Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Teden restavracij 2013, 12. do 20. oktober
07.09.2013

Vljudno vabljeni v najboljše slovenske restavracije in gostilne! V času od 12. do 20. oktobra vas pričakujejo najboljši slovenski chefi s svojimi vrhunskimi meniji. Obeta se pokušina vrhunske kulinarike kakršne v Sloveniji še ni bilo. Trije hodi za 13 evrov! Vse o tednu restavracij na: www.tedenrestavracij.si



David (restavracija Mak) in Gregor Vračko (gostilna Denk)


Janez Bratovž (Restavracija JB)


Andrej Kuhar (Maxim)


Tomaž Kavčič (Pri Lojzetu na dvorcu Zemono)


Tanja Pintarič (gostilna Rajh) in Violeta Mencinger (Teden restavracij)


Ne čakajte do 12. oktobra, temveč pojdite na novo spletno stran Tedna restavracij in si izberite svoje favorite in naredite načrt obiskov med 12. in 20. oktobrom že zdaj. Kateri meni vam je všeč? zavrtite številko in rezervirajte v terminu med 12. in 20. oktobrom. Rezervirajte pravočasno, sicer boste morali čakati do prihodnjega leta …

Teden restavracij se je rodil pred več kot dvajsetimi leti v New Yorku in doživel takojšen uspeh, zato se je hitro razširil po vsem svetu. Slovenija je pristopila, pravzaprav, pozno, počakati je bilo potrebno, da je Maribor postal Evropska prestolnica kulture. In tudi Teden restavracij v okviru Maribor 2012 je bil takoj popoln uspeh - oglejte si video lanskega Tedna restavracij. Lani, torej, le Maribor in tri partnerska mesta, letos pa vsa Slovenija.

V Tednu restavracij 2013 sodelujejo le najboljše restavracije - povabili smo tiste z najboljšimi ocenami kulinaričnega kritika Nedela Uroša Mencingerja, v Nedelu, kulinaričnem vodiču Izbor Nedelovih gostiln 2013 in na spletnem portalu www.rad-dobrojem.si. Rezultat njihovih prijav je na teh straneh - več kot 60 najboljših iz vse Slovenije!

Zakaj so zraven?

Tomaž Kavčič, Pri Lojzetu na dvorcu Zemono: ”Vrhunska kuhinja ni le za izbrance, ki si jo lahko privoščijo. Teden restavracij je prijazno povabilo vsem, ki radi dobro jedo.”

Janez Bratovž, JB restavracija, Ljubljana: ”Teden restavracij je priložnost, da se predstavim gostom, ki jih je sicer strah stopiti v prestižno restavracijo. Sedaj se bodo lahko tega neupravičenega strahu znebili.”

Andrej Kuhar, Maxim, Ljubljana: ”Seveda smo zraven. Akcijo v tujini poznam že dolga leta in komaj sem čakal, da pride tudi k nam.”

Tanja Pintarič, gostilna Rajh, Bakovci: ”Že lani smo sodelovali in odziv gostov je bil izjemen. Veliko jih je prišlo prvič in sploh ne zadnjič.”

Gregor Vračko, gostilna Denk, Zgornja Kungota: ”To je promocija vrhunske kuhinje. Pokazali bomo, kaj znamo in zmoremo!”

Zakaj boste vi zraven?

Teden restavracij je devet dni kulinaričnih potovanj po vsej Sloveniji. V Tednu restavracij 2013 imate priložnost obiskati najboljše slovenske kuharje, ki so posebej za Teden restavracij pripravili odlične menije v treh hodih za zgolj 13 evrov. Teden restavracij je pokušina vrhunske slovenske kuhinje!

Že Teden restavracij 2012, spomladi v 12 restavracijah, jeseni v 15, je povzročil pravo kulinarično gibanje, ki je odmevalo predvsem na FB - Teden Restavracij. Že na startu je Teden restavracij pokazal, da ne gre le za enkratno priložnost poceni obiska v znani restavraciji, temveč je to devet dni okusnih dobrojedskih popotovanj od restavracije do restavracije.

Zato smo novo spletno stran Tedna restavracij zasnovali tako, da bodo vaši vtisi z dobrojedskih doživetij po slovenski vrhunski kulinarični sceni čim bolj odmevali. Komentirajte na teh straneh, preko FB ter drugih socialnih omrežij in s fotogrfijami na Instagramu! Vam je bilo všeč? Ali pa tudi ne? Kje je bilo najboljše? Katera jed vas je najbolj navdušila? Koga in kaj priporočate?

Dober tek in veliko dobrojedskih užitkov med 12. in 20. oktobrom po vsej Sloveniji!

Violeta in Uroš Mencinger


















Preberite tudi:

Pomladni Teden restavracij: 11. - 20. marec

Teden restavracij jesen 2015

Teden restavracij 2015, 2. del

Nekaj o kranjski klobasi

5. SladoLent na Festivalu Lent

SladoLent 2015: 27 chefov v devetih večerih

Teden restavracij: več kot 34.000 gostov!

Teden restavracij 2015 - pomlad

Teden restavracij 2015: v znamenju nove slovenske kuhinje

Slovenske gostilne so iz leta v leto boljše. Preverjeno!

Jesenski Teden restavracij: več kot 30.000 gostov!

Teden restavracij od 18. do 26.oktobra

4. SladoLent: že po polovici rekorden!

4. SladoLent: 37 chefov, 79 jedi, 32 vin

4. SladoLent: 16 dni vrhunskega street fooda

Od burgerjev do mišelink: ameriška hrana na zahodni obali

Šola okusov: vse iz ostankov

Pizza - ta je ta prava

Končno: žar 2014!

Teden restavracij: 100 menijev, 69 chefov, 14 evrov

Teden restavracij letos dvakrat!

Kulinarično leto 2013 - Nedelovi sončki

Vinsko izletništvo med Napo in Sonomo v Kaliforniji

Zapiski TR 2013: najboljši odmevi

Dobre jedi za 13 evrov

Teden restavracij: ne na slepo

Teden restavracij od 12. - 20. oktobra 2013

3. SladoLent: program, chefi in jedi

SladoLent: 15 vinarjev, 30 vin

3. SladoLent: 16 dni, 34 chefov

JRE ima že 13 članov

Oranžna energija na Obali

Štajerska pomlad, končno!

Slovenski Teden restavracij maja 2013

Izbor Nedelovih gostiln 2013

Cook it raw: Ana Roš, prva in edina

Kumparička- slovensko-hrvaški kozji sir iz Istre

SladoLent: 5.000 obiskovalcev v 16 dneh

SladoLent: Pri Florjanu, Panorama in VSGT

SladoLent: Vila Bled, Promenada in 1906

SladoLent: Hiša Franko, Mahorčič, Livada Prestige

SladoLent: Mak, Dam, Novi svet

SladoLent: Maxim, Jezeršek, Betnava

SladoLent: Maxim, Rajh, Arena

SladoLent: Novak, Na gradu, Rajh

SladoLent: Pavus, Novak, Na gradu

SladoLent: Pavus, Zemono, Danilo

SladoLent: Habakuk, Arena, Rožmarin

SladoLent: Habakuk, Mak, Betnava

SladoLent: JB, Debeluh, Krištof

Avtorski street food z Lenta

Promenada slovenskih chefov

Teden restavracij – dan potem

Gourmet pod vedrim nebom

Leta '12, od 12. maja: 12 menijev za 12 evrov!

Oranžna (vinska) revolucija

Prestolnica okusov in Kozarec dobrega vina

24 ur na Dunaju

Vinsko jadranje Split – Hvar – Korčula – Vis – Split

Vedno bolj zlate istrske oljke

Belo ali rdeče? Ne, oranžno!

Omleta z brusnicami z Železničarskega doma

Dva (nova) lokala in dve (stari) opravičili

V letu 2012 bom …

Veliko vonja, malo okusa

Naši in tuji vinarji iščejo trg

Le Cordon Bleu

Tradicionalna slovenska kuhinja - 20 najboljših

O sončkih in še čez

Izbor Nedelovih gostiln 2012

Prehranjevanje kot igra raziskovanja

Ko zadiši iz domače pečice

Jej dobro in zdravo, jej sezonsko in lokalno

Utrgajte si paradižnik!

Rad dobro jedel.bi

SladoLent: kdaj bo spet?

SladoLent, kulinarična predstava na mariborskih Benetkah

Ljubezenske izjave na prtičkih pintxosov

Prestolnica okusov

Tudi v Mariboru se premika...

Kuharjev prestop

Ne le razlika v ceni

Dolgi ponedeljek

O ocenjevalcu

O slovenskih chefih

O gostilničarjih

O cenah v slovenskih gostilnah

O natakarjih

O novi slovenski kuhinji

Okusno 2011

Izbor Nedelovih gostiln 2011

Istrska jesen

Kuharski spektakel

Naši Robuchoni

Pa četudi ni vedno gostilna

Dunajski in zos

Piknik in Ljubljana

Hi-tec v kuhinji

Zasluži si!

Kulinarična transverzala

Chefi in vinarji

Preprosto, a posebno

Na svidenje, šparglji

Jejte dobro!

S poreklom

Ko zadiši

Naj nekaj ostane

Kje so polpeti?

Eksperimentalno

Še kar mavrahi

Zdaj pa na kolo!

Po veliki noči

Veliko šunko in lepe pirhe!

V gostilni Pri čunti

Neprimerljive cenovne primerjave

Deset Štajercev

Vroča jed le na toplem krožniku

Kdo kuha? Oba!

Smuka zlakotni

Pod chefovim nadzorom

Po jutru se dan pozna

Dobrojedov dnevnik 51, 52-09

Dobrojedov dnevnik 50-09

Dobrojedov dnevnik 49-09

Dobrojedov dnevnik 48-09

Dobrojedov dnevnik 47-09

Dobrojedov dnevnik 46-09

Dobrojedov dnevnik 44,45-09

Dobrojedov dnevnik 43-09

Dobrojedov dnevnik 42-09

Dobrojedov dnevnik 41-09

Dobrojedov dnevnik 40-09

Dobrojedov dnevnik 39-09

Dobrojedov dnevnik 38-09

Dobrojedov dnevnik 37-09

Dobrojedov dnevnik 36-09

Dobrojedov dnevnik 35-09

Dobrojedov dnevnik 34-09

Dobrojedov dnevnik 33-09

Dobrojedov dnevnik 32-09

Dobrojedov dnevnik 31-09

Dobrojedov dnevnik 30-09

Dobrojedov dnevnik 29-09

Dobrojedov dnevnik 26,27,28-09

Dobrojedov dnevnik 25-09

Dobrojedov dnevnik 24-09

Dobrojedov dnevnik 23-09

Dobrojedov dnevnik 22-09

Dobrojedov dnevnik 21-09

Dobrojedov dnevnik 20-09

Dobrojedov dnevnik 19-09

Dobrojedov dnevnik 18-09

Dobrojedov dnevnik 17-09

Dobrojedov dnevnik 16-09

Dobrojedov dnevnik 15-09

Dobrojedov dnevnik 14-09

Dobrojedov dnevnik 13-09

Dobrojedov dnevnik 12-09

Dobrojedov dnevnik, 11-09

Dobrojedov dnevnik, 10-09

Dobrojedov dnevnik 33

Dobrojedov dnevnik 32

Dobrojedov dnevnik 31

Dobrojedov dnevnik 30

Dobrojedov dnevnik 29

Dobrojedov dnevnik 28

Dobrojedov dnevnik 27

Dobrojedov dnevnik 26

Dobrojedov dnevnik 25

Dobrojedov dnevnik 24

Dobrojedov dnevnik 23

Dobrojedov dnevnik 22

Dobrojedov dnevnik 21

Dobrojedov dnevnik 20

Dobrojedov dnevnik 19

Dobrojedov dnevnik 18

Dobrojedov dnevnik 17

Dobrojedov dnevnik 16

Dobrojedov dnevnik 15

Dobrojedov dnevnik 14

Dobrojedov dnevnik 13

Dobrojedov dnevnik 12

Dobrojedov dnevnik 11

Dobrojedov dnevnik 10

Dobrojedov dnevnik 9

Dobrojedov dnevnik 8

Dobrojedov dnevnik 7

Dobrojedov dnevnik 6

Dobrojedov dnevnik 5

Dobrojedov dnevnik 4

Dobrojedov dnevnik 3

Dobrojedov dnevnik 2

Dobrojedov dnevnik 1

Filetiran ribji trend 10. del

Zrezek v obleki 9. del

Pozdrav iz kuhinje 8. del

Curry namesto golaža 7. del

6 hodov za 6 prijateljev 6. del

V Istro po in na tartufe! 5. del

Le človek je za mizo 4. del

Martin Krpan je znova v modi 3. del

Špageti ne marajo bolonjeze 2. del

Nogometaš za 30 funtov 1. del

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND