Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Renski rizling, Ducal
2009, Štajerska Slovenija, suho, alkohol vol. 12,5 %, cena pri vinarju 12 evrov

Spirito, Dolfo
2010, Goriška Brda, extra brut, alkohol vol. 12,5%, cena pri vinarju 19 evrov

Maria Nevea, Dobuje
2006, Goriška Brda, zvrst, rebula, chardonnay, sivi pinot, suho, alkohol vol. 14 %, cena pri vinarju 14,65 evra

Šipon, Verus
2012, Štajerska Slovenija, suho, alkohol vol. 13 %, cena pri vinarju: ob nakupu 6 steklenic 9,15 evra/ steklenico

Modra Frankinja, Miro
2010, Štajerska Slovenija, suho, alkohol vol. 13 %, cena pri vinarju 7 evrov

Rebula, Grace
2010, Vipavska dolina, suho, alkohol vol. 13 %, cena pri vinarju 15 evrov

Akord, Šturm
2005, Posavje, Bela krajina, predikatno vino, suho, sorte rumeni muškat, kraljevina in traminec, alkohol vol. 14,8 %, cena pri vinarju 22 evrov

Vitovska grganja, Štoka
2011, Kras, suho, alkohol vol. 12,6 %, cena pri vinarju 7 evrov

Penina platana, Vila platana
Štajerska Slovenija, peneče vino pridelano po klasični metodi, suho, 2011, alkohol vol. 12 %, chardonnay in laški rizling, cena pri vinarju 13 evrov

Izbrani Teran, Širca-Kodrič
2012, Kras, suho, 100 % refošk, alkohol 12 % vol., cena pri vinarju 8,50 evra

Renski rizling, Joannes
2011, Štajerska Slovenija, suho, alkohol 12,8 vol. %; cena pri vinarju 8,54 €

Cuvee extreme, Keltis
2009, Bizeljsko – Sremič, zvrst: chardonnay, renski rizling, traminec, muškat ottonel, rumeni plavec, alkohol: 13,5 % vol., cena pri vinarju 16 evrov

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND