal fasade, gradil apartmaje, odpiral gostilne, kdo bi se, odkar je avtocesta, sploh še zapeljal po Tuhinjski dolini…

Mlinar
Majhne pentlje ali metuljčki, ki so si jih baje izmislili Transilvanci, a so jih Idrijci povzdignili v (zaščiteno) kulinarično mojstrovino. Kar naj imajo drugi torteline, raviole, žepke, tudi dim sume, čez idrijske žlikrofe jih ni!

La Pizzeta
Nič čudnega, da je najtežje najti parkirni prostor. Seveda, Hoče so premajhne za tako veliko gostilno, zato se vozijo iz Maribora, Bistrice, Ptuja. Ko bodo to prebrali še Ljubljančani in Gradčani…

Zvezda
Vedno je polno in vsi se sladkajo. Na Kongresnem trgu, v Slonu in v BTC. Zvezda, čeprav šele od 1999, uspešno posnema tradicijo starih dunajskih kavarn. Toliko tort - pravzaprav, toliko dobrih tort - nima nihče.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND