Deveti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Andrej Kuhar (Maxim, Ljubljana), Luka Jezeršek (Hiša Kulinarike Jezeršek, Sora), Marko Vršič (Restavracija Betnava)
Marko Vršič: vanilijev borurbon sladoled s pasijonko in praženimi mandlji
Marko Vršič: piščančje praline z rabarbaro in bučnimi semeni
Luka Jezeršek: kranjsko nabodalo
Ekipa restavracije Betnava
Luka Jezeršek, seveda s kranjsko
Andrej Kuhar (Maxim): tople pečene račje prsi s figovo omako, solata rdečega zelja in popečen ajdov kruh z orehi
Marko Vršič (Restavracija Betnava): piščančje praline z rabarbaro in bučnimi semeni; vanilijev bourbon sladoled s pasijonko in praženimi mandlji
Luka Jezeršek (Hiša kulinarike Jezeršek): kranjsko nabodalo