Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Ko zadiši iz domače pečice
Ponudbe na trgovinskih policah je dovolj, da se nam v kuhinji ne bi bilo potrebno truditi. Zakaj, torej, kuhamo? Zaradi majhnega koščka kvasa, ki ne sme nikoli zmanjkati v hladilniku! Oktobrska kolumna za www.jedel.bi

Jej dobro in zdravo, jej sezonsko in lokalno
Kuhati/jesti je potrebno raznoliko! Ta raznolikost pa mora biti sveža! Sveže je tisto, kar zdaj raste (sezonsko), toda tukaj (lokalno)! Kako preprosta je formula dobrojedstva. Septembrska kolumna za www.jedel.bi

Utrgajte si paradižnik!
Redna mesečna kolumna, ki jo piševa za www.jedel.bi, tudi v dobrojedski spletni gostilni. Z malo zamudo, a le ta mesec ...

Rad dobro jedel.bi
Recepti s portala spletne gostilne rad-dobrojem.si odslej pod blagovno znamko Rad Dobrojem tudi na portalu kuharskih receptov jedel.bi

SladoLent: kdaj bo spet?
Nikoli nisem med otroške želje a la ko bom velik napisal: cirkuški direktor. Pa saj si tudi nisem mislil, da bom kdaj smetar. Ali vratar. Še sreča, da me je vsekalo v križu in sem se vsaj karieri nosača gasilskih miz iz kombija in hladilne skrinje na kamion izognil.

SladoLent, kulinarična predstava na mariborskih Benetkah
V sladolentni predstavi pod šotorsko kupolo mariborskih Benetk na Lentu, pod okriljem EPK in v okviru Festivala Lent, bodo vrhunski slovenski chefi ustvarili nove jedi slovenske ulične prehrane

Ljubezenske izjave na prtičkih pintxosov
Zakaj so Baski največji dobrojedci na svetu?

Prestolnica okusov
Prav mi je! Tako dolgo že kritiziram slovenske gostince, da me je zdaj doletele čast, da do konca leta dokažem, kako dobri so ... Evropska prestolnica kulture Maribor 2012 bo imela tudi svojo prestolnico okusov – nos in usta EPK. Vse o tem odslej iz prve roke in iz zaodrja na teh straneh

Tudi v Mariboru se premika...
Na kulinaričnem področju se je začelo premikati tudi v pravo smer. Novo v Habakuku in novo na Pobrežju.

Kuharjev prestop
Andrej Kuhar, edini slovenski chef z Michelinovo zvezdico, iz blejske Promenade v ljubljanski Maxim

Ne le razlika v ceni
Dolga ribja vrsta je bila radovedna. “Kakšna razlika je med brancinoma, saj eden stane 5, drugi pa 17 evrov?”

Dolgi ponedeljek
Če želiš v ponedeljek izpustiti vsaj večerjo, ne odloča močna volja, temveč dejstvo: izklopi mail!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND