Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dunajski in zos
Prvi odgovor na stalno vprašanje - "Pa kako sta lahko suha, če pa toliko pojesta?" - je filozofski, drugi pa praktičen. Torej, poudarek v besedni zvezi "rad dobro jem" je predvsem na dobro, in, drugič, saj ocenjujeva le eno gostilno na teden …

Piknik in Ljubljana
Dva nasveta, ki lovita zadnje počitniške dni - Za izlet v Ljubljano ne potrebujete mariborskega letališča, za piknik na domačem vrtu pa ne čevapčičev

Hi-tec v kuhinji
Če (eksperimentirate), potem sedaj odložite počitniško knjigo, saj boste njeno vsebino tako pozabili isti trenutek, ko boste obrnili zadnjo stran. Tega, kar sledi, pa ne boste! Ker zdaj bomo o - visoki tehnologiji!

Zasluži si!
Dobro kosilo si je potrebno zaslužiti! Oziroma, ne ješ dobro, če tudi sam za to nekaj ne narediš. Ker potem je povsod drugje dež, le tam sonce.

Kulinarična transverzala
Dobil sem prijazno pismo zvestega bralca. Dvojno prijazno, pravzaprav; najprej je prijazno pohvalil, potem pa prijazno "skregal". Vem, da ta tema žuli še marsikoga. Zato izkoriščam priložnost in ne odgovarjam le njemu.

Chefi in vinarji
Od prihodnjega tedna v spletni gostilni Rad Dobrojem dve novi vsebini: Chefi in Vino - Za Zlati kapital obiskujeva vrhunske kuharje in vinarje - Tokrat za pokušino: Angelo Gaja

Preprosto, a posebno
Tokrat, se opravičujem, na hitro. Dopust je bil hiter, Lent še traja, zvečer je polfinale… Zato manj teksta, toda več vprašanj. Pravzaprav kar kviz. Ste za?

Na svidenje, šparglji
Končno! Zadnji šparglji, namreč. Tako kot so dobri, je dobro tudi, ko je sezone konec. Ker to pomeni tudi, da se je začelo roštiljanje!

Jejte dobro!
Ne hujšajte. Jejte! Toda jejte le dobro! Tudi med nogometnim svetovnim prvenstvom. Pravzaprav, med njim še bolj. Saj tudi naši nogometaši igrajo - dobro!

S poreklom
Italijanska vinarja pri Janezu Bratovžu, hokejisti v Zgornjem Posočju, ovce na pašniku, Vanja Dujc v Feinschmeckerju in punce pri Zotterju

Ko zadiši
April se je sicer razlil šele maja, a bo že sonce nadoknadilo zamujeno, zato kar hitro povonjajte. Že diši, kajne! Jurčki so v gozdu, Prekmurci pa v Ljubljani. Po čem pa diši pri vas doma?

Naj nekaj ostane
Zadnje čase sem se, očitno, specializiral na ostanke. Je to naredila kriza ali razvoj? Najbrž oboje oziroma kriza tudi pomaga. Ostanki, namreč, niso le pospravljanje in varčevanje, temveč se iz njih da narediti res - boljšo jed!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND