Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


O ocenjevalcu
Kulinarični kritik Nedela, avtor knjige Izbor Nedelovih gostiln 2011, Rad Dobrojem in urednik spletne gostilne www.rad-dobrojem.si. Dobrojedec, ki (z ženo Violeto) pride, poje in napiše, za sončke ali mimojede. Objavljeno: Slovenske novice, 6. 2. 2011

O slovenskih chefih
Imamo ogromno kuharjev, toda malo chefov! Zato: vsa čast izjemam!

O gostilničarjih
Ne hodite v gostilne, v katerih niti natakarji ne poznajo šefa! Iz Knjige Uroša Mencingerja Izbor Nedelovih gostiln 2011

O cenah v slovenskih gostilnah
Za nekatere je rop vsak račun, ki seže čez deset evrov, za druge vsaka jed, ki ni bila dobra. Iz Knjige Uroša Mencingerja Izbor Nedelovih gostiln 2011

O natakarjih
Napitnine so v Sloveniji majhne. Toda za to je vsaj deset razlogov. Iz knjige Uroša Mencingerja Izbor Nedelovih gostiln 2011, ki je v okviru založniške dejavnosti Dela izšla konec novembra in je že razprodana

O novi slovenski kuhinji
Najboljše je tisto, česar še včeraj sploh ne bi jedli! Iz knjige Uroša Mencingerja Izbor Nedelovih gostiln 2011, ki je v okviru založniške dejavnosti Dela izšla konec novembra in je že razprodana

Okusno 2011
Preveč je dobrih jedi, da jih ne bi okušali. Premalo je dobrih gostiln, da jih ne bi izbirali!

Izbor Nedelovih gostiln 2011
Uroš Mencinger: Kje(r) rad in dobro jem - Če (še) ni Michelina, pa je IZBOR NEDELOVIH GOSTILN 2011! Izid: 1. december 2010!

Istrska jesen
Na sidru v Červarju, na oradi v Vrsarju, na sprehodu v Grožnjanu, na pečenki v Krkavčah

Kuharski spektakel
Vse najboljše! V sredo je bil svetovni dan kuharjev (International Chef day). Prav takrat, ko je bil v Mariboru 3. mednarodni salon vina in delikates VinDel 010, na njem pa tudi kuharski spektakel: Go green with chefs.

Naši Robuchoni
V Sloveniji se dogaja vedno več dobrojedskega. Včasih kar zmanjka dni v tednu. Slaba koordinacija organizatorjev? Ne, super je tako! Čim več, tem boljše. Saj smo sicer vedno isti skupaj. Samo minuli vikend in na primorskem koncu: svetovni festival slaščic v Kopru, Hrana brez meja v italijanski Gorici, svetovno srečanje Chaina v Portorožu… Pa še na Štajerskem, kotlički na Glavnem trgu in trgatev stare trte na Lentu.

Pa četudi ni vedno gostilna
Ko ne veste kam, ker so se vam že vse gostilne zamerile - Štirje predlogi, da vam bodo tudi tisti v cigarah in na bokobranih zavidali, ter še peti, kulturen - V vinogradu, na ladji, v vinski vili, na domačem vrtu in v Ptujskem gledališču - Pa še dve novi gostilni

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND