Šesti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana), Miriam in Boris Novak (Domačija Novak, Sadinja vas), Marko Pavčnik (Pavus na gradu Tabor, Laško)
SladoLent: zadovoljni gostje
Miriam Novak: pita iz divjih rastlin
Miriam Novak: krompirjev ocvrtek z dimljeno postrvijo
Damjan Fink: sendvič iz kruha potice in piranskega brancina Fonda, z lisičkami, paradižnikom in šopkom svežega pehtrana; sendvič z dimljeno panceto, hrenom, olivami in majonezo oljčnega olja
Šesti dan: Novak, Fink, Pavčnik
Veliko zanimanje medijev za najboljše slovenske kuharje na SladoLentu
Damjan Fink (Gostilna na gradu): sendvič iz kruha potice in piranskega brancina Fonda, z lisičkami, paradižnikom in šopkom svežega pehtrana; sendvič z dimljeno panceto, hrenom, olivami in majonezo oljčnega olja
Marko Pavčnik (Pavus - grad Tabor): goveji jezik v solati malo drugače; Pavusove čokoladne kroglice - slike jedo so tukaj
Miriam Novak (Domačija Novak): krompirjev ocvrtek z dimljeno postrvijo; pita iz divjih rastlin